Bring Home the Fun helpt kinderen op een leuke manier bezig te houden

Ik vind het zo mooi om te zien hoe er in deze rare tijd mooie initatieven ontstaan. Mijn blog is de perfecte plek om al dit soort mooie initiatieven met jullie te delen en dat doe ik dan ook graag. Ook Hasbro is een mooi initiatief gestart. Namelijk de campagne ‘Bring Home the Fun’. Deze campagne is erop gericht om ouders en kinderen een hart onder de riem te steken met tips om kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden.

Hasbro

Hasbro ken je vast wel van alle leuke speelgoedmerken zoals PLAY-DOH, NERF, Disney Princess, FurReal en ga zo maar door. Je hebt vast ook wel een spel van Hasbro in je kast staan. Bijvoorbeeld Monopoly, Jenga en ga zo maar door. Ik heb al regelmatig leuke samenwerkingen gehad met Hasbro en toen ik in een persbericht zag dat ze deze campagne zijn gestart, kon ik niets anders dan deze campagne met jullie delen.

Bring Home the Fun

Eén van de onderdelen van deze campagne is een internationale website. Op deze website zie je hoe medewerkers van Hasbro zich thuis redden in deze lastige tijden. Maar de site geeft ook tips en middelen om waardevolle tijd samen met je kinderen door te brengen. Op een leuke manier samen zijn en de spanning wat verlichten. De website staat vol speltips, challenges en ideeën hoe je spellen en speelgoed kunt gebruiken om de hersenen van kinderen te stimuleren. En je krijgt ook suggesties over hoe om kunt gaan met emotionele stress. Op de site vind je leuke knutselideeën voor PLAY-DOH, challenges met NERF blasters om kinderen lekker in beweging te houden en leuke content van Transformers, Power Rangers en My Little Pony. Heel veel inspiratie voor ouders om spelplezier in huis te stimuleren en lekker creatief bezig te zijn.

Bring Home the Fun

Downloaden, uitprinten en klaar

Ik heb natuurlijk zelf ook even gekeken en ik heb hele leuke activiteiten gezien. Zo kan je een kleurplaat downloaden en kan je in plaats van schilderen op nummer, met verschillende keuren PLAY-DOH de kleurplaat invullen. Maar je kan ook een ijshoorntje uitprinten, in een hoorntje vouwen en vullen met bolletjes PLAY-DOH. Er zijn echt tientallen activiteiten met PLAY-DOH te vinden. Ook zijn er leuke kleurplaten van bijvoorbeeld My Little Pony, FurReal, Power Rangers en nog veel meer! Dit is allemaal te downloaden via de campagnewebsite van Hasbro.

Speel alle bekende spellen, maar dan net even anders

Op de campagnewebsite staan ook filmpjes met leuke tips hoe je spellen net even anders kunt doen. Bijvoorbeeld Twister met een kussen onder je shirt. Alleen al om het filmpje lig ik in een deuk en dit ga ik zeker ook met de meiden doen. Of speel Jenga met eetstokjes. Wedden dat dit een stuk moeilijker is? Er komen iedere keer nieuwe filmpjes bij dus ideeën genoeg om extra lol met elkaar te maken! En misschien raak je wel geïnspireerd en heb je zelf nog leuke spellen in de kast staan die je net even op een andere manier kunt spelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.