fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De meivakantie is voorbij dus weer aan het werk en naar school | Een kijkje in mijn leven

De meivakantie is voorbij

Het is maandag en dat betekent dat je vanaf deze week weer iedere week een kijkje in mijn leven krijgt. De week begint in het weekend en eindigt op vrijdag, zodat ik op maandag nog tijd heb om de laatste dingen te schrijven en de laatste foto’s toe te voegen. Deze week was de meivakantie is alweer voorbij en dat betekende weer terug naar het normale leven. Ik ging weer aan het werk en de meiden naar school. Nou ja, Jenna heeft gewoon de hele week school gehad en Marley was de eerste drie dagen op kamp met haar klas.

Zaterdag

Vandaag hebben we Jenna haar verjaardag gevierd. De weergoden waren ons goed gezind, want ondanks de toch wat slechte voorspelling hadden we stralend weer. We hebben de hele middag lekker in het zonnetje gezeten en Jenna is ongelooflijk verwend. Ach, zo hoort het ook. Het werd een lange dag, want in de avond kwamen nog vrienden die overdag niet konden komen. Het was dus een lange, maar zeker een hele leuke en fijne dag met allemaal lieve mensen.

Zondag

Vandaag was het moederdag en Jenna haar verjaardag. Wij mochten dan ook lekker in bed blijven liggen en kregen van Marley en Alex ontbijt op bed. Alex was zo lief om ook voor mijn moeder een ontbijtje op bed te maken. Zo werden we alledrie behoorlijk verwend. Ik kreeg weer prachtige zelfgemaakte cadeaus. En weet je wat het is, nu ze groter worden krijgen ze steeds meer waarde omdat ze de cadeautjes bewust gemaakt hebben. Op school is er niks met moederdag gedaan (why?!) en dus hebben ze in de vakantie saampjes druk geknutseld. Zo lief!

Rond de lunch gingen we even de stad in, want Jenna kreeg van oma een tweede gaatje in haar oor. Zo stoer! En kochten we nog wat outfits voor de meiden. Daarna even naar mijn schoonmoeder voor moederdag en toen snel naar huis om Marley haar tas voor kamp in te pakken. Ik had alles al klaargelegd in de ochtend en nu de laatste gekocht waren kon alles in de tas. Spannend hoor!

Maandag

Zondagavond heb ik de traktaties afgemaakt zodat Jenna vandaag kon uitdelen op school. Ik maakte de unicorn traktatie die ik ook al eens voor Marley had gemaakt. Ik heb de kleurtjes wat aangepast, maar verder was het dezelfde traktatie. Kind helemaal blij en de kinderen in de klas lekker smullen.

Voor Marley was het eindelijk zover: schoolkamp. Ze had er zo naar uitgekeken en zin in. Maar in de ochtend was ze best wel zenuwachtig. Ik merkte aan de rest van de klas dat ze het allemaal spannend vonden. Ik zie ze nog allemaal als kleutertjes een paar jaar geleden. En nu? Nu zijn het allemaal van die pubertjes en de meesten zijn inmiddels langer dan dat ik ben. Pfff, het gaat me toch zo hard allemaal.

De meivakantie is voorbij dus op kamp
Daar gaat ze dan; op kamp!

Ik ben vandaag bijna een halve dag bezig geweest met mailtjes beantwoorden. Ik had mijn out-of-office deze vakantie aangezet en het verbaasde me hoe goed ik het tegenwoordig los kan laten. Maar ik weet inmiddels dat het belangrijk is dat ik van tijd tot tijd werk echt even loslaat en oplaad. Het gevolg is wel dat er dan na zo’n vakantie aardig wat mailtjes zijn. Gelukkig kan er gelijk direct verwijderd worden en de rest is allemaal beantwoord. Nog een blog geschreven en toen vond ik het wel welletjes. Rustig opbouwen hoor 😉

De meivakantie is voorbij dus weer aan het werk en naar school | Een kijkje in mijn leven
Jenna dacht dat het wel warm genoeg was om te zwemmen. Daar kwam ze op terug 🤣

Dinsdag

Vandaag begin ik de werkdag, zoals iedere dinsdag, met m’n businessbuddy’s Irene van FotoMaNo en Laura van Lau Lau. Terwijl Alex onderweg naar huis is van zijn nachtje kamp. En maar goed dat hij daar sliep, want Marley had vannacht en vanochtend een aanval. Gelukkig nog maar een nachtje en dan is mijn meisje weer gewoon thuis, kan ze op tijd naar bed en al ze geen last van aanvallen hebben.

Vandaag heb ik gewerkt en de nieuwe nieuwsbrief geschreven. Krijg jij die nog niet? Via deze link kan je je gratis abonneren en ontvang je 1-2 keer per maand een mailtje met leuke aanbiedingen, de nieuwste blogs en nog veel meer.

Gelukkig zijn we over de helft van het hele kamp gebeuren, want het is maar stil in huis zonder Marley. Het is heel gezellig om alleen met Jenna te zijn, maar ik mijn grote meisje zo erg. Nog een nachtje slapen en dan is ze er weer!

Woensdag

Vandaag is het eindelijk zover: mijn meisje komt weer naar huis. Maar dat is pas aan het einde van de middag. Woensdag is officieel mijn vrije dag. Dan werk ik niet voor mijn blog en coachpraktijk. En sinds kort is dit mijn studiedag. Ik ben op 1 april namelijk begonnen met de opleiding tot voedingsconsulent. Maar vandaag komt er weinig terecht van studeren. Ik ben ook moe. Tja, ik slaap toch slechter als één van mijn kinderen niet thuis slaapt. Ik maak daarom op m’n gemak het huis schoon en kijk in de tussentijd een paar afleveringen van Keeping up with the Kardashians (mijn guilty pleasure). Voor ik het weet is het alweer tijd om Jenna van school te halen. Vanuit school gaan we met mijn moeder naar de stad. Gezellig lunchen met z’n drietjes en op zoek naar een zomerjas voor mijn moeder en make-up voor Jenna.

De meivakantie is voorbij dus woensdag gezellig lunchen in de stad
Gezellig lunchen met oma

We zijn net op tijd terug om Marley op te wachten. Ik moet wel heel erg lachen als de kinderen de bus uitstappen, want ze hebben allemaal hele bleke bekkies. Langleve slaaptekort. Gelukkig hoeven ze donderdag pas om 13:15 op school te zijn. Heerlijk om mijn meisje weer thuis te hebben en alle verhalen te horen. Tijdens het luisteren naar haar, kan ik niks anders dan aan haar haar ruiken. Dat is mijn moedertic, zeg ik altijd tegen de meiden. Na 3 dagen geen puber in huis, is het gelijk weer een stuk drukker in huis (lees: was de blijdschap van weer thuis zijn snel over en kreeg ik alweer een grote mond), maar dat hoort erbij (toch?).

Donderdag

Vandaag kan Marley rustig opstarten. Al moet ik haar wel om 8 uur wakker maken omdat ik dan echt naar beneden moet om Jenna haar lunch klaar te maken. Marley krijgt aanvallen in haar slaap en dus vind ik het niet prettig om haar te laten slapen terwijl ik niet boven ben. Vanavond maar vroeg naar bed als ze nog moe is. Gelukkig kan ze wel lekker rustig aan doen. Ik zie haar ook bijna niet in de ochtend, want ze gaat na het ontbijt nog even in bed liggen, dan douchen en na de lunch vertrekt ze naar school. En ik kan dan nog even ongestoord werken.

Vrijdag

Vandaag nog even een dagje doorwerken en dan lekker genieten van het weekend. Het was een gekke en drukke week en ik merk dat ik er ook echt aan toe ben. De meivakantie is voorbij en het vakantiegevoel verdwijnt dan ook beetje bij beetje. De meiden zijn er ook wel aan toe. Vooral Marley. Een weekje kamp is natuurlijk onwijs leuk, maar her resulteert wel in slaapgebrek. En laat dat nou hetgeen zijn wat zij echt nodig heeft. Nou ja, ze is niet de enige want de halve klas zit ziek thuis. Gelukkig is Marley alleen moe, maar verder niks aan de hand.

Vandaag gaan we wel op tijd naar bed, want zaterdag vieren we Jenna haar kinderfeestje. En dan moeten we natuurlijk wel een beetje uitgerust en vol energie zijn.

Een kijkje in mijn leven

Dit was hem alweer: een kijkje in mijn leven. Zoals je merkt moet ik echt weer even wennen, want ik heb veel te weinig foto’s gemaakt afgelopen week. Ik zal er de komende week extra opletten. Dat is best lastig voor iemand die heel erg in het moment is. Ik denk dan vaak achteraf: ‘Had ik maar foto’s gemaakt’ haha. Maar ach, komt goed. Volgende week maandag lees je alles over de nieuwe week en met meer foto’s!

Hoe was jouw week? Geniet van deze nieuwe week!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!