fbpx

Bekeken op Netflix in november

Bekeken op Netflix in november

Het einde van het jaar komt nu echt wel heel erg dichtbij. En november was weer een fijne Netflix maand. Na alles heftige series van de afgelopen tijd en ook de heftige gebeurtenissen in mijn privéleven, was het tijd voor wat komedie. En dat bevalt goed! Ik heb aardig wat afgelachen en lachen is altijd goed!

Sisters

Dit is echt een hilarische serie! Het gaat over Julia die voor haar stervende vader zorgt. Haar vader had een goedlopende IVF-kliniek. Op zijn sterfbed onthult hij dat hij patiënten zwanger maakte met zijn sperma. Julia heeft daarom zeker 100 broers en zussen. Ze wil ze allemaal leren kennen en organiseert een bijeenkomst. Die overigens niet helemaal lekker loopt. Uiteindelijk zijn er een paar mensen (broers en zussen) met wie ze echt een band krijgt. Een hilarisch verhaal met aparte karakters. Een heerlijke serie waarbij je niet hoeft na te denken. Aanrader dus!

That 70’s Show seizoen 1

Ik keek weleens een aflevering van That 70’s Show op Comedy Central maar heb nooit vanaf aflevering één gekeken. En nu ben ik helemaal vanaf het begin begonnen. Het is al een oudje want de serie eindigde in 2006. Maar het is en blijft een leuke serie. Ook zo’n lekkere flauwe serie.

Het vertelt het leven van een aantal tieners in de zeventiger jaren die in Wisconsin wonen. Alleen de kleding en kapsels zijn al erg vermakelijk. De tieners brengen de meeste tijd door in de kelder van Eric Forman. Je ziet Mila Kunis in de rol van bazige Jackie, Ashton Kutcher in de rol van Kelso en vriendje van Jackie en Laura Prepon (ook bekend als Alex Vause in Orange is the New Black) als Donna Pinciotti. Eric en Donna draaien een beetje om elkaar heen, maar zijn eigenlijk al heel lang verliefd op elkaar. Dan heb je nog Steven Hyde die de stoerste van het stel is. En vergeet Fez niet. Hij is een uitwisselingsstudent uit Zuid-Amerika. Hoe hij bij de groep is gekomen is een raadsel, maar ik ben blij dat hij erbij zit. Ik ga namelijk stuk om zijn uitspraken.

The Good Place seizoen 3

Heb je seizoen 1 nog niet gezien? Kijk dan hier voor seizoen 1 en 2

*NIET LEZEN ALS JE SEIZOEN 1 EN 2 NOG MOET KIJKEN*

In seizoen 3 heeft Michael in overleg met de rechter weer het geheugen van de Eleanor, Chidi, Tahani en Jason gewist. Dit keer zijn ze terug op aarde en krijgen ze de kans om hun leven te beteren om alsnog in de Good Place terecht te komen. Ze komen terug op het moment dat ze eigenlijk zouden overlijden. Maar het plan loopt niet zoals Michael gehoopt had. Hij besluit samen met Janet naar aarde te gaan en de vier een handje te helpen. Gaat dit wel goed?

De laatste aflevering staat nog niet op Netflix, dus ik weet niet hoe dit af gaat lopen….

Op het lijstje voor december

Ik heb natuurlijk alweer series op mijn lijstje staat voor december. Zo zal ik That 70’s Show verder kijken. Er zijn 8 seizoenen dus ik kan even vooruit! Ik ben ook Dynasty seizoen 2 nog aan het kijken, maar met één aflevering per week gaat dit niet zo snel. Die hou je dus nog van me tegoed. Dan is er nog Ozark seizoen 2 waar ik nog niet aan begonnen ben en ik zag dat Sinner ook een nieuw seizoen heeft. December is een drukke maand, dus ik weet niet of ik alles kan kijken. Anders schuiven we het gewoon door naar januari 😉

Welke serie(s) ben jij nu aan het kijken?

Bron foto: Netflix

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!