Een kijkje in mijn leven | De laatste loodjes voor de vakantie

Als je dit leest is de meivakantie al begonnen. En deze week moet ik echt nog even knallen. Ik wil in de meivakantie zo min mogelijk aan werk doen. Lekker tijd met de meiden doorbrengen en zo min mogelijk met werk bezig zijn. Ik kijk er nu al naar uit! Maar deze week moet er nog gewoon gewerkt worden. Maar het valt een beetje tegen, want de week begint niet zo lekker. Gelukkig nog de laatste loodjes voor de vakantie begint. Een vakantie waar ik echt wel aan toe ben.

Maandag

De maandag begint niet echt lekker. Ik had gister al wat last van mijn schouder en nek, maar nu zit het helemaal vast. Het is ook best pijnlijk. Maar we blijven lachen en smeren er op los. Gelukkig is het toch niet echt warm dus ik werk vandaag met een sjaal om.

uitnodigingen gemaakt
Druk bezig met de uitnodigingen voor Jenna haar kinderfeestje

Ondanks de pijn heb ik toch lekker gewerkt en heb ik de uitnodigingen voor Jenna haar kinderfeestje afgemaakt en een begin gemaakt met de uitnodiging voor Marley haar eerste communie. Productief dagje dus!

Dinsdag

Ik begin de dag maar eens met mijn mail beantwoorden. Dat probeer ik iedere dag wel te doen, maar ik kom er niet altijd aan toe. Ik filter dan alleen de belangrijke mailtjes eruit. Maar nu dus even alles beantwoorden. Daarna weer schrijven en andere taken die ik voor vandaag had gepland.

pianoles van opa
Pianoles van opa ❤️

In de middag ga ik met de meiden naar opa want Marley krijgt weer pianoles. Ze is twee weken niet geweest omdat haar vinger tussen de deur had gezeten en behoorlijk dik en blauw was. Maar vandaag weer pingelen en Jenna en ik gaan in de tussentijd even naar de bakker, Zeeman, Kruidvat en Appie.

Woensdag

Deze ochtend mag ik naar de mondhygiëniste. Na mijn beugel kreeg achter mijn voortanden een spalkje/draadje en sindsdien heb ik last van tandsteen. Dus even mijn gebit reinigen en gelijk het spalkje aan de bovenkant weer vastzetten. De rest van de dag is het gewoon werken, werken, werken..

de laatste loodjes voor de vakantie cadeautje shoppen
Bij Prenatal ook nog even een cadeautje shoppen 😉

In de avond heb ik weer een leuke bijeenkomst van de Zoetermeerse Zakenvrouwen. Zo leuk om te zien dat er steeds weer nieuwe vrouwen bijkomen. Het is een gezellige groep vrouwen en we leren veel van elkaar.

Donderdag

Deze ochtend begint niet echt top. De meiden moesten voor iemand uit de klas een ontbijtje meenemen. En ik had Alex gister naar de winkel gestuurd alleen kwam ik er om 8:15 achter dat de helft ontbrak. Ook geen auto deze ochtend dus gauw op de fiets naar de Jumbo. En je raadt het al, de kinderen waren te laat op school. Maar wel met een ontbijtje 😉

de laatste loodjes voor de vakantie even tot rust komen
Deze foto plaatste ik op Instgram na het gestress van deze ochtend. Ik kwam zo weer helemaal tot rust..

Ik besluit nadat ik de kinderen naar school heb gebracht om eerst weer even zen te worden. Ik voelde de pijn in mijn schouder weer en ben een beetje opgefokt. Dus even rustig ademen en in het zonnetje genieten van een kop koffie. Ik heb vanmiddag een crematie en het schiet niet op als ik al helemaal uit mijn doen aankom. Nadat ik weer zen was nog even gewerkt en toen richting Laren voor de crematie.

Vrijdag

Vandaag is de vakantie begonnen! Heerlijk! Geen wekker en lekker rustig aan doen en vooral leuke dingen doen met de meiden. Aankomende week moet Alex gewoon werken, maar volgende week is hij ook een paar dagen vrij zodat we gezellig met zijn viertjes zijn.

lekker weer dus een badje in de tuin
Ik kon het niet langer tegenhouden. Er staat een badje in de tuin haha En dit terwijl de tuin nog een ongelooflijke bende is. maar hé dat maakt de kinderen geen bal uit!

We beginnen deze eerste vakantiedag lekker rustig. Eerst slapen we uit en doen waar we zin in hebben. Want we hebben een druk weekend voor de boeg dus lekker rustig aan doen is nu wel heel verstandig.

Zaterdag

Vandaag hebben we een gezellige dag. We gaan naar Tilburg, maar via een omweg. Ik wil namelijk even een bezoekje brengen bij Kim. Zij heeft een hele leuke winkel (Petit Dot) in Hilvarenbeek. Ik heb haar via Instagram leren kennen en omdat we toch in de buurt zijn gaan we even een kijkje nemen.

rustig de dag beginnen met een spelletje
We beginnen de dag rustig met een spelletje

Daarna rijden we naar ons neefje in Tilburg, omdat we twee weken geleden niet naar de verjaardag van ons neefje gingen. De meiden hadden toen hun eerste kickboksexamen. En daarom vieren we vandaag gewoon nog een keer zijn verjaardag. Als we naar huis rijden is het al donker en de meiden vallen al snel in de auto in slaap.

Zondag

We beginnen deze ochtend met de Paasviering in de kerk. De meiden mogen weer zingen in het koor en dit keer zingen ze samen met het volwassenenkoor. Leuk om te zien. En wat ook leuk is, is dat opa en oma ook naar kerk komen om hun kleindochters te zien zingen. Daarna gaan we naar ons huis voor een gezellige en lekker paaslunch.

De laatste loodjes voor de vakantie
Een lekkere en gezellige Paaslunch en Jenna showt even het roomboterkuiken 😉

Als opa en oma weer naar huis gaan is het alweer halverwege de middag en merk ik dat ik best moe ben. En het is zulk lekker weer dat ik lekker in de tuin een dutje doe. Heerlijk! We blijven de hele dag lekker in de tuin en ’s avonds gaat de barbecue aan. het barbecueseizoen is daarmee officieel geopend!

De laatste loodjes voor de vakantie

De week begint niet echt lekker. Maar gelukkig ben ik snel van de pijn af en kan ik weer normaal functioneren. Ook kwam er een uitvaart tussendoor en heb ik niet alles kunnen doen wat ik wilde doen. Het waren echt wel even de laatste loodjes voor de vakantie. Ik zal deze aankomende week nog wel even moet werken, maar dat is gelukkig minimaal. Ik ben namelijk wel toe aan vakantie en even niet met werk bezig zijn. Niet omdat ik mijn werk niet leuk vind of omdat ik moe ben. Integendeel! Maar omdat ik weet dat een paar dagen rust juist zorgt voor nieuwe inspiratie en goede ideeën. En dat is nog niet eens het belangrijkste; ik wil namelijk tijd doorbrengen met mijn gezin. Want die zijn altijd nog het leukst en belangrijkst!

Volgende week zal je geen weekoverzicht lezen. Ik ga echt even van mijn vakantie met de meiden genieten. De maandag na de meivakantie lees je hoe de twee weken in de meivakantie zijn geweest en wat we allemaal gedaan hebben.

Ik wens je een fijne 2e Paasdag en als je ook vakantie hebt; geniet ervan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.