fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tijd voor jezelf? Bezoek een Feel Good festival!

Bezoek een Feel Good festival

Het leven van een vrouw is in de afgelopen 50 jaar behoorlijk veranderd. Wij werken bijvoorbeeld veel meer dan vroeger. Gelukkig bestaat er zoiets als kinderopvang, maar toch ligt het grootste gedeelte van de zorg voor de kinderen bij de moeder. Daarnaast willen we allemaal een goede partner zijn en hebben ook veel behoefte aan een sociaal leven. We hebben het gevoel dat we alles maar moeten en onze hersenen draaien overuren. Loop je jezelf voorbij, dan liggen oververmoeidheid, overspannenheid of zelfs een burn out op de loer. Dit is de hoogste tijd om even een stap terug te doen en even tijd voor jezelf te nemen. Ons advies? Bezoek een Feel Good festival!

Zweverig?

Termen zoals mindfulness, yoga en meditatie kent iedereen, maar veel mensen doen er lacherig over. Het wordt vaak gezien als zweverig en tijdrovend, terwijl het juist dingen zijn die in het dagelijkse leven goed te combineren zijn. Je kan bijvoorbeeld al in 5 minuten per dag mediteren.

Leuke Feel Good festivals

Wil je mediteren maar weet je niet goed hoe? Of zit je op yoga maar wil je dat ook eens op een andere plek doen? Wij van OpstapmetLisa hebben een paar leuke festivals voor je op een rij gezet. Na een bezoek aan zo’n festival kom jij weer helemaal zen voor de dag én krijg je tips om dit ook zo te houden.

Dutch Yoga Festival

Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli wordt de 12de editie van het internationale Dutch Yoga Festival op Terschelling gehouden. Je kan hier onder andere meedoen aan 25 yogavormen, van beginner tot gevorderde, je kan meedoen met inspirerende workshops en genieten van live muziek. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan meditatie, mindfulness en massages en dans. Ook aan de kinderen is gedacht, want er zijn niet alleen specials voor volwassenen. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de inwendige mens, want er is heerlijk vegetarisch eten verkrijgbaar. En dit alles natuurlijk in een prachtige, rustgevende omgeving.

Yoga Festival Schiermonnikoog

Op 14, 15 en 16 september wordt op Camping Seedune op Schiermonnikoog het Yoga Festival Schiermonnikoog gehouden. Beginnende en gevorderde Yogi’s kunnen hier genieten van de prachtige natuur, tot rust komen en leren van andere Yogi’s. Ook kinderen zijn er van harte welkom. Voor hen worden speciale kinderprogramma’s georganiseerd.

Naast het kennismaken met verschillende vormen van yoga, kan je tijdens dit weekend genieten van lekker eten, muziek en leuke kraampjes. De Yoga-lessen bevinden zich niet alleen op het festivalterrein maar ook in de duinen. Je kan op het terrein overnachten met je eigen tent. De organisatie zorgt voor bagagevervoer vanaf de boot naar de campingplaats en er zit zelfs een leenfiets bij!

Zen festival

Dit jaar wordt op 1 september voor de derde keer het Zenfestival gehouden. De locatie en het programma zijn nog niet bekend, dus hou vooral de website in de gaten. Wat is Zen? Zen is kort omschreven het ervaren om mentaal fit te zijn. Daarom wordt dit ook wel het Mental Fitness Event genoemd. Naast Yoga wordt er gedaan aan meditatie, mindfulness, sport zoals boksen en boogschieten en er wordt aandacht besteed aan voeding. Met workshops en lezingen leer je hoe je mentaal fit wordt en blijft. Het Feel Good festival dat met beide benen op de grond staat!

Healthy Fest 2018

Het Healthy fest is dit jaar op 8, 9 en 10 juni op Centerparcs Park de Eemhof. Het Healthy Fest is hèt festival waar je heerlijk kan sporten, helemaal mentaal tot rust kan komen, kan genieten van lekker eten en dat alles mét je vriendinnen. Niets moet en alles mag, dus je bepaalt zelf waar je wel en niet aan mee wilt doen. Naast Yoga en meditatie kan je lekker zweten op opzwepende muziek. Na dit weekend ben je weer helemaal opgeladen en kan je er weer tegenaan!

Bezoek een Feel Good festival

Na een bezoek aan één van deze festivals voel je je vast weer als herboren maar onthoud heel goed: jij bent de enige die wat kan veranderen aan je situatie. Hou daarom de blog van Tante Truus Kan Alles in de gaten!

Liefs,

OpstapmetLisa

PS: Wil je op de hoogte blijven van nog veel meer leuke festivals en activiteiten? Neem dan regelmatig een kijkje op onze evenementenkalender, of volg ons op Facebook zodat wij jou op de hoogte kunnen houden!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!