fbpx

Ga voor wooninspiratie naar de najaarseditie van Beurs Eigen Huis (+winactie)

de najaarseditie van Beurs Eigen Huis

Vorig jaar bracht ik een bezoek aan Beurs Eigen Huis. Ik ging naar de voorjaarseditie waar ik inspiratie op kon doen voor keuken, badkamer, tuin & interieur. Maar ook als je een verbouwing op de planning hebt staan is dit een beurs waar je zeker heen kunt gaan. En nu komt de najaarseditie eraan en mag ik weer kaarten weggeven. Ik mag drie setjes van twee kaarten weggeven dus lees gauw verder als je meer wil weten over deze woonbeurs en kan wilt maken op de kaarten.

Beurs Eigen Huis

Ook bij deze editie kun je er terecht voor inspiratie op het gebied van bouwen, verbouwen en interieur. Met ruim 200 exposanten (bouwen, verbouwen, keuken, badkamer, tuin en interieur) is dit de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.

de najaarseditie van Beurs Eigen Huis bouwen en verbouwen

 

Waar en wanneer

De najaarseditie van Beurs Eigen Huis vindt plaats van 21 t/m 23 september in Jaarbeurs Utrecht. Je bestelt je kaarten weer makkelijk online voor €14 of koop ze aan de kassa voor €17,50. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis naar binnen. Bij de vorige editie heb ik gezien dat ze een leuke ruimte voor de kinderen hebben waar ze kunnen tekenen, kleuren, knutselen en spelen. Er is toezicht dus je kunt lekker een rondje lopen terwijl de kinderen worden vermaakt. En deze kinderopvang is helemaal gratis.

Wat ik van de vorige editie vond

Ik moet zeggen dat ik geen verbouwplannen heb of had (ja in mijn hoofd wel, maar mijn portemonnee denkt daar anders over haha) dus een groot deel van de beurs had ik over kunnen slaan. Maar ik heb wel alles bekeken. Ik heb een scan van ons dak laten maken voor zonnepanelen en wat dit zou schelen ten opzichte van de kosten die we nu hebben aan stroom. Ook heb ik een afspraak ingepland met een bedrijf voor een traprenovatie. En verder rondgekeken wat er op het gebied van interieur en inrichting was. Dat had van mij wel wat meer mogen zijn.

Als wij verbouwplannen hebben, bijvoorbeeld de badkamer of als we de zolder willen uitbreiden is deze beurs echt de plek om dan te zien wat er allemaal mogelijk is. Of als we een nieuw huis zouden kopen waar nog het één en ander aan gedaan moet worden. Maar ook voor het inrichten van een nieuwbouwhuis kun je op deze beurs terecht.

de najaarseditie van Beurs Eigen Huis bouwen en verbouwen

Win twee entreekaarten voor deze beurs

Ik mag vandaag 3x twee kaarten weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Simpel! Reageer voor zondag 2 september onder aan de blog of op Facebook. En wie weet kan jij met je partner, moeder of vriendin inspiratie opdoen voor jouw droomhuis. Ik maak op maandag 3 september de winnaar bekend. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en krijgt de kaarten per mail toegestuurd.

Ga jij weleens naar een woonbeurs? Of doe jij liever inspiratie op via internet?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!