Bekeken op Netflix in de maand november

En toen was november alweer bijna voorbij. Wat een regen hebben we gehad hè. Ik vind november altijd zo’n sombere maand. Een voordeel is wel dat je jezelf lekker op de bank kan nestelen (of in bed zoals ik regelmatig doe), kaarsjes aan en Netflix bingewatchen. Al moet ik zeggen dat ik nu ook volop aan het DIY’en ben. Ik kom bijna tijd te kort om te Netflixen. Maar niet getreurd, ik heb weer een heerlijk Netflixlijstje voor jullie. Lees gauw verder als je wilt weten wat ik allemaal bekeken heb op Netflix in de maand november.

Queen of the South

Deze serie kreeg ik vorige maand als tip op Facebook (nog bedankt Wendy!). Jeetje wat een verslavende serie. Ik kon gewoon niet stoppen met kijken. Het gaat over een drugskartel in Mexico. Teresa haar vriend is een drugsdealer binnen het kartel. En als hij wordt vermoord dan moet zij vluchten voor zijn vijanden. Zij moet vechten voor haar leven. Dat doet ze. En hoe. Dit is zeker een aanrader als je van spannende series met powervrouwen houdt.

The Sinner

Deze serie kwam in Netflix voorbij als aanrader voor mij. Dus ik ben meteen gaan kijken. Niet veel later zag ik op tv en Facebook allerlei updates over deze serie voorbij komen. Deze serie draait om Cora, gespeeld door Jessica Biel. Inderdaad de vrouw van Justin Timberlake. Ik vond haar daarom ook nooit leuk. Justin Timberlake had namelijk mijn man moeten worden. Maar ik kijk nu anders naar haar. Man, wat kan die vrouw goed acteren.

De eerste aflevering begint al gelijk goed; je ziet kort het leventje dat Cora leidt. Ze is getrouwd, heeft een zoontje en doet het goed op haar werk. Niks raars zou je zeggen. Maar als zij dan met haar gezin naar het strand gaat, gebeurt er iets met haar. Ze hoort een bepaald liedje en begint uit het niets op een man in te steken. De man sterft en zij wordt gearresteerd. Dan begint het verhaal pas…En wat voor een verhaal. Ik zal niks verklappen. Ik kan alleen maar zeggen dat dit een serie is die je gewoon MOET zien! Tot het einde blijf je raden wat er nu is gebeurd in haar verleden waardoor ze tot deze daad komt. Echt een dikke aanrader dus.

Disjointed

Het leek mij zo’n leuke serie. Ook omdat Katy Bates meespeelt. En zij is zo waanzinnig goed in American Horrorstory. Deze serie heb ik na één aflevering uit mijn lijst verwijderd. De humor is te flauw. Ik kon er niet om lachen. En had geen zin om te kijken of ik na nog een aflevering wel enthousiast zou zijn. Misschien vind jij het wel een leuke serie. Maar ik vind het niks.

Whitney – Can I be me

Als ik nu weer denk aan deze documentaire krijg ik weer een brok in mijn keel. Wat heeft zij een heftig leven gehad. En ik begreep nooit waarom zij zo tot haar einde kwam. Waarom zij zichzelf kapot maakte. Maar nu ik deze docu heb gezien, begrijp ik waarom zij troost in drugs vond. Niet dat ik het goedkeur, want ik ben van mening dat je altijd geholpen kunt worden. Dat duurt even, maar uiteindelijk kom je er wel. Misschien ook met medicatie, maar niet met crack.

Het bizarre is dat er niemand in haar omgeving was die haar echt hielp. Ze had één echte vriendin, maar die trok het niet en is uit haar leven vertrokken. Als je bent opgegroeid met Whitney Houston en net als ik dacht dat zij aan de drugs ging door Bobby Brown, dan moet je deze docu echt kijken. Dingen zijn namelijk niet altijd wat ze lijken. Dat blijkt wel weer. Aanrader dus!

Bekeken op Netflix in de maand november

Dit is dan weer een veel beter lijstje dan oktober. En ik heb alweer wat series die ik echt wil zien. Nu nog de tijd maken om ze te kijken en dan neem ik jullie eind december weer mee. Hou mijn blog in de gaten en dan komt het helemaal goed.

Heb jij deze series en de docu over Whitney Houston al gezien? Wat vond jij ervan?

Bekeken op Netflix in de maand november

 

2 REACTIES

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.