fbpx

Aan vakantie toe en feestjes vieren| Een kijkje in mijn leven

Aan vakantie toe

Deze week staan er twee leuke feestjes op de planning! Mijn moeder is jarig en Alex’ oma viert ook haar verjaardag. Deze week gaan we lekker twee keer uiteten en genieten er volop van. Maar we zijn ook echt aan vakantie toe. We zijn allemaal moe en kunnen niet wachten tot de week voorbij is en we echt af kunnen gaan tellen tot de vakantie begint!

Maandag

Vandaag is de laatste dag van de schooltuinen en dat betekent dat alles in het tuintje geoogst wordt. Ze komt met een tas vol thuis. We hebben uien, rode ui, aardappels en bloemen. Zo leuk!

Zo lief van de juffen en de klas. Ik heb met alle liefde geholpen en hoop het in groep 6 weer te kunnen en mogen doen 😃

Ik heb vandaag weer lekker gewerkt. Ik heb aardig wat blogs geschreven en kan de eerste weken van de zomervakantie vooruit. Als ik dit tempo de hele week aanhou, hoef ik de hele vakantie niet voor mijn blog te schrijven. Dat zou toch wel heel lekker zijn.

Dinsdag

Vandaag begin ik natuurlijk gewoon met werken en dat doet ik eigenlijk de hele dag. Het is heerlijk dat ik zo goed op schema lig nu. En hoewel de verleiding groot is om eerder te stoppen vandaag, werk ik toch door. Ik werk liever nu wat meer dan dat ik in de vakantie allerlei dingen moet doen.

moe en aan vakantie toe
Zo moe dat er midden op de dag dan maar een dutje wordt gedaan 😉

In de middag moet ik naar de tandarts voor de kroon die nog steeds los zit. Gelukkig zit ie zo weer vast en hopelijk blijft ie nu zitten. Omdat ik pas in oktober bij de endodontoloog terecht kan krijg ik een verwijzing voor een andere endodontoloog. Hopelijk kan ik daar eerder terecht, want ik heb nu nog geen pijn en hoop dat dit ook niet gaat gebeuren. Maar hoe langer ik wacht, hoe meer kans dat de wortelpunt gaat ontsteken.

Woensdag

Vandaag en morgen is Alex vrij. Dus net of ie weer zijn standaard papadag heeft. Opa en oma gaan een dagje naar Den Haag en ik kan zonder schuldgevoelens meters maken met werk.

Ik had nieuwe verfspullen besteld en die werden natuurlijk gelijk uitgeprobeerd 😉

In de middag wordt er een pakketje bezorgd. Ik heb namelijk wat nieuwe verfspullen besteld. En ik kan het natuurlijk niet laten en ga alles even uitproberen. Hopelijk krijg ik zo ook gelijk inspiratie voor mijn bullet journal setup in augustus. Die wil ik namelijk nog voor de vakantie maken zodat ik in de vakantie alleen die van september hoef te maken.

Donderdag

Vandaag is mijn moeder jarig. Leuk om haar op haar verjaardag bij ons in Nederland te hebben. Als de meiden naar school gaan ligt ze nog op bed en ik mag van de meiden het cadeautje pas geven als ze uit school zijn. Maar gelukkig krijg ze toch cadeautjes. Want haar vriend heeft mij op pad gestuurd om namens hem cadeautjes te kopen dus ze voelt ze als ze uit bed komt al helemaal jarig.

Overdag heb ik gewoon gewerkt en in de avond zijn we gezellig uiteten geweest met mijn broer en zijn gezin. Altijd leuk en gezellig om met zijn allen te gaan eten. Heerlijk gegeten en oh wat hebben we gelachen. Tranen in mijn ogen gewoon. Heerlijk dit soort avondjes! Het was een geslaagde dag waar mijn moeder ook zeker met een heel goed gevoel op terug kan kijken.

Vrijdag

Vandaag beginnen we de dag met onweer en bliksem en het lijkt wel of het weer doorslaat op mij. Niet dat het nou onweer en bliksem is bij mij, maar heb echt nergens zin in. Ik kan me nergens toe zetten. Ik doe op vrijdag altijd de wekelijkse boodschappen, maar heb er echt geen zin in. Morgen weer een dag hoor!

Onderweg naar het feestje van oma en een beetje gek doen gek doen met mijn meisje

Ik doe de hele ochtend rustig aan, maar in plaats dat ik wat meer energie krijg heb ik alleen maar zin om te slapen. Ik weet het te rekken totdat Jenna thuis is. En als we gegeten hebben gaan we lekker in het grote bed liggen. Zij op de tablet en ik doe een dutje. Als Marley thuis is kijken we gezellig een film met zijn drieën. Ik kan merken dat de meiden ook moe zijn. Na het weekend nog vier dagen en dan is het lekker vakantie!

Zaterdag

Vandaag ga ik als een tornado door het huis. Muziekje aan en gaan met die banaan! Ik ben vandaag in een 80’s bui en luister tijdens het opruimen en schoonmaken naar alleen maar nummers uit de 80’s. En ik zing ze uit volle borst mee. Heerlijk! Ik overtuig Jenna om nog even een beetje aan haar losse tand te draaien zodat ze lekker kan eten. En ja hoor, het heeft effect. Na een paar keer aan haar tand draaien valt ie er letterlijk uit. Blijft toch raar als ik besef hoe groot ze wordt…

Jammer dat de foto een beetje wazig is, maar deze Dame Blanche is zo lekker!

In de avond hebben we ons tweede etentje van deze week. Alex zijn oma is alweer 94 geworden. En ik kan je vertellen dat oma nog gewoon alleen en op zichzelf woont. Bizar he! Het etentje is traditiegetrouw bij Van der Valk. Gezellige met alle ooms, tantes en neven en nichten. We hebben weer heerlijk gegeten en een hoop gelachen.

Zondag

Vandaag slapen we een beetje uit en ik hang als een soort van zombie op de bank als ik me ineens bedenk dat we naar de kerk moeten. Vandaag is de terugkomvierinq van de communie en de meiden moeten ook zingen in het koor. Oeps! Dat wordt heel snel douchen en aankleden en hop naar de kerk!

En weer een tand eruit!

Na terugkomst eten we wat en gaan de meiden met opa en oma op pad. Ik besluit dan maar eindelijk boodschappen te gaan doen. Nog wat wasjes te draaien en verder lekker zo min mogelijk te doen. We eten op tijd en de meiden gaan rond zeven uur naar bed, want het is zaterdag best laat geworden en ze moeten morgen toch weer naar school. En ik lig niet veel later in bed. Eigenlijk direct na het schrijven van dit weekoverzicht haha

Aan vakantie toe en genieten

Ik heb deze week wel echt gemerkt dat we aan vakantie toe zijn. Gelukkig hadden we twee leuke feestjes en dat zorgt dat wel voor een ander soort vermoeidheid maar ook weer voor energie. Beetje lastig uit te leggen, maar je begrijpt vast wat ik bedoel. Maar het aftellen is begonnen; nog vier nachtjes slapen en dan is het eindelijk vakantie. Ik kan niet wachten!

Is bij jou de vakantie al begonnen of moeten de kinderen ook nog een weekje naar school?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!