Bekeken op Netflix in augustus

In juli schaamde ik me echt een beetje. Ik had zoveel series, nou ja seizoenen zitten kijken. Was echt een beetje veel. Ik had me in augustus voorgenomen om minder te Netflixen en dat is redelijk goed gelukt. Ik heb twee seizoenen van een serie gekeken en een film. Valt mee toch?

Gossip Girl seizoen 1

Toen deze serie zo’n 10 jaar geleden op tv kwam is het volledig langs me heen gegaan. Ik moet zeggen dat ik toen ook niet heel veel tv keek. Maar als je Pretty Little Liars leek vond, is dit zeker een aanrader. Ik zie namelijk best wat overeenkomsten. Natuurlijk zijn er ook verschillen. Maar voor mij genoeg geheimen en intriges om na seizoen 1 door te gaan naar seizoen 2.

Zo volg je in Gossip Girl de levens van een aantal rijkeluiskinderen. Nou ja jongeren. En deze jongeren hebben tal van geheimen en hun families ook. En dan is er Gossip Girl die altijd wel weet welke geheimen er zijn en deze op het internet knalt. In dit seizoen maak je kennis met Serena, Blair, Chuck en Nate; de kinderen van Manhattans Upper East Side (de rijkelui.En Dan en Jenny; broer en zus uit Brooklyn die het niet slecht hebben maar lang niet zo goed als Upper East Siders. Ze gaan naar dezelfde school en blijken meer met elkaar gemeen te hebben.

Gossip Girl seizoen 2

Na seizoen 1 heb je de personages al goed leren kennen. En weet je al heel veel over de geheimen en ingewikkelde relaties. In seizoen twee volg je het leven tijdens en na de zomervakantie. Blair is nog steeds gek op Chuck en doet er alles aan om hem jaloers te maken, Serena probeert over Dan heen te komen en Nate heeft een affaire met een oudere getrouwde vrouw. Gaat dat allemaal wel goed komen. En wat heeft deze vrouw te maken met de nieuwe vriend van Blair? Dan versiert het ene na het andere meisje en Jenny heeft heel de vakantie in het modehuis van de moeder van Blair gewerkt. En hoe zit het nou tussen Rufus (vader van Dan en Jenny) en Lily (moeder van Serena en Eric)?

Ook dit seizoen komen er weer genoeg geheimen naar boven. Lukt het de jongeren om erachter te komen wie Gossip Girl is?

The Package (film)

Ik had een berg strijk liggen en dacht een serie aan te klikken. Maar het was een film een hele komische film. Eigenlijk heel flauw maar ik kon er echt om lachen. Ik hou nou eenmaal van flauwe humor. Deze film is een beetje van het genre American Pie. Ik kijk eigenlijk nooit films op Netflix, maar ik moet zeggen dat ik er geen spijt van had.

Het gaat over een groep jongeren die met elkaar gaan kamperen. Eén van hun is niet al te snugger en speelt iets te vaak met zijn vlindermes. Ook als hij ’s avonds laat moet plassen. Doordat zijn vrienden hem laten schrikken maakt hij een beweging die ervoor zorgt dat hij zijn geslachtsdeel afsnijdt. En dan begint de ellende. Want als er eindelijk hulp komt geeft zijn vriend de verkeerde koelbox mee. Daar komen ze natuurlijk achter als de traumahelikopter alweer vertrokken is. En dan moeten de vrienden er dus voor zorgen dat de penis op tijd in het ziekenhuis is. Een hilarische film waar natuurlijk van alles misgaat. Als je behoefte hebt om nergens over na te denken en even te lachen is dit zeker een aanrader!

Bekeken op Netflix in augustus

Ik heb niet gelogen toch? Het viel mee. dat seizoen 1 van Gossip Girl uit 18 afleveringen bestaat en seizoen 2 uit 25 afleveringen laten we maar even buiten beschouwing haha. Ik heb de afgelopen maand veel buiten gezeten en boeken gelezen. Dat lezen wil ik er wel in houden, maar het weer wordt toch steeds minder en dat betekent dan toch op de bank onder een dekentje of lekker in bed Netflixen. In september kom ik weer met een hele nieuwe lijst voor je!

Kijk jij ook weleens films op Netflix?

Foto: Netflix

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.