fbpx
Wil jij meer balans in je leven?

Wil jij meer balans in je leven?

We hebben het allemaal druk. De één wat drukker dan de ander. En soms zijn er momenten in je leven waarbij je het gevoel hebt dat je de grip wat kwijtraakt. Je raakt uit balans. Dit is heel simpel op de lossen door een coach in te schakelen die met jou gaat kijken waar het 'misgaat' en hoe je dit weer op de rails kunt krijgen.

Ik ben de no nonsense lifecoach die jou kan helpen! De afkorting van Tante Truus Kan Alles is TTKA en dit betekent weer: Time To Kick Ass. Wat niks anders betekent dan overwinnen, winnen en zegevieren. En dat is wat jij met hulp van mij als jouw coach gaat bereiken!

Vaak zijn er maar 2 tot 3 sessies nodig om jouw leven weer in balans te krijgen. En kan jij weer met 100% energie van alles in je leven genieten.

Hulp nodig bij jouw burn out?

Als je tegen een burn out aan zit, kan ik jou als burn out coach helpen en begeleiden bij het weer in balans krijgen van je leven. Ik heb zelf een burn out gehad en ik weet wat de valkuilen kunnen zijn. Ik kan me ook heel goed inleven hoe jij je nu voelt.

Ook als jij al middenin die burn out zit, ben ik de coach voor jou. Samen maken we de balans op en gaan aan de slag met het in kaart brengen van jouw valkuilen, met het weer in balans krijgen van jouw leven en het voorkomen van een terugval of nog een burn out. Zodat jij over een tijdje weer vol energie zit en kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Als je een burn out hebt heb je meer dan 2-3 sessies nodig om alles in jouw leven weer in balans te krijgen. Daarom bied ik naast losse sessies ook verschillende coachpakketten zodat je voor een langere periode intensieve coaching krijgt.

Online Programma

Ik heb een waardevol 12-weeks online programma ontwikkeld. In 12 weken ga je meer balans in je leven creëren zodat je meer tijd overhoudt, energie overhoudt en meer tijd voor jezelf en je dierbaren hebt.

Het programma bestaat o.a. uit 6 modules vol waardevolle content en oefeningen, 3x een 1-op-1 coachingsessie, een besloten Facebook Groep en nog veel meer! Een online training waar je je levenlang plezier van zal hebben.

Online Programma