fbpx

Win kaarten voor de première van ‘Maya: De Honingspelen’ in Utrecht (WINACTIE GESLOTEN)

De Honingspelen

Vandaag mag ik toch iets leuks weggeven. Ik mag namelijk 1x 4 kaarten voor de Nederlandse première van ‘Maya: De Honingspelen’ weggeven! Wat je hiervoor moet doen lees je in deze blog. Maar ik ga je natuurlijk eerst alles vertellen over deze leuke film en de Kleuterbios die op 17 februari bij Kinepolis plaatsvindt.

Maya: De Honingspelen

In deze film over Maya de Bij zet zij samen met haar vriendje Willy en alle andere insectenvriendjes alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Ze moeten allerlei proeven doen en nemen het op tegen Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal het team van Maya deze spelen kunnen winnen?

In de film zijn meerdere bekende stemmen te herkennen. Zo heeft Ilse Warringa (juf Ank in De Luizenmoeder) de stem ingesproken van de Keizerin, zijn Coen & Sander te horen als de mieren Eddie & Freddie en nam Olcay Gulsen de stem van Spinder voor haar rekening. Vajén van den Bosch sprak opnieuw de stem in van Maya.

Kleuterbios op zondag 17 februari

Op zondag 17 februari vindt er weer een leuk Kinepolis kleuterbios plaats. De Kleuterbios is helemaal afgestemd op de allerjongste filmfans. De kinderen krijgen voordat de film begint een bekertje limonade en een snackje. Er is een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van Maya de Bij. Om de vertoning van ‘Maya: De Honingspelen’ niet te spannend te maken staat het geluid zachter dan normaal en is het licht in de zaal niet helemaal uit, maar iets gedimd. Halverwege de film is er een korte pauze en na afloop krijgen de dappere peuters en kleuters een heus filmdiploma mee naar huis. De film duurt 84 minuten.

 

Win kaarten voor de officiële Nederlandse première op 10 februari

Op zondag 10 februari om 13:30 uur (film begint om 14:00 uur) vindt bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht de officiële Nederlandse première plaats. Je kan dan met je kinderen (of kleinkinderen) de film als eerste zien in een feestelijk aangeklede bioscoop. Je waant je even een bijtje tussen een aantal levensgrote poppen van Maya de Bij en andere bekenden uit de insectenwereld van Maya. Daarna geniet je met een gratis hapje en drankje van ‘Maya: De Honingspelen’. En dit samen met de Nederlandse stemmencast en heel veel andere bekende gasten die aanwezig zijn. En jij kunt vier kaarten winnen! Zo kun jij met het hele gezin naar deze te gekke première.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook zodat ik weet dat je meedoet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m dinsdag 5 februari. Ik maak op woensdag 6 februari de winnaar bekend en de winnaar komt dan op de gastenlijst te staan.
  4. Succes!

Niet gewonnen? Reserveer dan je kaarten voor de Kleuterbioscoop op 17 februari. Je kunt in meerdere Kinepolis vestigingen terecht. Alle kaarten voor de Kleuterbios zijn €8 en online te reserveren.

Doe jij mee?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!