fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Heb jij al kaarten voor de huishoudbeurs? Want de huishoudbeurs is hot en happening

de huishoudbeurs is hot en happening

Volgende maand is het zover; dan mogen we van 17 tot en met 25 februari weer los op de huishoudbeurs! Vorig jaar schreef ik al dat ik groot fan van de huishoudbeurs ben. Want de huishoudbeurs is helemaal niet oubollig en saai. De huishoudbeurs is hot en happening! Een leuk dagje uit met je (schoon)moeder, (schoon)zus of vriendin. Want geloof me, je hebt echt de hele dag nodig om alles te zien, horen en proeven.

Wat is de huishoudbeurs?

In mijn blog van vorig jaar kan je lezen wat ik vorig jaar op de huishoudbeurs heb gedaan. Om het in het kort te omschrijven; op de huishoudbeurs kan je terecht voor alles wat de vrouw van nu interessant vindt of nodig heeft in haar leven. Denk aan eten en drinken, beauty, fashion, huishouden, kinderen en ga zo maar door. Er is echt voor ieder wat wils. Ook voor jou!

de huishoudbeurs is hot en happening

Gezellig dagje uit

Ik ga ieder jaar met een goede vriendin naar de huishoudbeurs. We maken er altijd een gezellig dagje uit van. De voorpret begint bij ons altijd al in de auto. Het maakt eigenlijk niet uit waar we naartoe gaan, wij hebben altijd lol in de auto. Aangekomen in Amsterdam gaan we los. We hebben allebei een trolley (ja echt!) die vaak een paar keer tussendoor geleegd moet worden. Echt vreselijke vrouwen zijn we op de huishoudbeurs. Alles is mooi, leuk, interessant en moet dus ook echt gekocht worden. Dit zorgt af en toe wel voor een miskoop. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik de laatste jaren toch wel wat kritischer ben geworden. We lunchen gezellig en als we weer genoeg opgeladen zijn dan gaan we weer los. Tot we het echt zat zijn en naar huis gaan.

de huishoudbeurs is hot en happening

Gesloopt maar het is het waard

Als ik een dagje naar de huishoudbeurs ben geweest, ben ik gesloopt. Maar dan ook echt gesloopt. Maar het is het zo waard. De gezelligheid, mensen kijken, spullen kijken, shoppen en ga zo maar door. Maar er zijn ook optredens, hoekjes met DIY’s en nog veel meer. Soms redden we het niet eens om alles te bekijken. Het is ook zoveel! De entree is het echt dubbel en dwars waard.

de huishoudbeurs is hot en happening

Koop online je kaarten

Wil jij ook graag naar de huishoudbeurs? Je kan heel eenvoudig op de site van de Huishoudbeurs je kaarten bestellen. De entreekaarten zijn €15,95 per stuk. En ga je alleen in de avond dan zijn ze €11,50 per stuk. Valt best mee toch?

de huishoudbeurs is hot en happening

De huishoudbeurs is hot en happening

Wie denkt dat de huishoudbeurs saai is, heeft het echt verkeerd. Het is een gezellig dagje of avondje weg. Een dag of avond waar je genoeg te zien krijgt en waar je als je wilt heel veel geld uit kan geven. Ik kan het je echt aanraden. Nee, niet dat geld uitgeven maar een bezoek brengen aan de huishoudbeurs. Vorig jaar redde ik het niet een hele dag. Ik zat toen net thuis met mijn burn out en had al kaarten gekocht. Ik dacht dat ik het wel zou redden zo’n dagje gezelligheid. Maar helaas kreeg ik daar mijn allereerste paniekaanval. Heel heftig en wilde ook meteen naar huis. Gelukkig kwam ik weer tot rust en kon ik ons veilig naar huis rijden. Dit jaar wil ik er weer echt een leuke dag van maken en heb er nu al zin in!

Ga jij dit jaar naar de huishoudbeurs?

Beeldmateriaal: Huishoudbeurs

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!