fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aan de slag met mijn doelen | Kijkje in mijn leven

aan de slag met mijn doelen

En toen was de kerstvakantie alweer voorbij. Het gaat altijd zo snel. En dan is het toch echt weer naar school en aan het werk. Wat eigenlijk ook wel weer heel lekker is. Ik ga namelijk echt een stuk beter en lekkerder op regelmaat. Deze week staat vooral in het teken van doelen stellen voor 2023 en met mijn doelen aan de slag gaan. Ik heb er zin in!

Zaterdag

De meiden zouden vandaag eigenlijk bij mijn moeder zijn omdat ze daar vrijdag zouden logeren. Maar toen ik ’s avonds kibbeling had gehaald om die bij mijn moeder en samen met de meiden op te eten, zag ik het al aan Jenna. En toen ik vroeg hoe ze zich voelde gaf ze aan dat ze hoofdpijn en buikpijn had. Dus na het eten zijn we allemaal weer naar huis gegaan. Marley was verdrietig, want wilde echt samen met Jenna bij oma logeren en Jenna was verdrietig omdat het nu niet doorging en Marley verdrietig was. En ze vond het natuurlijk ook erg voor oma. Maar goed, oma is niet zo snel teleurgesteld en die snapt het echt wel dat ze ziek is dus dat hebben we snel uit haar hoofd kunnen praten.

aan de slag met mijn doelen
Lekker knuffelen met Summer

Vandaag zouden we eigenlijk naar mijn nicht gaan om daar gezellig te eten, maar die had ik ook vrijdagavond alvast doorgegeven dat het misschien niet door zou gaan. Nu voelde Jenna zich vandaag gelukkig alweer wat beter, maar ik heb liever dat ze dit weekend nog even rustig aan doet zodat ze maandag wel weer normaal naar school kan. En dus blijven we thuis. Ik ruim het laatste beetje rommel op zolder op en de meiden gaan ook hun kamers opruimen en schoonmaken. Zo fijn als alles weer lekker fris is.

Zondag

Vandaag doe ik heel rustig aan terwijl de rest van het gezin druk is met opruimen en schoonmaken. Tja, hadden ze maar niet tot het laatste moment moeten wachten. Ik doe vandaag alleen de laatste wasjes en verder doe ik weinig. Ik lees een beetje, kijk een serie en ga lekker in bad. Even opladen voordat de drukte komende week weer begint.

aan de slag met mijn doelen
Even lekker in bad

Dan is het ’s avonds weer tijd om de tafel te dekken en op tijd naar ons bed te gaan.

Maandag

Nu is de vakantie dan echt voorbij. En dat merk ik zodra mijn wekker gaat om kwart voor 6. Maar ondanks dat ik geen ochtendmens ben, lukt het me om toch op te staan en te gaan sporten. Jenna is ook al lekker wakker dus die doet gezellig met me mee. Samen sporten is altijd leuker dan alleen. Na het sporten laat ik de honden uit, maak ik Jenna haar lunch klaar en ontbijten we samen. Dan spring ik onder de douche en is het nadat ik schoon en fris ben alweer tijd om Jenna naar school te brengen. Bij terugkomst maak ik Marley wakker. Zij heeft de eerste twee uur vrij dus kan lekker rustig aan doen. Mazzelaar! Ik ga alvast aan het werk tot het tijd is dat zij naar school moet.

aan de slag met mijn doelen
Een heerlijke lunch

Omdat het regent breng ik haar naar school en rij ik gelijk door naar mijn tante om gezellig even koffie te drinken. Weer thuis ga ik weer aan het werk en dat begint bij de vele mailtjes die ik heb gekregen. Als ik die heb weggewerkt schrijf ik twee blogs en edit ik de weekvlog. Dan zit mijn werkdag er alweer op en is het tijd voor mijn studie. Hier wil ik iedere dag een uurtje aan besteden. Want er komt gewoon anders niks van.

Dinsdag

Vandaag dan echt weer een normale school- en werkdag. Ik ben ongesteld geworden dus ik sla het sporten even over. En als de meiden naar school zijn ga ik ook aan het werk. Ik begin met een online afspraak. Ik mag namelijk weer een website ontwerpen en om dit goed te doen wil ik altijd van alles weten van de opdrachtgever zodat ik iets ontwerp wat ook echt bij de opdrachtgever past. En nou ken ik de opdrachtgever, want dit is Irene van FotoMaNo. Dat maakt het wel wat makkelijker natuurlijk.

aan de slag met mijn doelen
Deze week 3x alle ringen vol. Volgende week ga ik voor de 4 ringen 💪🏻

Dan weer lekke aan het werk totdat ik Jenna kan gaan halen om naar de fysio te gaan. Ze hoeft nu pas over 3 weken weer, want ze mag eerst gaan wennen aan de zooltjes die ze volgende week krijgt. Thuis nog even werken, dan de keuken in en tijdens het eten kijken we Big Brother, want dat was gister veel te laat voor de meiden.

Woensdag

Wat een rotnacht heb ik gehad! Omdat ik ongesteld ben en het dus nacht 2 was, heb ik heerlijk geslapen. NOT! Ik werd steeds wakker en durfde me niet te bewegen omdat ik dan gewoon voelde dat het niet goed zou gaan. Dus steeds bed uit en in. Als dan om 6 uur de wakker gaat, voelt het alsof ik de hele nacht heb doorgehaald. Gelukkig is Alex thuis en kan hij de kinderen in de ochtend begeleiden terwijl ik nog even blijf liggen. Ik voel me de hele ochtend bleghh. Maar besluit toch om mijn bed uit te komen, te douchen en me op te tutten. Ook omdat de winnaar van het AVATAR winactie het pakketje komt ophalen. Beetje lullig als ik dan in mijn badjas sta.

Aan de slag met mijn doelen | Kijkje in mijn leven
Dikke wallen na een slechte nachtrust

Als ik Jenna ga halen spreekt ze met een vriendinnetje af en fiets ik alleen richting het winkelcentrum. Plan is om een patatje te halen. Als ik moe ben heb ik namelijk altijd zin in een vette bek. Maar een wijze stem in mij zegt dat ik dit niet moet doen. En dus haal ik heel wijs een salade. En ik moet eerlijk toegeven dat ik mij na de salade en een flesje water een stuk beter voel. Zoveel beter zelfs, dat ik besluit een stuk te gaan wandelen. Na de wandeling ben ik echt een ander mens en voel ik niks meer van wat ik eerder die dag voelde. Zo zie je maar weer dat naar je lichaam luisteren, goede voeding en beweging ontzettend belangrijk zijn.

Donderdag

Vandaag word ik vlak voordat mijn wekker gaat, want Marley krijgt een aanval. Heel kort gelukkig en ze is al direct aanspreekbaar. Maar zo balen, want al vanaf september heeft ze geen aanvallen gehad. Even in de gaten houden nu. Het kan zomaar zijn dat ze wat meer medicatie nodig heeft omdat ze natuurlijk ook weer gegroeid is sinds mei. Maar het kan ook zijn omdat het de eerste schoolweek is en ze weer moeten wennen aan het andere ritme. De laatste keer dat ze een aanval had was in de eerste schoolweek na de zomervakantie. Heeft ze de komende periode toch nog een aanval dan neem ik contact op met de neuroloog om over haar medicatie te praten.

Ook vandaag gaat Alex eruit met de meiden, want het bloedverlies van de afgelopen dagen zorgt toch wel echt voor een laag energielevel. Ik slaap nog wat bij en ga dan aan het werk. Dan spring ik onder de douche en ga Marley van school halen. Het was zulk takkeweer in de ochtend dat Alex haar met de auto heet gebracht. Dan lunchen Marley en ik samen en ga ik nog even aan het werk totdat Jenna komt.

In de middag besluit ik toch een workout te doen. Puur omdat ik weet dat ik me daardoor weer wat fitter zal voelen. En ook vandaag is dat het geval. Na het avondeten gaan de meiden en ik op tijd naar bed. Zij omdat zo’n eerste schoolweek er wel in hakt en ik omdat ik morgen een lange dag heb. Ik heb namelijk een master mind met mijn businessbuddy’s waarin we onze doelen voor dit jaar gaan opstellen.

Vrijdag

Vandaag een dagje diep gaan, want we hebben een master mind waarbij we onze doelen voor komend jaar gaan vaststellen. Zo’n dag is altijd best intensief, maar zorgt er wel voor dat ik weet wat het plan wordt en is voor dit jaar. En dat geeft me heel veel richting en focus. Vorig jaar was voor mij zeker geen slecht zakelijk jaar en ik ga dit jaar voor een nog mooier jaar. Ik heb er zin in!

Aan de slag met mijn doelen | Kijkje in mijn leven
Dit is wat we zo’n beetje de hele week zagen. Regen, regen en nog eens regen…

Rond een uur of vier zijn we klaar met de master mind en ik werk nog even door tot een uur of zes. Ik wil namelijk echt alles klaar hebben en uitgeschreven hebben zodat ik dat komende week niet hoef te doen. Ik heb namelijk een drukke werkweek en tussendoor verschillende medische bezoekjes met de meiden wat natuurlijk van mijn werktijd af gaat. Maar dan rond een uur of zes is het dan toch echt weekend en laat ik werk weer even helemaal los.

Weekvlog #48

Bekijk hieronder de vlog van afgelopen week.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!