fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Cadeautje en de formule 1 is weer begonnen

Cadeautje en de formule 1

Het was weer een druk en gezellig weekje. De meiden gaan in verband met de staking van de leerkrachten vier in plaats van vijf dagen naar school en ik heb een paar leuke afspraken staan. Ik word ook nog eens verrast met een heel lief cadeautje en de formule 1 is weer begonnen dus op zondag zaten we alweer vroeg voor de buis. Lees gauw wat er deze week nog meer gebeurde…

Maandag

Het is alweer maandag en dat betekent weer lekker aan het werk. Nu ik lekker in mijn kantoor kan werken merk ik dat ik echt een stuk productiever ben. Er komt veel meer werk uit mijn handen en ik ben veel minder snel afgeleid.

Cadeautje en de formule 1
Eén van de leuke dingen aan mijn werk is dat ik regelmatig een leuk boek krijg opgestuurd. Zo ook dit boek. Binnenkort meer hierover 😉

De rest van de dag was eigenlijk niet heel erg spannend. Ik kreeg vandaag te horen dat een oud klasgenoot is overleden en het raakt me zo diep. En ondanks dat ik hem al jaren niet had gezien of gesproken, deed het echt wat met me. Ik had het er met een vriend over en hij zei heel treffend dat dit misschien komt omdat je tijdens de middelbare school periode een hele belangrijke basis voor je leven legt. En daarom raakt het me denk ik meer dan bijvoorbeeld een oud-collega die ik vorig jaar nog sprak (even heel kort door de bocht gezegd).

Dinsdag

Vandaag begon de dag met een hele leuke afspraak. Jullie zien regelmatig foto’s van mijn gelakte nagels voorbij komen. Wendy is degene die deze creaties bij mij maakt. Wij kennen elkaar al vanaf de middelbare school en omdat zij sinds kort ook een eigen bedrijf (Vingerverf) heeft kletsen we regelmatig bij over onze bedrijven. Ik vind het altijd heerlijk om met iemand te kunnen sparren die weet wat ik bedoel, omdat ze er zelf ook in zitten. Je kan elkaar zo op ideeën brengen en elkaar verder helpen. En ze nam ook nog eens een lief cadeautje mee!

Cadeautje en de formule 1
Verrast door een lieve vriendin met een lief cadeautje

De rest van de dag ga ik weer achter mijn bureau en aan het werk. Ik heb geen hele grote to do lijst en ik wil wel alles afstrepen. En dat lukt! Alex is gelukkig vrij vandaag dus ik werk tot een uurtje of vijf door en ben dan ook helemaal klaar voor vandaag.

Woensdag

Deze ochtend ga ik iemand helpen die wel een upgrade voor haar CV (curriculum vitae) kan gebruiken. Ik vind het altijd leuk als ik iemand kan helpen. En ik doe eigenlijk niks anders dan wat tips geven en laat de persoon in kwestie zelf het (denk)werk doen. Als ik zo bezig ben mis ik het coachen van mensen wel hoor. Misschien dat ik daar toch weer iets mee moet gaan doen…

Cadeautje en de formule 1 en een leuke trui bij Wibra gescoord
Ik liep even bij Wibra binnen voor wat leggings voor de meiden en scoorde deze leuke trui voor Jenna

De middag is weer lekker aan het werk en weer wat blogs schrijven en wat oude blogs aanpassen. Ik hoef me in ieder geval niet te vervelen 😉 In de avond zou ik eigenlijk gaan eten met wat vrienden, maar ik voelde me begin deze week zo naar door het bericht over mijn klasgenoot dat ik de afspraak heb afgezegd. Had er gewoon even geen zin in. Ik ga liever gezellig eten als ik me ook gezellig voel en heb nu gewoon echt geen zin om ‘geforceerd’ gezellig te doen.

Donderdag

Vandaag is een waar beautydagje. Eerst worden mijn nagels weer gedaan en daarna worden mijn wimpers opgevuld/bijgevuld. Mijn nagels zijn weer zo mooi geworden! En ik dacht altijd dat wimperextensions niks voor mij zou zijn, maar ik heb ze nu een tijdje en vind het toch wel heel makkelijk. En het staat zo mooi. Wendy van Vingerverf heeft weer heel mooi werk afgeleverd! En ik voel me erna ook gelijk stukken beter.

weer mooie nagels
Ik heb weer mooie nagels!! Helemaal blij mee 😍

Maar omdat we zo hebben lopen tutten (en kletsen) zijn de ochtend en middag voorbij gevlogen. En bij thuiskomst heb ik totaal geen zin om te werken. Dus doe ik dat ook niet. Ik ben zo blij dat ik heb leren luisteren naar mijn lichaam en daar dan ook echt iets mee doe.

Vrijdag

Vandaag zijn de meiden vrij omdat de leerkrachten staken en ze hebben Alex zo gek gekregen om naar het indoor speelparadijs te gaan. Ze weten dat ik er echt geen fan van ben en zijn dus heel slim geweest om dat aan hun vader te vragen. Ze gaan al lekker vroeg de deur uit en ik kan dan wat werk van gister inhalen. Uiteraard is vrijdag ook gewoon weer boodschappendag. Maar ik blijf de ochtend lekker in pyjama en werk vanuit mijn bed. Zo heerlijk dat dit kan!

Een kijkje in mijn leven | Cadeautje en de formule 1 is weer begonnen

Tegen de lunch besluit ik toch maar te gaan douchen en boodschappen te doen. Vaste prik is altijd een rondje Action en daar kom ik dit leuke bullet journal tegen. Ik koop er drie; een voor mij en de meiden allebei één. Dit is niet hetzelfde bullet journal dat ik eerder kocht (en wat ik niks vond). Dus ik ben heel benieuwd! De meiden zijn rond een uurtje of twee weer thuis omdat Alex moet werken en de rest van de middag knutselen we en kijken we een filmpje.

Zaterdag

Vandaag krijg ik het echt in mijn bol. Ik ben de bende in huis echt helemaal zat en ga aan de slag. Ik had nog stapeltjes kleding liggen en die heb ik in zakken gedaan en naar de kledingbak gebracht. En zo werkte ik van zolder naar beneden en eindelijk is nu echt alles opgeruimd. Oke, bijna alles. Ik wil de keuken ook nog uitmesten en de tuin moet ook echt gedaan worden. Maar dat komt wel als het weer wat mooier weer is. Voor nu ben ik zeer tevreden en kan ik het loslaten. Ik zit namelijk regelmatig te werken en heb dan steeds een stemmetje in mijn hoofd dat vraagt wanneer ik op ga ruimen. Ik word namelijk echt heel onrustig van dit weer.

weer mooie nagels
Dit is echt goddelijk!

In de avond had ik gehakt met Nacho’s op het menu staan. Maar zag een recept van Francesca Kookt voorbij komen en heb haar recept voor vegetarische Nacho’s ietwat aangepast. Man, wat hebben we allevier zitten smullen. Heerlijk was het! Kijk zeker eens op haar pagina, want er staan echt heerlijke recepten op 😋

Zondag

Vandaag was een vroegertje, want het formule 1 seizoen is weer begonnen. En als je al 11 jaar verplicht meekijkt ga je het stiekem toch leuk vinden. Alex zijn vrienden komen deze ochtend hier kijken en terwijl zij beneden kijken, lig ik lekker in bed te kijken. Om nou op zondagochtend 6 uur beneden te gaan zitten, vind ik iets teveel van het goeie 😉

Mijn verse en nieuwe bullet journal voor het tweede kwartaal van het jaar
Nieuw kwartaal dus nieuw bullet journal

In de middag werk ik nog wat, maak ik een begin in mijn bullet journal voor april, draai wat wassen en doe verder zo min mogelijk. Een vers tomatensoepje maken lukt nog net, maar na het eten ben ik dan ook echt helemaal op. Lekker op tijd naar bed en opladen voor de nieuwe week!

Cadeautje en de formule 1 is weer begonnen

Ondanks het slechte nieuws eerder deze week was het een lekker weekje. De week week vloog ook voorbij. Door goed naar mijn lijf te luisteren te doen wat goed voelde kon ik dat nare gevoel loslaten. Weer lekker focussen op de mooie en leuke dingen in het leven. En ik ben van plan om dit de komende week ook weer te doen….

Ik wens jij ook een mooie en positieve week vol energie!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!