De 10 meest populaire blogs van Tante Truus Kan Alles in 2017

meest populaire blogs van Tante Truus Kan Alles in 2017

Vandaag mijn laatste blog van 2017. Een jaar met diepe dalen en hoge pieken. Begin dit jaar kwam ik thuis te zitten met een burn out en besloot dit van me af te gaan schrijven. Ik ging dit delen op mijn blog. En dit werd zo goed gelezen dat ik steeds meer wilde schrijven. Ik ging van drie blogs in de week naar vijf blogs in de week. En mijn blog groeide en groeide. Zoveel energie kreeg ik van het bloggen en het bloggen is één van dingen die me uit de burn out hebben getrokken. Ik heb het afgelopen jaar zoveel blogpost geschreven. En vandaag lees je alweer de laatste blog van het jaar. En omdat ik het leuk vind om te zien wat nou de 10 meest populaire blogs van Tante Truus Kan Alles in 2017 waren, dacht ik dat jullie dit misschien ook wel wilden weten.

1. Krullen verzorgen met DevaCurl

Zoveel krullenbollen die net als ik jarenlang met de handen in het haar hebben gezeten. Niet wisten welke producten ze voor hun krullen moesten gebruiken. Ik heb daar een paar keer over geschreven, maar mijn artikel over krullen verzorgen met DevaCurl is echt een topper. Dit artikel is dit jaar maar liefst 4070 keer bekeken. Meer dan VIER DUIZEND keer bekeken!! Bizar gewoon. Ik heb er geen woorden voor. Dank jullie wel allemaal voor het lezen en alle reacties die er nu nog steeds op de blog komen!

2. Tante Truus Kan Alles

Mijn homepage. Hier kom je op als je gewoon www.tantetruuskanalles.nl in je adresbalk typt. Maar ook als je een blog hebt gelezen en op ‘HOME’ of mijn logo klikt. Mijn homepage is dit jaar 2570 keer bekeken. Ik weet dat ik in vergelijking met de grotere blogs echt een ieniemienie blogje ben. Maar ik ben nu al zo trots op deze aantallen.

3. Afscheidstraktatie voor het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

Al een oudje dit, maar blijft populair. Deze afscheidstraktatie maakte ik voor Marley toen zij afscheid nam van het kinderdagverblijf omdat zij vier jaar werd. Dit is een hele populaire blog, niet alleen op mijn blog maar ook op Pinterest. Deze is al zo vaak gepind op Pinterest. Zo gaaf om te zien dat ik, in mijn ogen, iets simpels maak en daar zoveel mensen mee kan inspireren. Maakt me ook weer trots en geeft me weer zelfvertrouwen dat ik best leuke dingen maak af en toe. De blog ‘Afscheidstraktatie voor het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal’ is 1195 keer bekeken.

4. Leuke ideeën om meer groen in huis te brengen

Een blog die ik begin vorig jaar schreef nadat ik de kerstspullen had opgeruimd. Het huis is altijd zo kaal als de kerstboom weg is en alle kerstspullen weer naar zolder zijn. En dus ging ik op Pinterest op zoek naar leuke ideeën om meer groen in huis te brengen. Bij mij resulteerde dat ook dat ik meerdere planten kocht voor onze woonkamer. Eén plant heeft het niet gehaald, maar de rest staat er nog en ze doen het goed. Ik kan niet meer zonder mijn planten! Deze blog is 609 keer bekeken.

5. Makkelijke afscheidstraktatie voor het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Jenna werd dit jaar vier jaar en dat betekende dat ook zij afscheid nam van het kinderdagverblijf. Natuurlijk deelde ik deze makkelijke afscheidstraktatie voor het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal met jullie. De afscheidstraktatie doen het goed op mijn blog. Misschien toch wat meer traktatie gaan delen dit jaar ;-). Deze blog werd 415 keer bekeken.

6. Krullen verzorgen met Shea Moisture

Ook de krullen doen het goed op mijn blog. De blog over krullen verzorgen met Shea Moisture is 345 keer bekeken. Flink stuk minder dan de blog over Deva Curl, maar mij hoor je zeker niet klagen. In 2018 ga denk ik wat meer over haarverzorging voor krullend haar schrijven. Er is blijkbaar behoefte aan.

7. Hoe ik mijn ooglidcorrectie heb ervaren; de dag van de ingreep

En dit is dan nog het meest bizarre. Ik heb deze maand mijn ooglidcorrectie gehad en erover geschreven. En de blog over hoe ik mijn ooglidcorrectie heb ervaren: de dag van de ingreep staat in de top 10 van 2017. Bizar toch! Deze blog is nu al 336 keer bekeken. En dat zal alleen nog meer worden aangezien de meeste mensen via google bij deze blog komen. Ik ging ook googlen en miste informatie online. Daarom ben ik erover gaan schrijven en ik merk dat mensen echt op zoek zijn naar info over een ooglidcorrectie.

8. Hoe gaat het met mij na de burn out?

Dit jaar stond voor een groot deel in het teken van mijn burn out. Na 9 maanden kon ik eindelijk zeggen dat het weer goed met mij ging. En ik denk dat je een burn out nooit helemaal kwijt raakt. Ik zal altijd sneller vermoeid zijn dan voorheen. Maar door goed naar mijn lichaam te luisteren is er prima, wat zeg ik, heel goed mee te leven. De blog over hoe het met mij gaat na de burn out is 323 keer bekeken.

9. Efteling Bosrijk heeft ervoor gezorgd dat ik een nog grotere Eftelingfan ben

Deze blog schreef ik nadat wij een heerlijke midweek in Efteling Bosrijk hadden gehad. Een midweek is eigenlijk te kort, want wat is het leuk om in Efteling Bosrijk te verblijven. Zoals ik in de blog ‘Efteling Bosrijk heeft ervoor gezorgd dat ik een nog grotere Eftelingfan ben’ schreef is het echt zo leuk om met je kinderen vlakbij het park te verblijven. Alles op loopafstand en in Bosrijk ook nog een leuk zwembad. De blog over Efteling Bosrijk is 297 keer bekeken.

10. Herstellen van een burn out gaat met ups en downs

En last maar zeker niet least is ‘Herstellen van een burn out gaat met ups en downs’. En dat is zeker zo. Iedere keer dat ik 3 stappen vooruit had gezet, ging ik er weer drie achteruit. of als ik me een paar dagen achter elkaar vol energie voelde, voelde ik me vervolgens een week uitgeput. Maar ik moest hier even doorheen en ben nu sterker dan ooit! Deze blog werd 272 keer gelezen.

De 10 meest populaire blogs van Tante Truus Kan Alles in 2017

Natuurlijk heb ik het afgelopen jaar veel meer blogs geschreven. En eerlijk gezegd had ik een paar andere blogs in dit rijtje verwacht. Maar ik ben trots op mijn top 10. Alle 10 de blogs komen vanuit mijn creativiteit. Of dit nu het bedenken of maken van een traktatie is, tot hoe ik mijn krullen weer leven in blaas. Ik ga altijd op zoek naar oplossingen en dat resulteert dan in haarproducten uit Amerika die eigenlijk veel te duur zijn.

Alles wat ik schrijf, daar sta ik achter. Anders schrijf ik het niet. Dit zijn toevallig allemaal blogposts die niet gesponsord of iets dergelijks zijn. Maar ook als ik betaald krijg om over iets te schrijven dan schrijf ik daar eerlijk over. Als ik niet achter een product sta, dan kies ik ervoor om er niet over te schrijven. Maar ook als het achteraf niet blijkt te zijn wat ik er van verwacht had, dan zal ik dat altijd eerlijk blijven delen met jullie.

Nieuwjaarsgroet voor mijn lezers

Lieve lezers,

Jullie zijn de reden dat ik vandaag dit lijstje heb kunnen maken. Jullie nemen de tijd om mijn blogs te lezen, om te reageren onder de blog of op social media. En daar ben ik jullie zo dankbaar voor. Want zonder jullie kan ik niet doen wat ik het allerleukst vind; schrijven op mijn blog!! Jullie waren dit jaar mijn grote steun en toeverlaat. ik deelde met jullie mijn ellende en mijn vreugde. Bedankt dat je bent gebleven! 

Ik wens jou een gezellig en mooi uiteinde toe en ik hoop dat 2018 jou dat zal geven wat je nodig hebt. Ik wens je liefde, geluk en gezondheid. Maak er een mooi jaar en creëer weer nieuwe herinneringen. Want ze kunnen je alles afnemen, maar jouw herinneringen blijven altijd van jou!

Tot in 2018 lieve lezers!

En warme groet, dikke kus en veel liefs,

Tante Truus aka Irene xxx

 

 

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!