De 10 meest populaire blogs van 2019 op Tante Truus Kan Alles

Vorig jaar rond deze tijd deelde ik welke 10 blogs op Tante Truus Kan Alles in 2018 het meest populair waren en ook in 2017 deelde ik de lijst met populaire blogs. En omdat het jaar zijn al bijna ten einde is en ik best wel trots ben dat ik dit jaar een paar maanden achter elkaar 10.000 unieke bezoekers had en de bezoekersaantallen verdrievoudigd zijn leek het met leuk om ook de 10 meest populaire blogs van 2019 op Tante Truus Kan Alles te delen. Komen de blogs die in 2018 in deze top 10 stonden weer terug of waren in 2019 hele andere blogs populair? Je leest het allemaal in de 10 meest populaire blogs van 2019 op Tante Truus Kan Alles!

1. Mooi en glanzend haar met de Curly Girl Methode

Ook vorig jaar stond ‘Mooi en glanzend haar met de Curly Girl Methode‘ op nummer 1. Niet gek, want de curly girl community blijft groeien. Steeds meer mensen ontdekken deze methode en komen erachter dat het niet alleen voor krullen een goede manier is om je haar te verzorgen. Nee, ook als je steil haar hebt, zorgt deze methode voor gezonder en steker haar. Als je geen krullen hebt, zal je van deze methode niet ineens krullen krijgen. Maar heb je slag in je haar dan zal je merken dat je na verloop van tijd geen droog en pluizig haar meer hebt.

Vorig jaar was ik helemaal trots omdat het artikel over de Curly Girl methode ruim 10.000 keer gelezen was. Ik had nooit durven dromen dat dit in 2019 over de 40.000 keer gelezen zou worden. Bizar! En wat nog bizarder was, ik werd door één van lieve lezers op de hoogte gebracht van het feit dat mijn tekst op een andere website te lezen was. Mijn tekst was één op één gekopieerd. En waar een ander boos zou worden, voelde ik me vereerd. Maar ik heb de persoon in kwestie natuurlijk wel gevraagd mijn tekst te verwijderen. Google vindt dubbele teksten namelijk niet fijn en het is een schending van mijn auteursrecht. Gelukkig begrijp deze persoon dit en is de tekst verwijderd.

2. Last van huisstofmijtallergie? Dit kan de oplossing zijn!

Deze blog was een samenwerking en het is bizar hoe vaak dit het gelezen is. Nu moet ik daar wel eerlijk bij zeggen, dat ze regelmatig geadverteerd hebben met mijn blog. Dus dat zorgde er ook voor dat dit artikel vaak gelezen werd. Nooit geweten dat zoveel mensen last van huisstofmijtallergie hebben. Bij Marley zijn de klachten aanzienlijk verminderd. Alleen op school heeft ze er nog last van. Maar goed, daar doe je weinig tegen…

3. Hoe ik mijn ooglidcorrectie heb ervaren: het herstel na een ooglidcorrectie

Dat het artikel over het herstel na een ooglidcorrectie in dit lijstje staat, verbaast me niks. Voordat ik de stap had gezet om een ooglidcorrectie te laten doen, heb ik ook uren op google gezocht naar alles over ooglidcorrecties. En ik kon zo weinig echte verhalen vinden. Verhalen met foto’s en gewoon zoals het is. Daarom schreef ik meerdere artikelen over mijn ooglidcorrectie. Van de aanloop er naartoe, de behandeling tot aan het herstel. Uiteraard vergezeld met de meest charmante foto’s van zwellingen en blauwpaarse ogen. Maar ik zou ze zo weer plaatsen. Ik weet dat ik veel mensen heb geholpen door dit te delen. En ik hoop dat ik nog veel mensen mag helpen.

4. Werkt de curly girl methode nou echt? Mijn ervaring met deze methode

Zoals ik eerder vertelde, is de curly girl community nog steeds groeiende. Steeds meer mensen horen over deze methode en gaan op zoek naar informatie over deze methode. Niet alleen over de methode ansicht, maar ook de ervaringen. Hoe werkt de methode en werkt het ook echt? Ik kan je zeggen dat mijn haar de afgelopen jaren enorm is opgeknapt. En het blijft altijd een beetje zoeken naar de juiste producten, omdat je haar altijd wel andere behoeftes heeft. Het ligt aan meerdere factoren en het is aan jou om je haar goed te leren kennen en daarop in te spelen. Maar echt, het is het allemaal waard!

5. Krullen verzorgen met DevaCurl

Dit is het eerste artikel dat ik over de curly girl methode schreef. Ik had de curly girl methode net ontdekt en de producten van DevaCurl. Ik was zo enthousiast dat ik hierover heb geschreven. Best wel gaaf om te zien dat dit artikel na 2 jaar nog steeds zo populair is. Ik gebruik de producten niet meer. Niet omdat ik niet tevreden ben. Ik vind de producten simpelweg te prijzig. Maar mezelf kennende zal ik ze echt nog wel eens bestellen en gebruiken.

6. Lieve unicorn traktatie voor de basisschool

Deze blog schreef ik nadat ik deze unicorn traktatie voor Marley maakte. Vervolgens deelde ik het artikel op Pinterest en de rest is geschiedenis. Nog iedere dag wordt deze traktatie op Pinterest gevonden en klikken mensen door naar mijn website. En zeg nou zelf, het is een hele leuke en schattige traktatie. Niet moeilijk te maken en je kan de bekers vullen met wat je zelf maar wilt. Leuk om te zien dat zoveel mensen deze traktatie ter inspiratie gebruiken.

7. Kan je wel helemaal van een burn out af komen?

Tijdens mijn burn out heb ik veel geschreven over het proces. Nog iedere dag worden meerdere van mijn blogs over burn out gelezen. De meeste lezers die meer over burn outs willen lezen komen via Google op mijn website terecht. Ze zitten er vaak midden in en hebben het gevoel dat ze er niet uit komen. Of ze willen gewoon meer weten en hoe een ander het ervaren heeft. Zoals bij alles is iedere ervaring anders. Maar ik ben blij dat ik zoveel mensen een hart onder de riem mag steken. Dat mensen iets van herkenning vinden. Ik ze een klein stapje in de goede richting mag helpen. Ik krijg regelmatig berichtjes van mensen naar aanleiding van deze blogs. En het maakt me zo blij dat ik iemand kan helpen en dat iemand de moeite neemt om mij dit te vertellen. Mijn lezers zijn gewoon de besten!

8. Hoe ik mijn ooglidcorrectie heb ervaren: een jaar na mijn ooglidcorrectie

Mensen die een ooglidcorrectie overwegen, zijn benieuwd naar het directe herstel. Hoe snel kunnen ze weer over straat en aan het werk? Maar ze willen ook weten hoe het herstel en het eindresultaat op langere termijn is. Daarom heb ik een jaar na mijn ooglidcorrectie een blog geschreven met hoe het ging en of ik tevreden was. En ook dit artikel wordt nog dagelijks gelezen. Wat trouwens een leuk feitje is, is dat de blogartikelen over mijn ooglidcorrectie vooral in de winter worden gelezen. Begrijpelijk, want ik heb mijn ooglidcorrectie ook in de winter laten doen. We zitten dan meer binnen en de zon is ook niet echt handig voor het herstel.

9. Heb jij een burnout? Stel je niet zo aan! Je bent gewoon een beetje moe

Dat de blogartikelen over burn out goed gelezen worden is een feit. En eigenlijk schrok ik ervan dat dit artikel in de top 10 van meest populaire blogs van 2019 staan. Want blijkbaar wordt er tegen veel mensen met een burn out gezegd dat ze zich aanstellen of dat ze alleen maar een beetje moe zijn. Best triest eigenlijk dat mensen met een burn out niet altijd serieus worden genomen. Ik spreek helaas uit eigen ervaring als ik zeg dat je hard moet werken om uit de burn out te komen.

10. Hoe ga je verder na een burn out

En ook het leven na een burn out is iets waar mensen met een burn out nieuwsgierig naar zijn. Want nee, je kan niet terug naar je oude leven. Je wilt immers niet weer in een burn out terecht komen. Het leven na een burn out zal anders zijn dan voor de burn out. En dat is alleen maar goed. Ik ben blij dat mensen hiernaar zoeken op google en dan op mijn blog terecht komen. Het is namelijk heel belangrijk dat je leven na een burn out niet hetzelfde is als ervoor. Je zal bewuster moeten leven. En dat is alleen maar goed en mooi!

De 10 meest populaire blogs van 2019

In 2019 zijn er zo’n 250.000 pagina’s op mijn blog bekeken. 250.000! Bizar blijf ik het vinden. En dit zijn dan maar de 10 meest populaire blogs van 2019. Er zijn zoveel meer blogartikelen gelezen. En ik ben zo dankbaar voor al die lezers en mensen die mijn website bezoeken en mijn blogs lezen. Ik hoop altijd dat ik in ieder geval één persoon kan helpen. Op wat voor manier dan ook. Als dt zo is, is mijn missie geslaagd. Natuurlijk hoop ik dat ik meer dan één persoon kan raken, inspireren, helpen of motiveren. In 2019 is me dit zeker gelukt en in 2020 ga ik er weer voor. 2019 was voor mij vooral een jaar van leren en ontdekken wat ik wil en welke kant ik op wil. In 2020 gaan er dingen veranderen en ga ik nog meer focussen op het feel good gevoel dat ik wil uitstralen. Mensen helpen, motiveren, inspireren en helpen.

En ik hoop dat jij dan ook weer met veel plezier mijn blog zal bezoeken….

Liefs,
Irene

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.