fbpx

6 voordelen van de iPhone 8 plus en waarom ik niet meer zonder kan

6 voordelen van de iPhone 8 plus

Ik heb eind vorig jaar na veel wikken en wegen een iPhone 8 plus gekocht. Mijn nieuwe telefoon moest aan een aantal voorwaarden voldoen omdat ik mijn telefoon voornamelijk voor mijn werk gebruik. Zo moest er een goede camera op zitten voor het maken van mooie foto’s en filmpjes, genoeg opslag en het moest een iPhone zijn aangezien ik al jaren iPhone gebruik en alles lekker synchroniseert met mijn MacBook. Ik weet dat heel veel mensen zweren bij bijvoorbeeld Samsung telefoons, maar ik zou echt niet meer zonder mijn iPhone 8 plus kunnen. Vandaag geef ik je 6 voordelen van de iPhone 8 plus.

1. Het gebruiksgemak

Alles is gewoon makkelijk en simpel te gebruiken of aan te passen. Ik heb nog nooit een gebruiksaanwijzing nodig gehad. Een vriendin van mij heeft bijvoorbeeld al jaren telefoons van Samsung en als er iets aangepast moet worden in haar telefoon is het zo omslachtig en niet te doen. Vaak probeert Alex het dan maar soms komen we er echt niet uit. Ben je met je Apple telefoon te lui om handmatig naar je instellingen te gaan, vraag je of Siri (spraak assistent) dit voor je wil doen. En al mijn Apple producten synchroniseren. Nooit meer foto’s overzetten. Als ik een foto met mijn iPhone maak, staat deze ook direct op mijn Macbook. Echt een groot pluspunt.

6 voordelen van de iPhone 8 plus communicatie tussen verschillende apparaten
Alle Apple apparaten synchroniseren en communiceren met elkaar. Nooit meer gedoe met harde schijven!

2. Een groot scherm

De iPhone 8 plus heeft een groot scherm. Ideaal als je net als ik veel met social media bezig bent, veel blogs en artikelen leest en vaak YouTube filmpjes kijkt. Maar natuurlijk ook fijn als je vaak spelletjes op je telefoon doet 😉

3. De mooiste foto’s

Er zitten twee 12-megapixel lenzen op de achterkant van deze telefoon. Een groothoek- en telelens. Hierdoor kan je objecten die je fotografeert heel dichtbij halen en meer objecten op één foto krijgen en dat allemaal haarscherp. De portretmodus is ook heel erg mooi. Als ik een foto van mijn kinderen maak met de portretmodus aan is het net of ik de foto mijn spiegelreflexcamera heb gemaakt. Op de voorkant van de telefoon zit een 7-megapixel camera met flits waardoor je selfies ook nog eens top zijn. Als je een iPhone 8 plus hebt, heb je eigenlijk niet eens een aparte camera nodig. De foto’s die ik iedere week in een ‘Een kijkje in mijn leven’ gebruik zijn allemaal met mijn iPhone gemaakt en niet bewerkt.

6 voordelen van de iPhone 8 plus maak de mooiste foto's
Met de iPhone 8 plus maak je de mooiste foto’s

4. Niet kapot te krijgen

De iPhone 8 plus is gemaakt van ijzersterk glas. Apple claimt dat het het sterkste glas in een smartphone ooit is. Uiteraard geloof ik ze, maar toch heb ik een hoesje voor de iPhone. Mijn telefoon is inmiddels al een paar keer gestuiterd en er was niks aan de hand. En ik blijf toch geloven dat dit door het iPhone hoesje komt. Je zal mij dan ook niet zo snel zonder hoesje zien en zeg nou zelf, de iPhone hoesjes zijn tegenwoordig eigenlijk te leuk, te mooi en te handig om niet te gebruiken. Mijn hoesje is wel weer aan vervanging toe en bij Shop4hoesjes heb ik alweer veel leuk en handige hoesjes gespot. Je hebt niet eens meer een losse portemonnee nodig. Ik heb voor alle telefoons die ik heb gehad hoesjes gehad en dat zal ik ook altijd blijven gebruiken.

6 voordelen van de iPhone 8 plus handige iphonehoesjes
Dit hoesje wil ik gewoon hebben. Te handig!

5. Bestand tegen stof en water

De iPhone 8 Plus is spat‑, water‑ en stofbestendig. Al is het wel zo dat dit na verloop van tijd kan afnemen. Alex heeft al de mooiste onderwaterfoto’s van de meiden gemaakt. Ik durf dit nog niet. Ik heb in het verleden mijn iPhone 5 in de wc laten vallen (tja moet je maar niet op de wc youtube filmpjes kijken) en toen heb ik mijn telefoon een dag en nacht in een bak met rijst laten liggen. Gelukkig deed hij het toen weer, maar ik wil het risico niet nemen dat mijn telefoon stuk gaat omdat er water in zit. Daar was ie me iets te duur voor 😉

6. Draadloos opladen

Dit is echt wel heel handig. Geen gedoe met snoertjes in de auto. Ik leg gewoon mijn telefoon in het oplaadvak in de auto en mijn telefoon laadt op terwijl ik onderweg ben. Alleen moet ik nog wel een Qi‑oplader (draadloze oplader) voor op mijn bureau hebben dan zit ik daar ook niet steeds met snoeren te klooien. Ik ben mijn oplader met snoer vaak kwijt omdat ik dan weer in een andere kamer in het huis mijn telefoon heb opgeladen. Chaoot? Welnee!

6 voordelen van de iPhone 8 plus draadloos opladen
Draadloos opladen is echt ideaal. Ook in veel horecagelegenheden heb tegenwoordig je de mogelijkheid om je telefoon draadloos op te laden.

Zijn er dan geen nadelen?

Zeker wel! Het is er maar één en die vind ik echt heel vervelend. De oudere iPhones hadden een aparte aansluiting voor je oplader en een andere aansluiting voor je koptelefoon of oortjes. Dit is nu één en dezelfde aansluiting. Als ik nu in bed lig en mijn telefoon opgeladen moet worden, kan ik niet mijn koptelefoon aansluiten. Heel irritant vind ik dat. Als Alex al ligt te slapen omdat hij er vroeg uit moet kijk ik op mijn telefoon Netflix of luister naar een podcast. En dan is het handig als ik ook gelijk mijn telefoon kan opladen. Ik moet daarom gauw een Qi‑oplader aanschaffen zodat ik mijn telefoon gedurende de dag kan opladen en dan niet ’s avonds moeilijk hoef te doen 😉

Nog veel meer voordelen

Er zijn natuurlijk veel meer dan 6 voordelen van de iPhone 8 plus. Teveel om hier te benoemen. Ik heb de 6 belangrijkste voor mij benoemd. Een goede telefoon is in deze tijd wat mij betreft heel belangrijk. Natuurlijk om te bellen en appen, maar de telefoons van tegenwoordig kunnen zoveel meer. En zeg nou zelf, kan jij nog zonder je telefoon? Ik vind het daarom ook niet erg om te investeren in een goede telefoon en accessoires zoals een hoesje voor de iPhone.

Heb jij ook een iPhone? Waarom wel of waarom niet?

 

Dit artikel is een editorial. Dit betekent dat ik betaald heb gekregen om over dit onderwerp te schrijven. Dit verandert mijn mening niet. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!