fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekeken op Netflix in de maand december en mijn kijklijst voor 2018

Bekeken op Netflix in de maand december

December is alweer bijna voorbij. En ik moet heel eerlijk zeggen dat ik weinig tijd heb gehad om te Netflixen. Druk met Sinterklaas en alle voorbereidingen en toen gingen we door met de voorbereidingen voor Kerst. Mijn moeder en haar vriend zijn in Nederland dus dan zit ik toch meer te kletsen met ze. En tussendoor heb ik een ooglidcorrectie gehad. Toen heb ik wel rustig aan gedaan, maar de eerste dagen zag ik een beetje wazig na het koelen dus was niet fijn om tv te kijken. Ik heb dan ook maar één serie bekeken op Netflix in de maand december. Maar ik heb al een wensenlijst voor 2018 en dus deel ik vandaag ook mijn kijklijst voor 2018.

Suits seizoen 1

Ik was al eens begonnen aan Suits, maar dit was vlak voordat ik thuis kwam te zitten met een burn out. En in die periode werd ik heel onrustig van tv kijken. Ik heb toen seizoen 1 gekeken, maar ben ergens in seizoen 2 blijven hangen. Maar nu heb ik seizoen 1 dus weer gekeken en dit is een blijvertje hoor. Ik bedoel, hoe kan je genoeg krijgen van Harvey Specter?! Precies! Daar kan je geen genoeg van krijgen. Sorry Alex, ik eet mijn beschuitje het liefst met jou, maar Harvey Specter (of Gabriel Macht zoals ie in het echt heet) mag best eens met mij een beschuitje eten.

Het verhaal

De serie gaat over een advocatenkantoor waar Jessica Pearson de leiding heeft, Harvey Specter en Louis Litt zijn twee advocaten die daar werken en kunnen elkaar niet luchten of zien. En dan komt Mike Ross erbij als stagiaire. Alleen heeft hij nooit een rechtenstudie gedaan. Komen ze erachter? Ook zie je Meghan Markle, ja inderdaad de verloofde van prins Harry, in de rol van Rachel Zane. Dit is zo’n serie waar je niet kan stoppen met kijken. E~r gebeurt steeds wel iets. Dingen die het kantoor kunnen schaden en iedere keer moeten ze de problemen op zien te lossen. Of dit lukt, zie je in dit seizoen. En hoe graag ik deze maand ook verder wilde met seizoen twee, het ontbrak me aan tijd en energie. Ik kan serie dus zeker aanraden.

Mijn kijklijst voor 2018

Zoals ik al aangaf heb ik al een lijstje met series die ik graag wil zien. Dit lijstje zal uiteraard nog gaan groeien, maar voor nu is dit het:

  1. Overige seizoenen van Suits (duh!): ik ben benieuwd hoe het de mensen op het advocatenkantoor verder zal verlopen. En of iedereen uit seizoen 1 in seizoen 2 terugkomt.
  2. Mindhunter: aan het eind van de jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze gaan namelijk moordenaars interviewen om zich zo te verdiepen in de psychologie achter moorden
  3. Modern Family: ik ben inmiddels bij seizoen 6 en er zijn 8 seizoenen. Dat betekent dat ik nog wat kijkplezier in het verschiet heb. Ik vind deze serie zo komisch. Ik pies dan ook letterlijk in mijn broek als ik weer een aflevering kijk.
  4. Designated Survivor: een spannende serie met Kiefer Sutherland. Bekend van 24, wat overigens ook echt een goede serie was. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij deze serie ook weer knalt.
  5. Stranger Things: al veel over gehoord en wil er dan ook aan gaan beginnen. Het gaat over een stadje waar na verdwijning van een jongetje mysterieuze zaken aan het licht komen. Dingen als geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje. Spannend dus!
  6. Dark: deze serie gaat ook over de vermissing van een kind. Ik heb de trailer bekeken en het ziet op de trailer erg spannend en zelfs een beetje eng uit. Spanning daar hou ik wel van en het mag ook best eng zijn. Deze serie ga ik ook zeker kijken in het nieuwe jaar.

Meer tijd in januari

Ik heb alweer een aardig lijstje zo. Ik kan niet wachten tot het januari is en alles weer rustiger wordt. En stiekem hoop ik dat ik deze kerstvakantie nog wat kan kijken op Netflix als de meiden op bed liggen. Moet goed gaan komen.

Heb jij al een lijstje met series die je wilt zien?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!