8x Leuke Sinterklaascadeaus voor jouw kind

Nog even en dan is het alweer 5 december en pakjesavond. Misschien heb je alle Sinterklaascadeaus in huis en misschien moet je nog shoppen voor leuke cadeaus. De afgelopen tijd heb ik weer aardig wat speelgoed uit mogen testen. Nou ja, de meiden dan. Ik heb een paar leuke Sinterklaascadeaus voor jouw kind op een rijtje gezet. Leuk om te geven en gegarandeerd een succes!

Bob Bilnaad

Dit hilarische spel is leuk voor jong en oud. Hier wordt het spel regelmatig gespeeld en het blijft leuk. Het is de bedoeling dat je bij Bob de loodgieter gereedschap aan zijn riem hangt. Degene die zorgt dat zijn broek afzakt en alles nat maakt heeft verloren. Maar je kan bij dit spel ook je eigen spelregels verzinnen. Zo hou je er wat variatie in en blijft het iedere keer weer leuk. Meer informatie lees je in de blog die ik erover schreef. Bob Bilnaad is o.a. bij Bol.com te koop.

Leuke Sinterklaascadeaus voor jouw kind Bob Bilnaad

Play Doh Kitchen Popcorn Party

Bijna ieder kind vind het wel leuk om te kleien. En van die klei popcorn maken is nog veel leuker! Je kan de ‘popcorn’ nog lekkerder maken met verschillende toppings, want natuurlijk komt deze speelset met meerdere potjes Play Doh. Het ziet er zo lekker uit dat het het bijna echt op zou eten. In deze blog lees je er alles over. Play Doh Kitchen Popcorn Party is o.a. bij Bol.com te koop.

Popcorn Party

Disney Comfy Squad

De Disney prinsessen willen weleens wat anders dan altijd maar sjieke jurken aan. Maar gewoon in lekkere comfortabele kleding rondlopen. En dat doen ze in de Comfy Squad. Alle bekende Disney prinsessen, denk hierbij aan Elsa en Anna, Belle en Merida, Ariël en Pocahontas, Assepoester en Mulan, Jasmine en Auroraen Rapunzel en Tiana, hebben hun meest chille outfits aan. Er zitten twee prinsessen in één verpakking dus dubbel plezier! Hier lees je er meer over. De Disney Comfy Squad prinsessen zijn o.a. bij Bol.com te koop.

Leuke Sinterklaascadeaus voor jouw kind met Disney Comfy Squad Elsa en Anna
Elsa en Anna

Play Doh Kitchen Pizza Chef

Is je kind gek op pizza? En vindt jouw kind het heerlijk om te kleien? Dan is de Play Doh Kitchen Pizza Chef echt iets voor jouw kind! Met deze ‘pizza-oven’ inclusief rasp en verschillende vormpjes voor toppings maak je de lekkerste pizza’s. Uiteraard krijg je er ook potjes Play Doh bij. In deze blog lees je er alles over en wat mijn dochters ervan vinden. De Play Doh Kitchen Pizza Chef is o.a. bij Bol.com te koop.

Spelen met de Pizza Chef

Egeltje Plof

Egeltje Plof is ook een hilarisch spel. Bij dit spel druk je om de beurt op de neus van de egel. Je gooit eerst met een dobbelsteen die aangeeft hoe vaak je moet drukken. En nu is het opgepast, want voor je het weten vliegen alle stekels door de lucht. Grote lol gegarandeerd! Mijn meiden vinden het spel echt geweldig. Je leest er hier alles over. Egeltje Plof is o.a. bij Bol.com te koop.

Leuke Sinterklaascadeaus voor jouw kind met egeltje plof

LOL Surprise OMG pop

De toffe LOL Surprise OMG poppen zijn helemaal het einde! Echte fashonista’s die er te gek uitzien. Je snapt wel dat mijn meiden deze poppen helemaal top vinden. Ik schreef niet alleen een blog over deze poppen, maar Marley maakte ook een unboxing filmpje voor Youtube. Deze gave poppen zijn o.a. bij Bol.com te koop.

LOL Surprise OMG pop

Fingerlings katachtigen

Fingerlings zijn er in verschillende vormen. Je hebt de aapjes, unicorns, dino’s en nu ook de katachtigen. En bij de katachtigen zit ook een minikatje. Supercute natuurlijk! Alle Fingerlings zijn bij Bol.com te koop.

Fingerlings katachtigen

Bioscoopbon

Kinderen vinden het leuk om naar de bioscoop te gaan. Dus waarom geen bioscoopbon geven? Ik geef iedere Kerst mijn neefje en nichtjes een bioscoopbon. Maar je kunt de bioscoopbon ook in de zak stoppen. Het leuke is dat je zelf een waarde kunt bepalen vanaf €5. Dus je kan een bon geven voor één bioscoopbezoek, maar ook voor meerdere bioscoopbezoeken. En er draaien nu en de komende tijd geweldige films. Denk aan Frozen 2, Everest de jonge yeti, The Addams Family, Misfit 2, Trouble, Mees Kees in de wolken en nog veel meer!

Leuke Sinterklaascadeaus voor jouw kind

Ik hoop dat ik je met deze blog een beetje heb kunnen helpen met de zoektocht naar leuke Sinterklaascadeaus voor jouw kind. Je hebt nog even dus het gaat vast goed komen. Ik wens je in ieder geval een heerlijke pakjesavond toe met heel veel blije gezichtjes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.