De adventskalender van The Body Shop geeft je iedere dag in december een feel good gevoel

Kerst komt er weer aan en dus ook al die leuke adventskalenders. En laat ik nou de adventskalender van The Body Shop opgestuurd hebben gekregen. Zo leuk! Want ik had hem al op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas staan. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog nooit een adventskalender van The Body Shop heb gehad en ik ben bang dat manlief…ehh Sinterklaas hem ieder jaar op mijn verlanglijstje tegen zal komen. Ik krijg namelijk echt een feel good gevoel van deze adventskalender. In deze blog vertel ik je waarom.

Make It Real Together Big Advent Calendar

The Body Shop heeft drie adventskalenders; de Make It Real Together Advent Calendar, de Make It Real Together Big Advent Calendar en de Make It Real Together Ultimate Advent Calendar. Allemaal zitten ze boordevol heerlijke en fijne feel good producten. Van handcrèmes tot shampoos, van body butters tot douchegels en nog veel meer verwennerij. De Make It Real Together Big Advent Calendar die ik gekregen heb zit vol met heerlijk producten die samen een waarde hebben van €163. De adventskalender zelf koop je voor maar €90 dus dat is heel veel waar voor je geld!

De adventskalender van The Body Shop

De inhoud van de adventskalender van The Body Shop

De Make It Real Together Big Advent Calendar bevat 24 doosjes met 25 cadeautjes. Zo heb je vanaf 1 december t/m 24 december iedere dag een leuk cadeautje voor jezelf. In ieder doosje zit een heerlijk verzorgingsproduct. En nu denk je dat het allemaal bestsellers in miniformaat zijn, maar niks is minder waar. Ja, er zitten mini’s in, maar ook fullsize producten. Dit zijn producten in de categorie skincare, bad, body of make-up. Maar ook een paar hele leuke accessoires. Ik bedoel, zo wordt aftellen naar de Kerst wel heel erg leuk! Wil je precies weten wat er in de adventskalender zit? Kijk dan op de website van The Body Shop.

Waarom ik de adventskalender van The Body Shop zo leuk vind

Ik ben echt dol op adventskalenders en dol op de producten van The Body Shop. Ieder jaar heb ik een adventskalender waarmee je prijzen kan winnen. En waar een ander alle vakjes ineens open maakt, open ik braaf iedere dag een vakje. En stiekem baalde ik dat ik nu al wat doosjes open moest maken zodat ik een eerlijk review kon geven. Ik hou namelijk echt van het verrassingseffect wat een adventskalender geeft. Maar ik heb alles weer netjes terug in de doosjes gedaan zodat ik vanaf 1 december ook echt iedere dag een vakje open kan maken. En zoals ik al zei, heb ik niet alle doosjes opengemaakt. En ik heb niet op de website gekeken welke producten er allemaal in de doos zitten. Zo blijft het toch nog een beetje een verrassing.

De adventskalender van The Body Shop geeft je iedere dag in december een feel good gevoel

Wil jij in december ook iedere dag een feel good gevoel? Koop dan snel deze adventskalender van The Body Shop of vraag hem cadeau aan de goedheiligman. Als je de adventskalender op 5 december krijgt, mag je al vijf doosjes openmaken. Helemaal leuk! Ik kan je deze adventskalender zeker aanraden. Voor jezelf of iemand cadeau te geven. Bijvoorbeeld je moeder, zus of goede vriendin. De feestdagen zien er toch anders uit dit jaar en dan wil je toch niks anders dan een ander een extra goed gevoel geven?

Ken jij deze adventskalender al?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

2 REACTIES

  1. Hoi Irene, hier een oud collega. Ik ga zeker eens kijken naar je advies over die advent kalender van de Body Shop. Vorig jaar al eens eentje gegeven van Rituals aan mijn vrouw. Ik denk dat deze ook zeker in de smaak zal vallen. Veel succes. Richard

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.