fbpx

De Baby Born Soft Touch is net een echte baby

Baby Born Soft Touch

We hebben sinds december een nieuw gezinslid. Nou, niet echt. Maar volgens Marley is de Baby Born Soft Touch die we opgestuurd kregen haar broertje Max. Je merkt het al, ze is helemaal dol op de pop. En omdat het ook nog eens een jongetje is, is het helemaal bijzonder. De meeste poppen zijn toch meisjes. En de Baby Born Soft Touch is net een echte baby waardoor het leven van een poppenmama bijna net als een echte mama is. Vandaag vertel ik je alles over de pop en natuurlijk waarom de pop nog meer zo leuk vindt!

Baby Born Soft Touch

Iedereen met dochters kent de Baby Born poppen. En hoewel ze heel erg leuk zijn, zijn best hard. De meiden hebben allebei een Baby Born, maar sinds de komst van ‘Max’ liggen de andere poppen er maar een beetje bij. De Soft Touch poppen hebben een zachter lijf. Het is niet van stof, dus wel echt van het materiaal wat tegen water en alles kan. Maar zachter waardoor het meer als een echte baby voelt. Ook zijn de armen en benen makkelijker te bewegen waardoor aan- en uitkleden veel makkelijker gaat. Je hebt deze pop in een meisjes- of jongetjesvariant.

Voor mijn werk op baby born soft touch gekregen
Helemaal blij met haar eigen Baby Born Soft Touch

Wat kan deze pop allemaal

Natuurlijk is de pop knuffelbaar. Dat is toch wat die meiden het meeste met een pop doen. Knuffelen en doen alsof het een echte baby is. Maar de Baby Born Soft Touch kan veel meer dan dat! Je kunt de baby een babyhapje geven van het meegeleverde bordje en water uit haar flesje. Als je dan zachtjes op het bovenlijfje drukt, huilt hij of zij echte tranen. Maar het kan ook zijn dat ze moet plassen. Als je op de zachte buikknop drukt doet ze een plasje in haar luier of op het potje. En je kan deze pop ook meenemen in bad en samen badderen. En na het badje leg je haar in bed en sluit ze haar oogjes. Tijd om te slapen! Wat handig is om te weten is dat deze pop geen batterijen nodig heeft om alles te doen wat ze kan.

Baby Born Soft Touch op het potje

Wat krijg je allemaal bij deze pop

Als je de pop koopt krijg je niet alleen de Baby Born Soft Touch. De pop wordt geleverd met kleertjes en mutsje, een potje, een luier, een bord met lepel, een portie pap, een fles, één speentje met ketting, het geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor de poppenmoeder en haar pop. Je kunt dus al meteen van alles met de pop doen.

Baby Born Soft Touch jongenspop

Wat Marley van de pop vindt

Wat ik eerder al schreef, Marley is gek op haar pop! Ze koopt ook regelmatig kleertjes voor de pop. En dan heb ik het niet over poppenkleertjes, maar echte babypakjes. Want tja, haar broertje ziet er niet uit met poppenkleertjes. Als ze naar school gaat of bij een vriendinnetje gaat spelen helpt ze me eraan herinneren dat ik niet moet vergeten om voor haar broertje te zorgen. Niet zeggen, maar dat vergeet ik dus regelmatig 😉 Ook Jenna vindt deze pop heel leuk. Ze spelen bijna dagelijks wel met deze pop en dit dus al weken. De Baby Born Soft Touch is een groot succes!

De Baby Born Soft Touch is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Heb jij thuis ook een poppenmama?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!