fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekeken op Netflix in januari

Bekeken op Netflix in januari

Het is alweer de laatste dag van januari en dus tijd voor mijn Netflix lijst van januari. En januari is altijd zo’n maand waarin je niet zoveel kan. Dit jaar leek het meer herfst dan winter. Wat hebben we een hoop regen gehad. En wat dacht je van die storm? Geen weer om naar buiten te gaan, maar perfect weer om lekker op de bank te ploffen of in je bed te duiken en lekker te Netflixxen. Dat heb ik dan ook volop gedaan. Het gevolg is dat ik van drie series een volledig seizoen heb gekeken. Dat was in december wel even anders. Lees gauw verder om te zien wat ik heb bekeken op Netflix in januari.

Suits seizoen 2

In seizoen 1 leer je Harvey, Mike, Jessica, Louis, Rachel en Donna kennen. Je komt erachter wie ze zijn en wat hun verhaal is. Zo is Mike helemaal geen advocaat en Harvey en Louis kunnen elkaar niet uitstaan.

In seizoen 2 zijn er natuurlijk genoeg zaken die de advocaten moeten winnen, maar ook zie je Daniel Hardman na het overlijden van zijn vrouw terug komen. Hij is naast Jessica Pearson de managing partner en wil weer de leiding. Jessica en Harvey doen er alles aan om dat te voorkomen. Of ze dat lukt zie je in dit seizoen. En lukt het Mike en Harvey om het geheim van Mike geheim te houden? En krijgen Mike en Rachel nu eindelijk een relatie. In dit seizoen kom je erachter. En natuurlijk zijn daarnaast de zaken die ze behandelen ook erg spraakmakend. Zeker de moeite waard om Suits te gaan kijken.

Dark seizoen 1

Een Duitse serie dit keer. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik de taal op Engels had ingesteld. Het werd dus nagesynchroniseerd in het Engels. Ik weet niet wat het is, maar als ik een Duitse serie kijk kan ik er niet naar luisteren en ik haat het om de ondertiteling te moeten lezen. Het leid teveel af. Dus dan maar zo. Dit is eigenlijk een hele vage serie. Maar ik vond hem zo goed dat ik niet kon stoppen met kijken.

Deze serie speelt zich af in 2019 in het Duitse dorp Winden. Nadat al één jongen verdwenen is, verdwijnt er nog een jongen. En vanaf dat moment kom je er beetje bij beetje achter wat er met dit dorpje aan de hand is. Het is een bizar verhaal over verschillende families die allemaal met elkaar verbonden zijn; in de toekomst, in het heden en in het verleden. Je gaat steeds van de toekomst terug naar het verleden en naar het heden. Maar ook de mensen uit de toekomst komen terecht in het verleden en proberen het verleden te veranderen. Deze serie valt in het genre ‘mystery’ en dat is geheel terecht. Ik kan niet wachten tot seizoen 2 beschikbaar is. Aanrader dus!

Lucifer seizoen 1

Deze serie kreeg ik een tijd terug al als tip van mijn broer en schoonzus. En ze hadden helemaal gelijk! Wat een goeie serie is dit. Ook deze is heel verslavend. Gelukkig zijn er meerdere seizoenen dus ik ben nog even zoet met de charmante Lucifer ofwel Tom Ellis.

Het verhaal gaat over Lucifer Morningstar. Lucifer is de gevallen engel die de leiding in de hel krijgt, maar hij is het leven in de hel zat en besluit op aarde te leven. Hij besluit in Los Angeles (City of Angels) te gaan wonen. Hij opent een nachtclub en wil van mensen hun diepste verlangens weten. En als dit slechte dingen zijn dan laat hij zijn ware aard zien. Lucifer is een hele charmante en grappige man en de dames kunnen hem niet weerstaan.

Maar er is één dame die helemaal niet verzwakt onder zijn charmes. Dit is detective of rechercheur Chloë Decker. En dat kan Lucifer natuurlijk uitstaan. Hij zorgt ervoor dat hij samen kan werken met haar om er zo achter te komen waarom zij niet voor zijn charmes valt. Ik heb seizoen 1 binnen een mum van tijd (zo’n twee of drie afleveringen per avond) uit gekeken. Dit is daarom ook zeker een aanrader!

Mijn kijklijst voor februari

Dit was alweer mijn lijst met wat ik heb bekeken op Netflix in januari. Natuurlijk heb ik voor februari alweer een kijklijst. Eigenlijk is het niet heel spannend want van Lucifer ga ik seizoen 2 kijken en van Suits wil ik seizoen 3 zien. Maar ook één van mijn favorieten is weer terug met een nieuw seizoen. Namelijk: Grace and Frankie seizoen 4! Ik heb de dames gemist en ben heel benieuwd wat er in dit nieuwe seizoen gaat gebeuren. Jullie snappen vast wel dat ik stiekem al begonnen ben met kijken.

Heb jij één van deze series gezien? Wat vond jij ervan?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!