fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Luizenmoeder seizoen 2 komt eraan!

De Luizenmoeder seizoen 2

We hebben er lang genoeg op moeten wachten, maar bijna is het zover. De Luizenmoeder seizoen 2 komt eraan! Nog twee weken geduld en dan kan je vanaf zondag 10 februari weer lachen en genieten van juf Ank, directeur Anton, conciërge Volkert en al die luizenmoeders die ieder hun maniertjes hebben.

De luizenmoeder is een serie vol herkenning

Ik heb De Luizenmoeder wel gemist hoor. Het blijft wat mij betreft één van de leukste Nederlandse series. Ken je De Luizenmoeder nog niet? Foei! Dan is mijn enige advies: ga seizoen 1 kijken. Wat deze serie tot een succes maakt is dat het allemaal zo herkenbaar is voor vaders en moeders. Als je schoolgaande kinderen hebt dan zijn er veel dingen die in de serie ook in het echte leven gebeuren. Uiteraard wat aangedikt en met veel humor, maar de herkenning is echt heel groot.

Hallo allemaal, wat leuk dat je er bent

Het welbekende liedje dat juf Ank iedere ochtend voor haar klas zingt blijft ook lekker in je hoofd zitten. Zelfs mijn kinderen hebben het bij seizoen 1 regelmatig gezongen. Al kwam dat omdat ze het in De TV Kantine voorbij zagen komen. Wat overigens ook hilarisch was. Maar ik weet zeker dat het liedje van juf Ank over twee weken weer bij iedereen in het hoofd zit en regelmatig gezongen wordt.

Seizoen 2

Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder. Hoe gaat het met de ergernissen tussen de moeders. En hoe zit het nou tussen moeder Hannah en de conciërge? Daar bloeide duidelijk iets op. En Anton. Tja, wat zou daar weer mee gebeuren. Het blijft natuurlijk een aparte man. Je moet wel echt van de humor houden. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die het soms wat ver vinden gaan. Maar ik kan niets anders dan lachen. Het is tv, niet echt. Dus ik geniet straks weer iedere zondag van deze leuke serie. In onderstaand fragment is alvast een voorproefje te zien van het nieuwe seizoen. En hoe kort het stukje ook is, voor mij alweer reden genoeg om te gaan kijken.

Noteer het in je agenda: vanaf zondag 10 februari iedere zondag op NPO 3.

Ga jij ook weer kijken?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!