fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekeken op Netflix in april

Bekeken op Netflix in april

En toen was het alweer bijna mei. Tijd dus om weer te delen wat ik heb bekeken op Netflix in april. Helaas viel in april het weer behoorlijk tegen dus genoeg reden om met een dekentje op de bank te kruipen voor Netflix. Al hebben we de week voor de meivakantie kunnen genieten van heerlijk warm weer. Ik hoop dat het in mei weer zulk lekker weer wordt, maar als dit niet het geval is heb je gelukkig Netflix nog 😉

Suits seizoen 5

Moet je nog beginnen met Suits? Lees dan niet verder! Kijk dan in mijn lijst van december voor seizoen 1 van Suits.

Seizoen 5 is toch wel het heftigste seizoen tot nu toe. Wat gebeurt er veel! Mike wordt opgepakt omdat zijn geheim bekend is. Zullen zijn collega’s hem steunen? Of wordt hij verraden? En we kennen Harvey allemaal als een koele kikker die nooit over emoties praat, maar in dit seizoen leer je de echte Harvey kennen. Waarom hij nooit over emoties praat en geen emotie laat zien. Zijn geschiedenis komt voorbij. Ik ben bang dat ik nog even moet wachten op het volgende seizoen want op Netflix stopt het bij seizoen 5. Maar het zal het wachten vast waard zijn.

Lucifer seizoen 3

Lucifer blijft toch echt één van mijn favoriete series. Tom Ellis die de rol van Lucifer speelt, pakt zijn rol zo goed. Het is echt een genot om naar te kijken. In dit seizoen komt Lucifer achter de ware identiteit van inspecteur Pierce. En ondanks dat ze geen vrienden zijn, wil Lucifer hem helpen. Al is het alleen om zijn vader, God, dwars te zitten. Charlotte Richards komt weer terug en dat is voor de meeste mensen een schok. Want ze kennen haar heel anders. Vooral psycholoog Linda weet niet wat ze er mee aan moet. Logisch, gezien haar verleden met Charlotte. En Maze blijkt gevoelens te hebben. Maar dit is toch onmogelijk voor een demon? Ik heb weer genoten van dit seizoen. En ben stiekem nog niet klaar met dit seizoen aangezien er iedere week een nieuwe aflevering op Netflix wordt gezet.

Queer Eye

Mijn nieuwste ontdekking. En wat voor één! De Fab Five, vijf mannen, die het leven van een andere man positief veranderen. De mannen van Fab Five zijn, zoals de titel van het programma al doet vermoeden, allemaal homomannen met een eigen specialiteit; Bobby helpt op gebied van interieur, Karamo op het gebied van cultuur, Tan op het gebied van fashion, Antoni op het gebied van eten en drinken en de leukste van het stel Jonathan helpt op het gebied van verzorging.

In iedere aflevering brengen ze een bezoek aan een man die vastloopt in zijn leven. Op welk gebied dan ook. Zo zie je in de eerste aflevering hoe een superlieve man weer gepimpt wordt. Zijn huis wordt aangepakt, hij krijgt hulp bij het uitkiezen van kleding, hij leert hoe hij zich beter kan verzorgen en uiteindelijk heeft hij een date met de vrouw waar hij al jaren gek op is. En deze man is zo’n lieverd dat je het hem zo gunt. Ik heb zitten huilen zo mooi was het.

Als je van feel good programma’s houdt dan is dit zeker een aanrader! Dit seizoen telt 8 afleveringen en ik hoop dat er een tweede seizoen komt.

Bekeken op Netflix in april

Zo leuk dat ik steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. Want ook al ben ik echt een seriekikken, zo’n programma als Queer Eye is ook geweldig om naar te kijken. Ik hoop dat we in mei heel mooi weer krijgen. Dit zal wel betekenen dat mijn lijstje voor mei minimaal zal zijn. Maar dat is in een periode met mooi weer helemaal niet erg! Volgende maand lees je of ik weer nieuwe ontdekkingen heb gedaan.

Geniet van het mooie weer en als het tegenvalt dan lekker bingewatchen 😉

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!