fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekeken op Netflix in de maand juli

Bekeken op Netflix in de maand juli

Ik heb in mijn vorige Netflix favorieten verteld wat mijn favorieten voor de maand mei waren. Helaas zorgde vorige Netflix favorieten, die toch al wel bijna twee weken duurde, ervoor dat ik geen favorieten lijstje voor juni heb. Die griep heeft er wel voor gezorgd dat ik heel veel Netflix heb gekeken en weer op zoek ben gegaan naar nieuwe series en films. In dit artikel wat ik heb bekeken op Netflix in de maand juli. Ik hoop dat ik jullie weer op ideeën breng als je even niet weet welke serie, film of documentaire je kan kijken.

Gekeken in mei en juni

In mei heb ik mijn 5 favorieten voor de maand mei met jullie gedeeld. Bijna alle series die ik toen noemde heb ik afgekeken. Alleen Modern Family nog niet, maar wat wil je met 7 seizoenen. Pretty Little Liars was wel even moeilijk om afscheid van te nemen. Dit is echt wel één van mijn favoriete series. Girl Boss vond ik best tegenvallen en tweede seizoen zal ik niet kijken. En The Get Down gaat niet meer verder. Tijd voor nieuwe series dus.

Americain Horror Story seizoen 5 Freak Show

Niet helemaal nieuw, want ik ben maanden met dit seizoen bezig geweest. Ik kwam er niet doorheen. De eerdere seizoenen zijn echt een aanrader. Vooral seizoen 1 Murder House is echt zo goed. Echt een aanrader! Maar dit seizoen, Freak Show is echt vreselijk. De verhaallijn vond ik niet leuk en ik vond er niks horror aan.

Het gaat over freaks die in een freakshow zitten en in de tussentijd worden er allerlei mensen vermoord. Het was zelfs zo erg dat ik op een gegeven moment gewoon echt niet meer verder wilde kijken. Ik hoefde nog maar 3 afleveringen en vond het zonde om niet te kijken. Ik wil dan toch weten hoe het afloopt. Dus met pijn en moeite toch het seizoen afgekeken.

Smaken verschillen, maar ik vind dit seizoen dus geen aanrader.

Americain Horror Story seizoen 6 Hotel

Met tegenzin begon ik dit seizoen. Door het vorige seizoen was ik echt een beetje klaar met AHS. Maar ik ben blij dat ik toch ben gaan kijken. Want dit is weer echt een seizoen waar ik helemaal in zat. De verhaallijn is goed en hier kwam toch echt weer de horror in terug. Leuke bijkomstigheid is dat Lady Gaga in dit seizoen meespeelt. En dat doet ze goed.

Het verhaal begint met rechercheur John Lowe die achter een seriemoordenaar aan zit. En een anonieme tip leidt hem naar Hotel Cortez. Een hotel waar je wel in kan checken, maar niet uit kan checken…

Echt een aanrader en ik zou dit seizoen zo weer kijken!

Grace and Frankie seizoen 1

Dit is toch wel mijn nieuwe favoriet aller tijden. Wat is dit een leuke verrassing! Ik had deze serie al een tijd in mijn lijst staan, maar toch besloot ik steeds om niet te kijken. Zonde! Ik ben blij dat ik toch besloten heb om te gaan kijken, want wat is dit een onwijs leuke serie.

Inderdaad een comedy met niemand minder dan Jane Fonda (de oudere generatie onder mijn lezers weet over wie ik het heb). De serie vertelt het verhaal over Grace en Frankie; twee vrouwen die elkaar al jaren kennen. Hun echtgenoten vertellen dat ze na 40 jaar huwelijk van de dames willen scheiden. En de reden waarom is hilarisch.

Ik lig continu in een deuk om Frankie. Frankie is namelijk een echte hippie die regelmatig een joint rookt, aan yoga doet, regelmatig hallucinerende thee drinkt en ga zo maar door. En dat terwijl Grace een stijlvolle, chique dame is die er altijd uitziet als door een ringetje te halen. Totaal verschillend zijn ze en kunnen elkaar op momenten niet uitstaan.

Deze serie bezorgt mij echt een lach op mijn gezicht. Regelmatig lig ik keihard te lachen (ik kijk meestal in bed) en ga altijd met een positief gevoel slapen. Het is een echte feel good serie. En ik ben al bijna door seizoen 1 heen. Deze serie heeft 3 seizoenen dus volgende maand laat ik jullie weten hoe ik seizoen 2 vond. Echt een aanrader dus!

To the Bone

Hier was veel om te doen in de media. Een heftige film over een meisje met een eetstoornis. De film zou mensen die geen eetstoornis hebben, afschrikken. En mensen die wel met een eetstoornis kampen zouden de film als voorbeeld kunnen zien. Het wordt ook aangeraden dat mensen die met een eetstoornis kampen, de film niet alleen kijken. Natuurlijk wilde ik deze film ook zien. Waarom al die ophef?

De film is zeker wel indrukwekkend. Het laat heel goed zien hoe moeilijk het is om bepaalde gewoontes af te leren. Da het vaak gaat over de controle hebben over je leven omdat er zoveel zaken zijn waar je geen controle over hebt. Het gaat bij eetstoornissen vaak niet over het eten an sich, maar controle hebben over eten. Hoeveel calorieën krijg je binnen? Wat is je polsomtrek? En ga zo maar door.

De film neemt je mee in het leven van Ellen en hoe zij al meerdere keren tevergeefs is opgenomen. Dit zal de laatste opname zijn en hier zal zij moeten kiezen. Wil ze blijven leven of kiest ze voor de dood? Dit is zeker een aanrader. Al kan de film inderdaad als schokkend worden ervaren. Maar dat is bij 13 Reasons Why ook. Je kan natuurlijk altijd zelf kiezen of je verder kijkt of niet.

Op het lijstje voor augustus

Ik heb alweer series op mijn lijstje staan die ik in augustus wil gaan kijken. Ik wil natuurlijk Grace en Frankie verder kijken (duhh). Maar ook een de nieuwe series Ozark en Glow. In augustus laat ik jullie weten wat ik allemaal heb gekeken en wat ik ervan vind.

Welke serie(s) kijk jij nu op Netflix? Heb je voor mij nog een serie die ik gewoon moet zien?

Bron foto: Netflix
Bron: AD.nl

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!