fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Donderdag Speelgoeddag | Met Bob Bilnaad hou je het niet droog!

Bob Bilnaad

Naast Egeltje Plof, komt Hasbro dit jaar met nog een nieuw, leuk en hilarisch spel. Een spel waarbij je het niet droog houdt, maar wat voor veel plezier zal zorgen. En dat is Bob Bilnaad. Vandaag vertel ik je alles over dit leuke spel wat wij uit mochten testen!

Bob Bilnaad

Bob de loodgieter is druk bezig onder de gootsteen. Hij probeert een lekkage op te lossen. Daarbij geeft hij alle spelers een fraai uitzicht op zijn stevige achterste. Een echte bouwvakkersdecolleté! Nu moeten alle spelers om de beurt voorzichtig een stuk gereedschap aan zijn broekriem hangen. En dat is best spannend! Als je pech hebt maakt jouw gereedschap het net te zwaar en zakt Bob’s broek helemaal af. Nu kijk je niet alleen tegen zijn bilnaad aan, maar je wordt ook nog eens helemaal nat gesproeid door de kraan. Degene die hiervoor zorgt is af en doet niet meer mee. De speler die uiteindelijk overblijft wint. Maar verliezen is op deze manier helemaal niet erg!

Verzin je eigen spelregels

Je kan je bij dit spel natuurlijk aan de spelregels houden, maar je kunt ook je eigen variant bedenken. Er zitten namelijk verschillende gereedschappen bij het spel en die verschillen toch wat van gewicht. Je kan dan bijvoorbeeld eerst alle blauwe gereedschappen aan Bob zijn broek hangen, dan alle gele, dan de rode enzovoorts. En zo kan je nog veel meer varianten bedenken om het spel net weer even wat spannender te maken.

Bob Bilnaad

Wat wij van Bob Bilnaad vinden

Toen ik Bob Bilnaad bij Hasbro had gespot wist ik meteen dat dit een spel is wat mijn meiden helemaal geweldig vinden. En ik had geen ongelijk. Toen we het spel binnenkregen bleven we spelen. Je weet op een gegeven moment wel dat Bob zijn broekriem te vol wordt en het niet lang zal duren voordat je nat gesproeid wordt. En toch blijf het een verrassing en gilt iedereen het uit en schiet daarna in de lach. Het spel wordt nu nog steeds regelmatig uit de kast getrokken. En omdat het geen spel is wat uren duurt is het ook heel erg leuk om met kleinere kindjes te spelen. Maar ook grotere kinderen vinden dit spel hilarisch. Ik vermoed dat wij het ook nog heel vaak zullen spelen!

Speelgoed van het Jaar

Bob Bilnaad is genomineerd voor Speelgoed van het jaar in de categorie 4 & 5 jaar. Deze categorie komt tegemoet in het fantasiespel van kinderen in deze leeftijd. En kinderen in deze leeftijd kunnen beginnen met het eenvoudige spelletjes zoals Bob Bilnaad. Kinderen leren op deze manier o.a omgaan met spanning. Maar bovenal is het natuurlijk gewoon een gezellig en leuk spel. Je kan nog t/m 3 november stemmen op Speelgoed van het Jaar.

Donderdag Speelgoeddag | Met Bob Bilnaad hou je het niet droog!

Bob Bilnaad is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. En je speelt het spel met minimaal twee spelers. Maar hoe meer spelers hoe spannender natuurlijk! De consumentenrichtprijs is €24,99 en het spel is o.a bij Bol.com te koop.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!