fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

15 kilo lichter dus tijd voor een nieuwe najaarsgarderobe

Ik schreef eerder al dat ik al najaarskleding voor de kinderen aan het inslaan ben. Maar ik mag natuurlijk mezelf niet vergeten. Ik ben 15 kilo afgevallen en al mijn kleding van vorig jaar is te groot geworden. Heel fijn natuurlijk, maar dit betekent wel dat ik heel veel nieuwe kleding mag scoren (yes!). Nieuwe basics, broeken, truien, jurken en nog veel meer. Tijd voor een nieuwe najaarsgarderobe!

Koukleum eerste klas

Ik ben een echte koukleum en kan dus echt niet zonder hemdjes. Of ik nu een blouse of trui draag, er moet een hemdje onder. Gelukkig pas ik de meeste hemdjes nog, maar je kan er nooit genoeg hebben. Ik ga altijd voor witte en zwarte simpele hemdjes. Maar een paar met wat kant is ook mooi onder een blouse.

15 kilo lichter dus tijd voor een nieuwe najaarsgarderobe Catwalk Junkie
Een paar favorieten van Catwalk Junkie

Een trui kan altijd

Verder ben ik wel echt een truienmens. Een leuke trui kan je ook overal op combineren. Of dit nu een rokje, spijkerbroek of mooie pantalon is. Zo vind ik een trui met vlekken die een beetje aan luipaardvlekken doen denken van Catwalk Junkie online helemaal geweldig! Vesten draag ik ook wel, maar een trui vind ik lekkerder en vaak ook leuker staan. Maar naast de nettere truien kan ik echt niet zonder een heerlijk grote trui waarin je bij wijze van helemaal in kan kruipen. Aaiko kleding vind ik erg leuk en ik heb een heerlijk grote trui gevonden van dit merk.

15 kilo lichter dus tijd voor een nieuwe najaarsgarderobe AAIKO
Mijn favorieten van AAIKO

Broeken zijn een must

Ik schreef al eerder dat ik echt niet zonder spijkerbroeken kan. En aangezien ik nog maar één spijkerbroek heb die goed past (nog niet zo lang geleden gekocht) zal de rest vervangen moeten worden. Ik hou van de spijkerbroeken met een hoge taille (high waist). Het zit lekker, maar ook ideaal voor mijn buikje. En als je zit ziet niemand je string. Ja sorry, vind ik echt verschrikkelijk.

Naast een paar spijkerbroeken is het ook fijn om een paar mooie broeken te hebben. Chino’s zijn mijn favoriet, maar ook gewoon een 5-pocketmodel. En een mooie jumpsuit is ook altijd fijn om te hebben

15 kilo lichter dus tijd voor een nieuwe najaarsgarderobe jurken
Ik ben gek op jurken!

Jurken horen er zeker bij

Wat ik echt heel vervelend vind is dat al mijn jurken te groot zijn geworden. Dus hier komen zeker een paar nieuwe voor in de plaats. Natuurlijk mag een little black dress niet ontbreken, maar omdat het in het najaar altijd al zo somber weer is voeg ik graag wat kleur toe of een leuke print.

Kortingscode

Wil jij ook even helemaal los gaan en lekker shoppen? Ik mag van VT Mode 5% korting weggeven. Gebruik hiervoor code: VT-18LQFJLP. De code is geldig t/m 5 november.

Wat is jouw favoriete kledingstuk in het najaar?

 

Uitgelichte afbeelding: Adobe Stock
Foto’s kleding: VT Mode

Dit artikel is een advertorial. Een commercieel artikel om een product of dienst aan te prijzen. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

Deel op:

2 gedachten over “15 kilo lichter dus tijd voor een nieuwe najaarsgarderobe”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!