fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afvallen en nu zonder smoesjes-week 15

Afvallen en nu zonder smoesjes-week 15

Deze week had ik een drukke week. Druk met leuke werkdingen, maar ook leuke privédingen. Ik weet nu al dat er weinig tijd is om goed te bewegen. Ik weet het, tijd moet je maken. Maar ik ken mezelf en sporten zal dan de laatste prioriteit hebben. Zo lang ik maar gezond eet ben ik al blij. Vorige week vertelde ik dat ik een strakke planning had gemaakt en dat ik deze planning erin zou houden. In ‘Afvallen en nu zonder smoesjes-week 15 lees je of dit is gelukt. Je weet wat ze zeggen, iets wordt pas een gewoonte als je het vaak genoeg herhaalt.

Maandag

Vandaag een drukke dag vol werk, een koffiedate, boodschappen en ga zo maar door. Ik heb vandaag geloof ik iets teveel gepland en ben ’s avonds kapot. Eigenlijk heb ik helemaal geen zin in yoga, maar ga toch. En ben blij dat ik geweest ben, want het voelt altijd zo goed als ik geweest ben.

Dinsdag

We beginnen de ochtend met de gezellige wandeling met vriendin Jill. Het weer was er perfect voor. Niet te koud en niet te warm, maar wel een lekker zonnetje. Het was weer heerlijk om die kilometers te maken en even bij te praten. Daarna tijd om te werken en even knallen aangezien het volgende week meivakantie is.

Woensdag

Vandaag is het papadag en mijn volle werkdag. Dat is dan ook wat ik heb gedaan. Werken, werken en werken. Ik zat in een lekkere flow en voor ik het wist was het alweer eind van de middag. Ik merk vandaag wel dat ik heel moe ben dus lekker op tijd naar bed.

Donderdag

Ik sta op met buikpijn. Lekker dan! Dit had ik zeker niet gepland. Misschien dat ik daarom gister zo moe was? Rustig aan doen want ik heb vanavond een date met vrienden. Ik had achteraf beter af kunnen bellen, want het was supergezellig maar ik ben de hele nacht wakker geweest. Spuugmisselijk. Toch niet weer he?!

Vrijdag

Vandaag hondsberoerd. De misselijkheid gaat maar niet weg en dan komt de vermoeidheid van het niet slapen er nog eens bij. Ondanks dat toch doorgegaan. Tja, als moeder gaat alles wel gewoon door. Niet verstandig natuurlijk, want vanavond heb ik een gezellig uitje met mijn lief. Heel de middag kinderen bij ons in de tuin gehad die even een duik kwamen nemen. Heerlijk weer die gezelligheid van het buiten zijn. Helaas ging het uitje met Alex daarom niet door want toen hij thuis kwam uit zijn werk ben ik even op bed gaan liggen en schrok om 18:00 uur wakkeer. Ik kon toen weer een beetje eten en ben toen weer in bed gaan liggen om verder te slapen. We halen het binnenkort wel in.

Weekend

Gelukkig voel ik me zaterdag beetje bij beetje opknappen. Ik vraag me toch af wat nu voor dat beroerde gevoel zorgde. Rommelde er al iets, is het eten verkeerd gevallen, of ben ik toch te hard gegaan de afgelopen weken waardoor de vermoeidheid toesloeg. Toch maar weer wat beter voor mezelf zorgen en beter naar mijn lichaam luisteren. Met dit mooie weer zit ik vol energie en ga dan toch weer over mijn grenzen. Het weekend verder lekker rustig aan gedaan en vooral genoten van mijn gezin en het mooie weer.

Weegmoment

Zondagochtend sta ik braaf op de weegschaal. Error. Uitgezet en weer aangezet. Error. Volgens mij wil mijn weegschaal niet dat ik erop sta. Uurtje later weer geprobeerd en toen deed ie het weer. Heel apart, maar ik kon me gelukkig weer wegen. Vorige week woog ik 67,8. Een mijlpaal omdat het jaren geleden is dat ik 67 kilo woog. Deze week ben ik niet afgevallen. Oké, minimaal want de weegschaal geeft 67,7 aan. Ach, alle kleine beetje helpen we zullen we maar zeggen.

Afvallen en nu zonder smoesjes-week 15

Deze week ben ik mezelf weer tegengekomen. Ik moet niet maar doorgaan, ook al zit ik vol energie. Ook als ik vol energie zit moet ik mijn rustmomenten pakken. Momenten voor mezelf. Dus zaterdag heb ik lekker een voetenbadje genomen en mijn voeten verzorgd. Een spamomentje thuis. Mijn voeten zijn weer eeltvrij, heerlijk zacht en teennagels voorzien van een mooi lakje. Dit soort dingen doe ik echt te weinig. En het is zo belangrijk om juist dit soort momenten te pakken. Momenten voor jou alleen. Ik ga die voortaan ook maar in bulletjournal noteren. Zo vergeet ik mezelf tenminste niet 😉

Ik wens jullie een mooie meivakantie en een gezellige Koningsdag!

Liefs,
Irene

Foto: Adobe Stock

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!