fbpx

Een kijkje in mijn leven | En dan staat je leven even stil

dan staat je leven even stil

Vorige week hebben je geen weekoverzicht van mij gelezen. De reden hiervan was dat Marley heel onverwacht in het ziekenhuis kwam te liggen. Ik zal hier in de toekomst meer over delen, maar ik merk dat ik het eerst voor mezelf moet verwerken. Het was best heftig allemaal. Je kind in het ziekenhuis is niet niks kan ik je zeggen. Dan staat je leven echt even stil. Gelukkig beginnen we deze week met goed nieuws, want ons meisje mag weer naar huis en daar verder herstellen en bijkomen van alle gebeurtenissen in het ziekenhuis. En langzaamaan kunnen we beetje bij beetje ons leven weer oppakken.

Maandag

De ochtend begint nog in het ziekenhuis. Alex heeft vannacht bij Marley geslapen en Jenna en ik waren thuis. Jenna hoeft van mij niet naar school, want zij is ook geschrokken van alles en wil graag bij haar zus zijn. Dus Jenna en ik gaan in de ochtend richting het ziekenhuis. In de middag komt de arts bij Marley kijken zij is heel tevreden met hoe het gaat. We mogen naar huis! Zo fijn om na vier dagen ziekenhuis weer lekker allemaal thuis te zijn.

dan staat je leven even stil op weg naar huis
Weer naar huis na een paar dagen ziekenhuis!

En aangezien het dat voor ons toch echt een feestje is, eten we Mc Donalds. Marley’s favoriete eten. En dat heeft ze wel verdiend!

Dinsdag

Ook vandaag blijft Jenna nog een dagje thuis. Dus maken we er een pyjama ochtend van met zijn allen. Even rustig bijkomen van de schrik en het heen en weer rijden naar het ziekenhuis. Als Jenna vandaag ziet dat alles goed gaat met Marley kan zij morgen weer met een gerust hart naar school.

dan staat je leven even stil aandenken aan het ziekenhuis
De grote kaart die Marley van haar klas kreeg en het dapperheidsdiploma wat ze van zuster Jennifer kreeg

Heerlijk om mijn gezin weer compleet thuis te hebben. Zo zie je maar weer hoeveel we eigenlijk voor lief nemen. Ik ben zo dankbaar dat we weer thuis zijn en ons meisje bij ons hebben.

Woensdag

Vandaag is het stralend weer en Marley wil lekker naar buiten. Als zij en Alex naar de kinderboerderij gaan kan ik even wat wassen draaien en het huis een beetje aan kant maken. Dit is al die dagen blijven liggen en heel eerlijk? Totaal geen puf voor en al helemaal geen zin in. Maar ik word heel onrustig van rommel en troepjes, dus even verstand op nul en gaan.

dan staat je leven even stil weer lekker thuis
Heerlijk om weer saampjes in het grote bed wakker te worden

In de middag krijgt Marley nog wat visite en kan ze even lekker spelen. En eigenlijk is het een beetje te druk allemaal. De komende dagen doen we dus maar rustig aan.

Donderdag

Vandaag moet ik dan echt weer even werken. Ik heb zoveel mail in mijn mailbox en dat worden steeds meer mailtjes. Alex is deze week nog lekker thuis dus kan ik even aan de slag.

dan staat je leven even stil weer een beetje werken
Voor het eerst in dagen mijn laptop weer aanzetten

Het blijft vandaag bij mail beantwoorden en mail wegwerken, want ook ik ben nog steeds moe. Dagen slecht slapen, slecht eten en piekeren maken dat ik behoorlijk moe ben. Nog even rustig aan doen dus. En morgen weer een dag 😉

Vrijdag

Naar deze dag heeft Marley al de hele week uitgekeken. Ze wilde namelijk al haar vriendjes en vriendinnetje op school weer zien. Dus tegen het eind van de schooldag gaan we naar school en kan ze haar juffen en klasgenootjes weer zien.

dan staat je leven even stil cadeautje van de klas
Op bezoek in de klas en dan verwend worden met cadeautjes

Marley vertelt aan de klas wat er allemaal gebeurd is en hoe het in het ziekenhuis was. De kinderen vinden het allemaal heel interessant en luisteren en stellen vragen. Stiekem toch ook wel weer trots op mijn kleine meisje dat ze het allemaal zo goed kan vertellen. Ze wordt ook hier weer verwend, want ze krijgt van haar juffen een cadeautje en alle kinderen in haar klas hebben samen ook een cadeautje gekocht. Superlief!

Weekend

Het weekend worden we getrakteerd op stralend weer! Zonde om binnen te zitten dus. Zaterdag maken we een wandeling in het bos en verzamelen zoveel mogelijk schatten zodat we daar mooie knutselwerkjes van kunnen maken. Heerlijk om even lekker buiten te zijn en dat zonnetje is natuurlijk ook een goede oppepper!

dan staat je leven even stil even lekker naar buiten
Even lekker naar buiten en een wandeling in het bos maken

Zondagochtend krijgt Marley visite en kan weer lekker knuffelen met haar kleine neefje. Dat doet ze dan ook volop. Maar ook Jenna en ik knuffelen erop los. Blijft toch heerlijk; knuffelen met een baby 😉 Jenna slaapt vanavond een nachtje bij opa en oma omdat Marley en ik al heel vroeg naar het ziekenhuis moeten. Marley moet nuchter bloedprikken zodat ze kunnen meten of har lichaam de medicijnen goed opneemt. Daarom moeten we al om 8 uur in het ziekenhuis zijn en waarschijnlijk wordt het file rijden omdat we naar Den Haag moeten. En als Jenna dan bij opa en oma slaapt scheelt dat gehaast in de ochtend en dan kan Jenna gewoon lekker rustig aan haar nieuwe schoolweek beginnen.

En dan staat je leven even stil

Deze week was vooral een week van bijkomen. Bijkomen van de schrik en alles verwerken. Nog nooit had één van onze kinderen in het ziekenhuis gelegen en ik hoopte altijd dat dit ook nooit zou gebeuren. Helaas weten we nu hoe het is. Een ervaring rijker en tig grijze haren erbij. Gelukkig is ze nu weer thuis en kunnen we weer verder. Er zullen nog wat onderzoeken zijn, maar zoals het er nu uitziet is het allemaal positief. En ik ben er ook positief onder. Al moet ik zeggen dat ik echt nog even alles moet verwerken, want je kind in het ziekenhuis is geen pretje. Gelukkig vond Marley het alleen maar leuk in het ziekenhuis en vond ze het zelfs jammer dat ze naar huis mocht.

Ik wens je een mooie week en geniet van iedere dag, want morgen kan zomaar alles anders zijn…

Liefs,
Irene ❤️

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!