fbpx

Win twee vrijkaarten voor de documentaire WHITNEY (WINACTIE GESLOTEN)

documentaire WHITNEY

Op 9 augustus zou Whitney Houston 55 jaar zijn geworden. Helaas overleed zij op 11 februari 2012 op 48-jarige leeftijd. Veel te jong en veel te vroeg. Ik ben met de muziek van Whitney Houston opgegroeid en zing al haar nummers moeiteloos mee (ja nog steeds). De film Bodyguard heb ik wel 100x gezien. En kan hem zo weer kijken. Of ik echt fan was? Zo ver wil ik niet gaan, maar ze had een dijk van een stem en het is echt verschrikkelijk hoe haar leven is gelopen. Op 9 augustus kan je bij Kinepolis de documentaire Whitney zien. Een eerbetoon aan het leven op deze geweldige zangeres. En ik mag vandaag twee kaarten weggeven.

Whitney Houston

Ik denk dat iedereen wel weet wie Whitney Houston is. Het eerste nummer waardoor ik haar leerde kennen is ‘The greatest love of all’. Een prachtig en tijdloos liedje over de liefde voor jezelf. En haar eerste nummer 1 hit ‘I wanna dance with somebody’ heb ik talloze keren tijdens playbackshows opgevoerd. En iedereen kent ‘I will always love you’ wel. Het origineel is van Dolly Parton, maar ik heb meer met de versie van Whitney. Heel wat op geschuifeld tijdens schoolfeesten haha. En de soundtrack van the Bodyguard zit vol mooie nummers. Ik ben ook nog naar Bodyguard de musical geweest. Misschien ben ik stiekem toch een fan?

WHITNEY

De documentaire WHITNEY neemt je mee in haar leven. Met origineel materiaal en archiefbeelden krijg je een unieke kijk in haar leven. Daarnaast komen er interviews voorbij met familie van Whitney en verschillende mensen waarmee zij gedurende haar carrière contact mee had. Je ziet hoe de relatie met haar ouders was en hoe de relatie kapot ging. Hoe ze op jonge leeftijd al met drugs in aanraking kwam. Deze documentaire gaat verder waar andere documentaires over haar leven stoppen. Na het zien van de trailer wist ik dat ik erheen wilde. Ik heb daarom ook meteen kaarten besteld, want zoals jullie inmiddels wel weten ga ik graag naar de bioscoop.

Op 9 augustus te zien bij Kinepolis

De documentaire WHITNEY is op 9 augustus bij meerdere vestigingen van Kinepolis te zien. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Wat extra leuk is, is dat je met je bioscoopkaartje(s) kans maakt op het uitverkochte Whitney-concert door Glennis Grace op 7 oktober in AFAS Live! Kinepolis geeft 3×2 kaarten weg. Het enige wat je moet doen is je gegevens op éen van de actieflyers bij de zaal waar WHITNEY draait in te vullen, de flyer in de actiebox droppen en op 13 augustus je mail checken om te zien of je gewonnen hebt.

Win twee kaarten voor WHITNEY

En vandaag maak je ook nog eens kans om via Tante Truus Kan Alles twee kaarten voor deze documentaire te winnen. Wat je moet doen? Reageer onder deze blog of op Facebook en laat weten wat je favoriete nummer van Whitney Houston is. Meedoen kan tot en met maandag 6 augustus. Op dinsdag 7 augustus maak ik de winnaar bekend en wie weet ga jij dan met je partner of een vriendin naar deze aangrijpende documentaire.

Wat is jouw favoriete nummer van Whitney Houston?

documentaire WHITNEY winactie

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!