De Coco Frostick van Abbot Kinney’s is een gezonde tropische verrassing

Ken jij het ijs van Abbot Kinney’s al? Nee? Nou ik kende het ook niet. Ik heb het weleens zien liggen bij Eko Plaza als ik daar thee ging halen. En eigenlijk raar dat ik het niet eerder geprobeerd heb, want alles waar kokosnoot in zit vind ik lekker. Oke, niet alles. Als het teveel naar Bounty smaakt, dus te zoet dan pas ik. Maar verder vind ik alles met kokosnoot heerlijk. En nu heb ik de Coco Frostick ontdekt. Een heerlijk ijsje gemaakt van kokosmelk en chocola.

Van kleins af aan gek op kokosnoot

Ik heb kokos eigenlijk altijd wel lekker gevonden, maar vanaf het moment dat ik op Mauritius woonde ben ik echt kokosverslaafde. Niet gek, want mijn ouders hadden meerdere palmbomen met de heerlijkste koksnoten in de tuin staan. En dat is het lekkerst; een kokosnoot die net van de boom is getrokken. Het vlees van de kokosnoot is heerlijk zacht en er zit zoveel kokoswater in. Je hebt alleen een rietje nodig en drinken maar. Mijn vader zei altijd; met een scheut rum erin is het echt lekker. Doe je er wat ananas bij heb je gewoon een verse Pina Colada.

Ook kokos voor lichaam en haar

Maar het gaat bij mij nog wat verder. Ik gebruik kokos voor mijn haar en douche met douchegel die naar kokos ruikt. Maar ik ben geen wandelende kokosnoot hoor, want ook hier moet de geur subtiel zijn. Ik vind de geur van kokos gewoon lekker. Ik ben ook dol op Indisch eten omdat in veel gerechten met kokos wordt gewerkt. En bij de ijssalon kies ik altijd voor pistache- en kokosijs.

Dit ijsje is goed voor jou en voor het milieu

En nu heb ik de Coco Frostick van Abbot Kinney’s ontdekt. De Coco Frostick is gemaakt van frozen yoghurt van kokosmelk, Fair Trade chocolade en bio rietsuiker en rijststroop. Beter voor jou, het milieu en de planeet. Coco Frostick bevat geen zuivel, gluten of soja. Geschikt voor veganisten, vegetariërs en alleseters. Perfect dus!

Abbot Kinney’s nieuwe Coco Frostick is een nieuwerwetse versie van een ouderwets lekker chocolade-ijsje. Het is zoet en koel kokos ijs in een laag dubbeldikke pure chocolade, maar dan wel lactosevrij, soja vrij, volledig plantaardig en zonder onnodige toevoegingen. – Abbot Kinney’s

De Coco Frostick van Abbot Kinney's is heerlijk

Coco Frostick van Abbot Kinney’s voor jullie geproefd

Als ik iets lekkers eet dan wil ik dit natuurlijk met jullie delen. Ik ben nou eenmaal de beroerdste niet. En ik weet dat veel van mijn lezers bezig zijn met bewust(er) eten en drinken en een betere wereld voor ons en onze kinderen. Dus als je dan zondigt met een ijsje, geniet je dubbelop als je weet dat het een écht goed ijsje is. En dat is het! Ik ben niet echt fan van frozen yoghurt, maar mensen wat is dit lekker! De chocola is heerlijk en de kokossmaak is heel subtiel. En om eerlijk te zijn proef je de yoghurt smaak bijna niet. Het is wel wat frisser dan roomijs, maar de smaken passen perfect bij elkaar. Ik ben fan en ga ze zeker vaker kopen!

Wil jij ook proeven?

Je kunt de Coco Frostick bij de meeste Eko Plaza’s, maar ook andere natuurwinkels kopen. Op de site van Abbot Kinney’s zie je precies waar allemaal. Helaas is het in Zoetermeer niet te krijgen dus ik reed ervoor naar Den Haag. Ik had het ervoor over en moest toch nog wat andere dingen halen. Ze zijn per drie verpakt en ik betaalde bij Eko Plaza in Den Haag €4,99. Dat is zo’n €1,70 per ijsje. Nog best te doen toch?

Ken jij de Coco Frostick van Abbot Kinney’s al? 

 

Dit artikel is een editorial. Dit betekent dat ik betaald heb gekregen om over dit onderwerp te schrijven. Dit verandert mijn mening niet. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.