fbpx

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir is een avontuurlijk spel vol actie, humor en vriendschap + win

Asterix & Obelix XXL 3

Ik mocht weer een leuke game voor de PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch uitproberen. Namelijk Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir. Een leuk avonturenspel, wat ik altijd leuk vind om te spelen en de kinderen ook. In deze blog lees je alles over dit leuke spel en wat je moet doen om kans te maken op dit spel voor de Nintendo Switch.

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

Panoramix, de druïde van het dorp, ontvangt op een mooie dag een rare brief. Het is een brief Hella Finidrir, de grote priesteres van Thule. In deze brief kondigt zij aan dat het volk van Armorica ernstig wordt bedreigd en vraagt aan de druïde om een mysterieuze Menhir uit zijn schuilplaats te halen. Door deze brief slaat de paniek toe in het altijd zo vredige dorpje Armorica. En er zijn er maar twee die dit kunnen oplossen; Asterix en Obelix. Uiteraard blijft hun hond Idéfix aan hun zijde.

Wissel tussen Asterix en Obelix

Je kunt dit spel alleen spelen of samen. Wanneer je alleen speelt wissel je makkelijk af tussen Asterix en Obelix. Speel je samen met iemand het spel dan is één van jullie Asterix en de ander Obelix. Obelix is zeer krachtig en draagt de Menhir op zijn rug. Deze Menhir heeft speciale krachten waar je op een goede manier gebruik van dient te maken. Asterix is wat kleiner, maar maak hem niet boos, want een slok van de magische toverdrank en ook hij is dan heel sterk.

Het spel

Help de twee Galliërs het spel door, door puzzels op te lossen. Leer de mysterieuze krachten van de kristallen Menhir in al haar vormen: steen, ijs, vuur en magnetische krachten. In ieder level zijn verschillende opdrachten te vinden en let extra goed op, want er zijn ook verborgen items te vinden. En onderweg kom je natuurlijk heel veel Romeinen tegen die de twee aan zullen vallen. Het spel bevat heel veel humor en grappige referenties naar films, muziek en games.

Wat ik van Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir vind

Het eerst wat valt zijn graphics. Best gedetailleerd en mooie felle kleuren. Ik speelde alleen en het is makkelijk wisselen tussen de twee personages. Als je moet springen heb je bijvoorbeeld Asterix nodig, maar word je aangevallen dan zorgt Obelix dat iedereen snel uitgeschakeld is. De bediening van beide personages spreekt voor zich. Tussendoor krijg je soms ook wat tekst of een verhaaltje, maar dat vind ik minimaal. Ik stoor me hier vaak bij andere games aan en druk dan gauw door. Maar dit spel zijn het geen ellenlange verhalen. Ik moet wel heel eerlijk bekennen dat ik nog niet heel ver in het spel ben, omdat ik gewoon geen tijd heb gehad om verder te spelen. Maar ik ga in de kerstvakantie zeker verder spelen. Alleen, met Marley of met Alex, want ik weet zeker dat zij dit spel ook leuk zullen vinden.

Asterix & Obelix XXL 3 logo

Een leuke game voor jong en oud

Zoek je nog een leuk cadeau voor onder de kerstboom dan kan ik je deze game zeker aanraden. Het is een leuk spel voor jong en oud. Leuk om samen met je zoon of dochter te spelen. Je speelt het niet in één keer uit en dat betekent veel meer speelplezier. Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. Het spel is te spelen op PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch en is o.a te koop bij Bol.com

Doe mee en win!

Ik mag een exemplaar van Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir voor de Nintendo Switch weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like en volg Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met: Asterix en Obelix. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel met: ‘Asterix en Obelix.
  3. LET OP: ik zie bij sommige winacties dat niet iedereen zich aan de voorwaarden houdt. Zorg dat je bovenstaand doet om kans te maken.
  4. Meedoen kan t/m zondag 22 december. Ik maak op maandag 23 december de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht en ik stuur de winnaar per mail een vouchercode waarmee het spel te downloaden is.

Succes!

Foto’s: Microids

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!