fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekeken op Netflix in maart

Bekeken op Netflix in maart

Vandaag is alweer de laatste werkdag van de maand. En inmiddels is de lente ook alweer begonnen. Dat zou moeten betekenen dat je minder binnen zit en lekker veel buiten bent. Niets is minder waar, want het is nog helemaal geen goed lenteweer. Het lijkt eerder herfst. Er was een tijd dat we met Pasen buiten konden ontbijten. Helaas is dit inmiddels alweer jaren geleden. Reden genoeg dus om te bingewatchen op Netflix. Maar eerst zal ik mijn lijstje delen met wat ik heb bekeken op Netflix in Maart zodat jij in april ook kan bingewatchen 😉

Suits seizoen 4

Moet je nog beginnen met Suits? Lees dan niet verder! Kijk dan in mijn lijst van december voor seizoen 1 van Suits.

Dit vierde seizoen is er weer één voor in de boeken. Wat gebeurt er veel! Louis die fout op fout maakt. Lukt het om zijn baan bij Pearson Specter te behouden? Iemand bij Pearson Specter ontdekt dat Mike niet is wie hij zegt te zijn. Jessica krijgt een relatie en het geheim van Mike zit in de weg, zal ze het hem vertellen en houdt de relatie stand? En houdt Rachel het wel vol; een fulltime baan en fulltime rechten studeren? En naast al deze persoonlijke zaken, heb je natuurlijk nog de zaken waaraan gewerkt wordt. Lukt het Harvey om steeds maar weer te winnen of zal hij nu eindelijk eens voelen hoe het is om te verliezen?

Stranger Things seizoen 1

Dit is echt een aanrader! Hij stond al heel lang in mijn kijklijst, maar het kwam er steeds niet van om aan deze serie te beginnen. Maar jeetje, ik baal eigenlijk dat ik seizoen 1 en 2 zo snel uitgekeken heb. En dat terwijl eenn aflevering toch zo’n 50 minuten duurt.

Stranger Things gaat over een jongen, Will Byers, dat vermist raakt. Zijn moeder en vrienden zijn ervan overtuigd dat hij nog in leven is. Ze doen er alles aan om hem terug te krijgen. Gelukkig krijgen ze hulp van politie chef Jim Hopper. Want Will is in handen van een soort buitenaards monster gekomen. Een monster dat in een experimenteel ziekenhuis van de regering is gecreëerd. En dan komen de vrienden van Will ineens oog in oog te staan met Eleven (11). Een meisje dat ik het ziekenhuis is opgegroeid, een meisje met bovennatuurlijke krachten. Lukt het ze om de krachten te bundelen en zo Will terug te krijgen?

Deze serie is een combinatie van drama, fantasy en horror. Al moet ik zeggen dat ik het niet echt heel eng vond. Wel spannend en er is ook genoeg humor. Ik kan niet anders zeggen dat je deze serie echt gezien moet hebben!!

Stranger Things seizoen 2

Niet lezen als je seizoen 1 nog gaat kijken!

In seizoen 2 probeert iedereen het leven weer op te pakken. Will wordt wel heel erg in de gaten gehouden door zijn moeder. Niet gek natuurlijk na alle gebeurtenissen in seizoen 1. Alleen gaat het niet goed met Will. Hij is niet zichzelf. Er is iets met hem gebeurt tijdens zijn verdwijning en daar heeft hij nu last van. Daarnaast vindt zijn vriend Dustin een hagedis achtig beestje in zijn tuin. Maar het beestje groeit enorm snel en als hij dan de kat van Dustins moeder opeet moet hij weg. Of ontsnapt het beest?
En waar is Eleven? Is zij echt verdwenen?

Ik ben ook na seizoen 2 een grote fan van deze serie. Gelukkig is seizoen 3 ook al in de maak. Ik kan niet wachten!

Bekeken op Netflix in maart

Maart was een goede Netflixmaand. Ik heb echt genoten van Stranger Things en van Suits kan ik nooit genoeg krijgen. Lucifer heb ik wel een beetje gemis. Ik heb expres niet gekeken omdat seizoen 3 nog niet helemaal is uitgebracht. Op IMDb heb ik gezien dat de laatste aflevering van seizoen 3 op 23 april uitkomt en Netflix loopt dan ongeveer een week achter. Dus ik denk ik dat ik zo half april begin met dit seizoen zodat ik alles achter elkaar kan kijken en niet weken hoef te wachten. Maar ik heb voor april alweer een lijstje met series die ik wil zien. Ik ga natuurlijk verder met Suits seizoen 5 en ook Seven Seconds staat op mijn lijstje, maar ik denk dat ik nu eindelijk met Designated Survivor ga beginnen. Je leest het volgende maand!

Ik wens je hele fijne paasdagen!

Welke serie ben jij nu aan het kijken?

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!