fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afvallen en nu zonder smoesjes-week 20

Afvallen en nu zonder smoesjes-week 20

Afvallen en nu zonder smoesjes-week 20 begint met eerste Pinksterdag en een studiedag. Voor mij altijd wel lastige dagen om dan toch te sporten. En ik weet van mezelf als dat als ik de week zo begin het vaak niet echt goedkomt met sporten. Maar wie weet ben ik deze week wel supergemotiveerd en komt het toch nog goed.

Maandag

Na een toch wel druk weekend doen we vandaag maar lekker rustig aan. Beetje in huis rommelen en opruimen, spelletjes doen en meer van dat soort dingen. In ieder geval heel weinig lichaamsbeweging. En dat is helemaal niet erg. Dit soort dagen heb je ook nodig en zijn oh zo lekker. Even helemaal niks!

Dinsdag

Vandaag moet er wel een beetje gewerkt worden en omdat Alex een late dienst heeft kan hij de kinderen bezig houden. In de middag hadden we allerlei plannen maar eigenlijk zijn we allemaal best moe en besluiten we gewoon lekker thuis te blijven. Beetje knutselen, spelletjes doen enzovoorts.

Woensdag

Vandaag begint de dag met regen dus besluiten we niet te gaan wandelen. En natuurlijk klaart het na een paar uur volledig op en is het weer lekker warm. Ik heb wel een flinke wandeling met de hond gemaakt, want anders komt er weer niks van het bewegen. Heb ik toch nog iets Van beweging deze week. In de middag besluiten we om eindelijk eens het Uilennest uit te proberen. Het pannenkoekenrestaurant Uilennest bij De Ballenbak in Zoetermeer. Dat was een goed idee want we hebben een heerlijke avond gehad met zijn viertjes!

Donderdag

Vandaag heb ik naast een aantal zakelijke afspraken een leuke verrassing voor manlief. Hij is morgen jarig en vandaag neem ik hem gezellig mee naar Lucky’s Bowling. Als je me op Instagram volgt heb je in mijn verhaal op Instagram wat voorbij zien komen. Meer daarover volgt in een andere blog. Hij wist van niks en zijn moeder zat ook in het complot. We hebben een heerlijke avond gehad met zijn tweetjes en ik heb voor het eerst in mijn leven spareribs in een restaurant op. Ik ben toch meer van het thuis kluiven haha

Vrijdag

Vandaag druk met van alles bezig behalve mezelf. Manlief is jarig en er komen vrienden barbecuen dus boodschappen doen en dat soort dingen. Zaterdag hebben we ook een verjaardag en ik moet nog een cadeautje hebben. Ik ben vandaag dus druk druk druk. En ook onwijs moe. Ik hoopte vandaag nog een halfuurtje te kunnen liggen maar dat is niet gelukt. Niet aan toegeven en dan komt het goed. Het werd een hele gezellige avond en we gingen pas rond 3 uur naar bed. Morgen zal ik dus wel gesloopt zijn haha.

Weekend

Met maar een paar uurtjes slaap toch nog een hele leuke middag gehad bij de Urban Hippie Markt en ook nog naar de verjaardag van ons nichtje geweest. Je raadt het al; ik lag voor negenen in mijn bed en heb heerlijk geslapen. Moest ook wel want om 10 uur vertrokken Jenna en ik alweer naar de bioscoop voor de kleuterbios. Een druk en gezellig weekje zo. Niet gesport, maar ik heb veel gelopen en veel beweging gehad. Volgende week maar weer beter mijn best doen.

Weegmoment

Ik vermoed zo met al dat eten en de wijntjes en Radler deze week dat ik niet afgevallen ben. En mijn vermoeden klopt. Ik weeg nog net als vorige week 66,9 kilo. Aankomende week moet ik echt weer even op mijn eten letten en meer bewegen. Ach, de avondvierdaagse begint vandaag dus dat komt wel goed!

Afvallen en nu zonder smoesjes-week 20

Afgelopen week was een heerlijke week en ben ik niet echt bezig geweest met gezond eten en drinken. En dat moet ook kunnen. Ik eet sowieso wel alles wat ik lekker vind, maar ik eet wel bewust. Hierdoor hou ik de balans. De balans was deze week ver te zoeken, maar dat is niet erg. Aankomende week eet ik weer gezond en beweeg ik weer meer, dus dat zal dan weer zorgen voor resultaat.

Wat ik nu vooral belangrijk vind en waar ik heel dankbaar voor ben is dat ik goed in mijn vel zit. Ik voel me goed en vol energie. Ik geniet van alle leuke dingen en alle lieve mensen om me heen. En dat is toch echt het belangrijkste! Al moet je je eerst goed voelen wil je écht kunnen genieten. Na een jaar waarin het voor mij moeilijk was om echt te genieten, geniet ik nu dubbelop!

Hoe zorg jij dat je in balans blijft?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!