fbpx

Buurman & Buurman experimenteren erop los tijdens Kinepolis Kleuterbios + win

Buurman & Buurman experimenteren erop los

Er komt weer een Kleuterbios aan! Dit keer kan jouw kind genieten van de nieuwe Buurman & Buurman film. Dat wordt weer klussen en een hoop gestuntel van de twee buurmannen. En ik mag dit keer niet twee maar vier kaarten weggeven! Dit betekent dat ik twee van mijn lezers blij mag maken met twee kaarten voor deze Kleuterbios.

Kleuterbios

Kleuterbios is een speciale bioscoopochtend voor de allerkleinsten. Je kan samen met je kind of kleinkind de nieuwste film zien. Het licht in de bioscoopzaal blijft gedimd aan en het geluid staat minder hard. Dit alles om kinderen van 3 tot 6 jaar op een leuke manier kennis te laten maken met de bioscoop. Er worden kleurplaten uitgedeeld en als de film afgelopen is krijgen alle kinderen een filmdiploma. Mijn meiden zijn inmiddels te groot voor de Kleuterbios, maar gingen hier altijd met veel plezier naartoe!

Buurman & Buurman: Experimenteren er op los!

Buurman & Buurman gaan altijd allerlei uitdagingen aan. Ook in de film ‘Buurman & Buurman: Experimenteren er op los!’. De buurmannen proberen pannenkoeken te bakken, de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En dit alles natuurlijk om een hilarische manier wat voor een hoop gelach zal zorgen. En dat is nog niet alles, want waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? Of de auto er ook schoon door wordt is een ander verhaal. Het experimenteren valt niet mee voor de buurmannen. En je raadt het al…ook nu gaat er weer van alles mis. A je to!

Hoe wat en waar

Kleuter bios met Buurman & Buurman: Experimenteren er op los!’ vindt plaats op zondag 17 november bij de Kinepolis vestigingen in Emmen, Den Bosch, Hoofddorp, Oss, Jaarbeurs Utrecht, Enschede, Groningen, Cineast Enschede (centrum), Breda, Dordrecht, Den Helder, Schagen, Almere, Huizen, Zoetermeer. De film start om 10:30 uur en de inloop is vanaf 10:00 uur. Bioscoopkaarten zijn heel makkelijk online te reserveren en kosten €8 per stuk.

Win kaarten

Ik mag twee van mijn lezers blij maken met ieder twee kaarten voor de Kleuterbios.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m zondag 10 november. Ik maak op maandag 11 november de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en plaats een berichtje bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er heeft gewonnen.

Succes!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!