Avond4daagse en Alex is jarig | Kijkje in mijn leven

avond4daagse en Alex is jarig

Een druk weekje voor de boeg want we lopen de avond4daagse en Alex is jarig. En als je zelf ook weleens mee hebt gedaan met de avond4daagse weet je dat het echt ellende is met avondeten en enorm gehaast. Maar hé, alles voor de kinderen hè.

Zaterdag

Het is zaterdag, maar door alle vrije dagen voelt het als een zondag. Altijd lekker als je dan beseft dat je gewoon nog een dag vrij hebt. Naast wasjes draaien doe ik niet veel huishoudelijke klusjes. Niks eigenlijk, maar is het vooral een selfcare dag.

avond4daagse en Alex is jarig
Deze twee zijn ook blij dat het zonnetje weer schijnt

Ik doe mijn nagels, ga uitgebreid douchen met scheren, eelt weghalen en de hele reutemeteut. Dan nog lekker skincare en kan ik er weer tegenaan. Heerlijk! Ook maak ik een begin met de September18 DIY Box van juni. En die is weer zo leuk!

Zondag

En ook vandaag is een heerlijke chilldag: ik slaap lekker uit, help Jenna met haar spreekbeurt maken, overhoor haar voor de toets geschiedenis en ga verder met September18 tas. En aan het einde van de middag duik ik de keuken in voor een heerlijk pokebowl.

Na het eten gaan de meiden en ik naar boven. Zij om te zich klaar te maken voor bed en om te lezen en ik ruim nog wat was op. Als de meiden slapen ga ik lekker even ontspannen op mijn spijkermat en ook ik ga dan lekker slapen.

Maandag

Vandaag gaat het wekkertje weer voor iedereen en gaan we weer even in het gareel. Als de meiden naar school gaan ga ik aan het werk, dan doe ik boodschappen en maak ik het huis ook nog even schoon. En dan vroeg de keuken in, want we moet vroeg eten. Deze hele week, want de avond4daagse start vandaag.

Nu slaan Marley en ik vandaag over, want Marley moet naar hiphop omdat ze binnenkort een uitvoering heeft. Dus Alex en Jenna lopen vandaag samen. De rest van de week lopen Marley en ik gezellig mee.

Dinsdag

Zoals iedere dinsdag begin ik de dag vandaag met mijn lieve businessbuddy’s en ook vandaag helpen we elkaar weer goed op weg. Dan ga ik in de schrijfmodus en schrijf vijf blogs. Ik ben zo blij dat ik mijn mojo weer terug heb en weer vol inspiratie ben. Heerlijk!

Aan de wandel tijdens de Avond4daagse

Vandaag is ook dag 2 van de avond4daagse en vandaag lopen Marley en ik wel mee. Het is de eerste keer dat we met Jenna haar school meelopen, want vorig jaar liepen we nog met de oude school mee. En het is toch even wennen. Ook omdat ik hier niet alle ouders ken wat op de andere school wel zo was. Iets met een paar jaar in de ouderraad zitten en altijd als hulpouder beschikbaar zijn.

Woensdag

Vandaag is mijn vrije dag, maar ik doe meer stappen dan ik bij de avond4daagse deed dinsdag. Ik ga met mijn moeder naar de Surinaamse winkel omdat we allebei rijst moeten hebben en daarna doen we nog wat boodschappen. Dan is het alweer tijd om Jenna van school op te halen. We besluiten gezellig buiten de deur te lunchen en m’n moeder scoort ook gelijk een leuke nieuwe salontafel.

Als we mijn moeder naar huis hebben gebracht, gaan Jenna en ik nog even de stad in om te kijken of we nog een kleinigheidje voor Alex kunnen vinden. Hij is donderdag jarig en ik heb al een leuk cadeau, maar wil er nog iets bij kopen. Uiteindelijk koop ik niks, omdat we gewoon niks zien wat hij leuk vindt. Hij vindt niet zoveel leuk dus dat maakt het ook lastig en ik wil niet afgezaagd een luchtje ofzo kopen. Dus dan scoor ik maar een outfit voor me zelf haha.

Donderdag

Tot een uur of 10 ben ik lekker aan het werk, maar dan gaan ze bij de buren verder met de badkamer slopen. En geloof me, in die herrie kan je niet werken. Ik niet in ieder geval. Dus besluit ik mijn haar te verven. Ook nuttig toch? Mijn afspraak van 13 uur verzet ik een paar keer en rond 14 uur is het stil en kan ik weer bellen.

Dan gauw Jenna ophalen en kan ik nog een paar uur werken tot het weer tijd is voor de avond4daagse en Alex is natuurlijk jarig. Dus dit keer eten we niet voordat we gaan lopen, maar gaan na afloop gezellig een hapje eten met ons gezin en mijn moedertje.

Vrijdag

Vandaag valt het voor ons allemaal een beetje tegen als de wekker gaat, want het is gister natuurlijk veel te laat geworden en dan ook nog hard gelopen. Maar in de avond een vent dus we gaan allemaal naar school en aan het werk. Ik ga eerst boodschappen doen en even naar Action, maar omdat ik nog niet heb ontbeten kom ik natuurlijk weer met dingen die ik eigenlijk niet nodig heb (zie foto’s), maar wel onwijs lekker zijn!

Ik schrijf vandaag 6 blogs en maak alvast een contentplanning voor juni en dan is het tijd om mijn laptop dicht te gooien en te genieten van het weekend. Dat doen we met een gezellige barbecue met heerlijke spareribs. Beter kan het weekend niet beginnen!

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!