fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beurs Eigen Huis komt er weer aan + win

Beurs Eigen Huis komt er weer aan

Beurs Eigen Huis komt er weer aan! Op 20, 21, en 22 september vindt weer de najaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Een beurs waar je terecht kunt voor hulp bij het realiseren van je droomhuis. Ga je een verhuizen? Misschien koop je wel een kavel waarop jouw droomhuis wordt gebouwd. Of heb je verbouwplannen? Beurs Eigen Huis is the place to be.

Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is voor iedereen die van zijn huis een droomhuis wil maken. Je kunt er terecht voor inspiratie en hulp op het gebied van (duurzaam) wonen, verbouwen en interieur. Je vindt hier antwoorden op specifieke woonvragen. Er zijn meer dan 250 exposanten aanwezig. Dit zijn ruim 50 meer dan vorig jaar. Je kunt er daarom zeker van zijn dat je met je vragen terecht kunt! TIP: Neem je bouwtekeningen, noodboard of wensenlijst mee!

Duurzaam Wonen Route

Deze editie is er veel aandacht voor duurzaam wonen. Daarom is er een Duurzaam Wonen Route. OP deze route ontmoet je klimaatadviseurs, duurzame woningbouwers en producenten van duurzame materialen. Er is ook een podiumprogramma met interessante sprekers op het gebied van duurzaamheid. Zij vertellen je hoe met je eigen woning mee kunt bouwen aan een mooiere wereld.

Beurs Eigen Huis

Hoe, wat en waar

Beurs Eigen huis vindt plaats op 20, 21 en 22 september van 10:00 tot 17:00 uur in Jaarbeurs Utrecht. Kaarten voor deze beurs zijn makkelijk online te bestellen voor €14 per persoon. Koop je kaarten aan de kassa dan betaal je €17,50. Kinderen t/m 15 jaar hebben geen entreekaart nodig. Er is ook deze editie weer een knutselplein waar je kinderen twee uur lang kunnen knutselen. Uiteraard onder begeleiding zodat jij even rustig rond kunt kijken. Voor meer informatie over deze beurs kan je terecht op de website van Beurs Eigen Huis of eerdere blogs die ik erover schreef.

Win kaarten

Ook deze keer mag ik weer kaarten weggeven voor Beus eigen Huis. Niet twee, niet vier, maar ik mag vijf lezers blij maken met twee vrijkaarten voor Beurs Eigen Huis op een dag naar keuze.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m donderdag 12 september. Ik maak op vrijdag 13 september de winnaars bekend. De winnaars krijgen altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er heeft gewonnen.

Succes!

Foto’s: Beurs Eigen Huis

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!