fbpx

Bij H&M leuke zomerkleding voor de meiden geshopt

Lang leve de zomersale in deze shoplog

Nu het lente is en het zonnetje al aardig begint door te komen, vind ik het altijd lastig om mezelf te bedwingen. Ik weet niet wat het is maar ik moet dan shoppen. Nee, niet voor mezelf (natuurlijk ga ik ook voor mezelf shoppen, duh, maar dat komt later) maar voor de meiden. Ze groeien beiden als kool en hebben dus weer van alles nodig; van broeken tot jurkjes en van rokken tot schoenen. En dus is het shoppen voor het voorjaar en de zomer begonnen. En weet je wat ik dan zo bizar vind? Dat al zoveel items zijn uitverkocht. Wanneer kopen mensen in hemelsnaam zomerkleding? In de herfst?!?! Ik ben dan nog helemaal niet met het voorjaar en de zomer bezig, maar nog vooral bezig met shoppen in de wintersale (fail voor mijn goede voornemen om minder geld uit te geven). Maar ik heb nu dus bij H&M leuke zomerkleding voor de meiden geshopt.

Het was weer moeilijk kiezen, want de zomercollectie voor meiden is weer leuk, vrolijk en kleurrijk. Ze hebben weer leuke jurkjes en shirtjes bij H&M. Nog even en dan kan ik alles in de kast hangen. En dat allemaal voor een leuke prijs. De meeste jurkjes waren nog niet een 5 euro(!). Geen geld toch? En zo houden we geld over voor nog meer leuke kleding en schoenen. Want ook die voeten die groeien als een malle. En heel eerlijk; merkkleding is leuk hoor maar ook echt wel duur. En aangezien mijn meiden altijd buitenspelen (lees in bomen klimmen, in de bosjes verstoppen, in de modder rotzooien en ga zo maar door) en ze dan met vlekken (die er echt nooit meer uitgaan) in hun kleding thuis komen koop ik liever geen dure merkkleding. Ik koop vaak wel een paar jurkjes waar niet de halve school mee loopt en dat zijn vaak jurkjes van bijvoorbeeld Z8, Mim-Pi of een ander leuk (Nederlands) merk. En deze jurkjes zijn dan voor de uitjes; bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje.

De jurkjes van H&M zijn altijd zo lekker kleurrijk en lekker zomers. Ze hebben vaak een paar standaardmodelletje en die dan in verschillende kleuren en prints. Zo kan je zelf kijken welke print en kleur(en) leuk bij jouw kind staan. Ik moet toegeven dat ik vaak dezelfde jurkjes voor de meiden koop omdat ik weet dat ze eigenlijk alles wat de ander heeft ook leuk vinden (dat is het leven van een meisjesmama). Het liefst hebben ze geloof ik alles hetzelfde. Ik vind het verschrikkelijk als ze hetzelfde aan hebben dus ik probeer ook nog een paar jurkjes te kopen die niet hetzelfde zijn. Dit geldt trouwens ook voor de shirts en blouses.

Geen broeken zal je denken. Niet nodig. Ik heb voor beiden 1 broek besteld. Een jeans met gaten, want dat wilde Marley graag (hoe bedoel je modebewust op je zesde). En ze dragen het liefste jurken en rokjes of korte broeken. Dus zonde om een kast vol broeken te hebben als ze toch niet worden gedragen.

Binnenkort nog even bij C&A, HEMA en Zara kijken wat voor leuks ze allemaal hebben en dan kunnen de meiden er voorlopig weer tegenaan. Oh nee, ze moeten ook nog nieuwe schoenen..oeps!

Waar koop jij meestal kleding voor je kinderen? Heb je een tip voor meisjeskleding, een leuke webshop of een leuk merk?

 

 

Deel op:

4 gedachten over “Bij H&M leuke zomerkleding voor de meiden geshopt”

  1. Ik loop ook vaak achter de feiten aan. Volgens mij moet je in de winter je zomerkleding zien te scoren en andersom…Voor de kids kom ik vaak bij de Wibra en Zeeman. Daarnaast vind ik de Hema ook erg leuk. Voordeel van ‘goedkopere’ kleding is dat ik me er niet druk om hoef te maken dat het heel en/of schoon blijft.

    1. Ben ik helemaal met je eens hoor. Vooral mijn oudste is af en toe echt een boerin, dus regelmatig vlekken en gaten in kleding. Dus inderdaad H&M, C&A, Zeeman en Primark 😉
      Ik heb in de winter helemaal nog geen zin om zomerkleding te kopen haha dan duurt het helemaal zo lang totdat het zomer is haha

    1. Dank je! Ja de meiden waren ook helemaal happy met de jurkjes en ze kunnen niet wachten tot ze ze aan kunnen trekken haha. C&A heeft inderdaad ook leuke kleding.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!