fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Monsley 500 zorgt dat de coronacrisis geen relatiecrisis wordt

De Monsley 500

Wist jij dat er op dit moment iedere dag meer dan honderden berichten van kinderen met ruziënde ouders bij de Kindertelefoon binnenkomen? Stellen en gezinnen brengen veel meer tijd met elkaar door dan voor de coronacrisis. Kinderen die thuis onderwijs moeten krijgen en kinderen die misschien ook niet altijd even lief zijn (wat heel normaal is). Daarnaast leven we in onzekerheid; “Hoe lang gaat dit nog duren?”, “Blijven mijn naasten gezond?”, “Welke gevolgen heeft dit voor mijn baan of bedrijf?”, “Komt er nog wel genoeg geld binnen?” en ga zo maar door. Dit brengt stress met zich mee. En stress zorgt voor spanningen. En deze spanningen zorgen voor ruziënde stellen en ouders. Monsley wil deze mensen helpen en hebben de Monsley 500 in het leven geroepen.

Monsley helpt stellen met een relatiecrisis

Monsley biedt laagdrempelige en effectieve online zelfhulp voor mensen die hun mentale welzijn willen verbeteren. De programma’s van Monsley zijn luchtig, maar duiken wel de diepte in, zodat mensen zélf de zure momenten in het leven kunnen benutten voor persoonlijke groei. Met hun relatiehulpprogramma helpen zij mensen om zelf een weg te vinden uit een relatiecrisis.

‘When life gives you lemons, make lemonade’

Wat is de ‘Monsley 500’?

Omdat veel mensen op dit moment onzeker zijn over hun inkomen durven zij geen geld te investeren in relatiehulp. Daarom heeft Monsley de Monsley 500 bedacht. De Monsley 500 is een 12-weeks online relatiehulpprogramma wat gratis aangeboden wordt aan 500 stellen. Normaal gesproken kost dit programma €375. Nu krijgen 500 stellen de kans om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met hun relatie. Je betaalt alleen €15 inschrijfkosten. De reden dat je inschrijfkosten betaalt is dat als het helemaal gratis zou zijn heel veel mensen zich in zouden schrijven, maar uiteindelijk niks met het relatiehulpprogramma gaan doen. Wat zonde is, want er zijn zoveel mensen die er écht baat bij hebben. Door toch een kleine investering te doen, ben en blijf je gemotiveerd om met het programma aan de slag te gaan.

Wat levert de Monsley 500 op?

De Monsley 500 helpt jou en je partner beter te communiceren. Goede communicatie is nou eenmaal heel belangrijk binnen een relatie. De meeste ruzies ontstaan door miscommunicatie. Ook leren jullie met conflicten omgaan en ze op te lossen. Daarnaast wordt er ruimte gemaakt voor de eigen en gezamenlijke behoeften en wordt het geven en nemen weer in balans gebracht. In een relatie is verbinding en intimiteit ook heel belangrijk en daarom wordt hier ook veel aandacht aan besteed. Dit alles zal ervoor zorgen dat je nog meer liefde en waardering voor je partner zult voelen, maar ook zeker voor jezelf. Dit programma is erop gericht om samen plezier te beleven tijdens deze ‘reis’ naar een betere relatie.

met de Monsley 500 in 7 stappen naar een betere relatie

In 7 stappen naar een betere relatie

De Monsley 500 bestaat uit 7 stappen en met iedere stap kom je dichter bij een betere relatie. In de eerste zes weken doorloop je de stappen 1 t/m 4 en ga je vooral met jezelf aan de slag. Want voordat je een ander kan begrijpen, moet je eerst jezelf begrijpen. In die eerste weken krijg je nieuwe inzichten over jezelf en leer je begrijpen wat er in jou omgaat. In de laatste zes weken ga je de verbinding met je partner herstellen.

Meld je aan voor de De Monsley 500

Wil je jouw relatie in deze tijd van crisis verbeteren? Geef je dan op voor de Monsley 500. Aanmelden voor ‘Monsley 500’ is heel eenvoudig. Je vult het formulier in (mag ook anoniem) en betaalt de €15 inschrijfkosten. En dan kan je meteen aan de slag!

Merk jij spanningen binnen je relatie nu je allebei veel meer thuis bent?

Update 13-05-2020: De actie is inmiddels verlopen. Je kan je uiteraard opgeven voor de online relatiehulp van Monsley. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Meer info is te vinden op de website van Monsley.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!