fbpx

Een kijkje in mijn leven | De week begint niet lekker, maar een beter einde is er niet

De week begint niet lekker

Vorige week was het eerste kijkje in mijn leven en jeetje wat leuk om te zien dat zoveel mensen die blog hebben gelezen. En de leuke reacties die ik erop heb gekregen. Het is altijd leuk om even bij iemand ‘binnen’ te kijken. Hoe doen anderen dat? Waar lopen anderen tegenaan? Natuurlijk worden ook de leuke dingen gedeeld en ook die vinden jullie leuk om te lezen. Daarom neem ik jullie ook deze week weer mee in mijn week.

Maandag

De week begint niet lekker. Bij het opstaan voelde ik me al niet helemaal top, maar je kent het je gaat gewoon doen wat je moet doen. Dus kinderen naar school, hond uitlaten en werken. Ik heb nog foto’s gemaakt voor een interview die ik had gegeven. En omdat ik geen statief had onderstaande opstelling gemaakt. Eén van de foto’s is de foto aan het begin van dit artikel. Ik droeg het te gekke ‘La Mamma.’-shirt dat ik bij The Mompany kocht.

De week begint niet lekker

Ik moest voor een interview een foto van mezelf maken, maar ik heb geen statief. Dus even zo opgelost hahaNaarmate de ochtend vorderde voelde ik me steeds ‘zieker’ worden. Mijn oren zaten dicht, keelpijn en hoofdpijn. En zo’n zweverig gevoel. Koortsig dus. Dus volgehouden tot drie uur. Jenna had een kinderfeestje en Marley is lekker bij mij in bed gaan liggen. Hoe graag ik ook door had willen gaan, ik heb inmiddels wel geleerd dat ik naar mijn lichaam moet luisteren. Alex was vroeg klaar dus hij kon het van me overnemen en ik heb vooral veel geslapen.

Dinsdag

Vandaag is Alex vrij dus besluit ik om lekker in bed te blijven liggen. Ik heb geen koorts meer, maar echt top voel ik me niet. Dus beetje slapen, beetje Netflixxen en een beetje werken. Ik ken mijn lichaam goed genoeg dus ik weet dat als ik vandaag even rustig aan doe, ik me morgen vast weer beter voel. Ik denk dat ik vorige week toch teveel heb gedaan. En zondag gaan we naar het concert van Justin Timberlake en dan wil ik sowieso niet ziek zijn. Het is me al gebeurd dat ik een paar jaar geleden niet naar Bruno Mars kon omdat ik een oorontsteking en hoge koorts had. Daar kan ik mee leven. Maar Justin?! Nee daar moet ik bij zijn. Ik ben fan vanaf het eerste uur en hoop nog steeds dat hij zijn vrouw voor mij verlaat (yeah right!).

De week begint niet lekker
Jenna haar juf was voor het laatst en gaat met pensioen. Dus Alex gevraagd of hij een bos bloemen wilde kopen en hij kocht deze geweldige zonnebloemen!

Woensdag

Een dagje rust heeft me goed gedaan. Ik sta op en voel me nog niet 100%, maar goed genoeg om mijn bed uit te komen. Nadat we mijn moeder hebben gebeld en hebben gezonden voor haar verjaardag ga ik ontbijten. Na mijn ontbijt twijfel ik heel even of ik moet gaan wandelen. En ik besluit het gewoon te doen. Als het niet gaat kan ik altijd nog terug naar huis. Maar het gaat prima. Ik loop zo’n 7 kilometer en voel me steeds beter. Zo zie je maar weer dat lichaamsbeweging en naar buiten gaan goed voor je is.

De week begint niet lekker
Tijdens mijn wandeling kom ik helemaal tot rust en kan ik mijn hoofd legen

De rest van de ochtend ben ik eigenlijk druk met van alles behalve werken. Dus in de middag even een paar uurtjes pakken. De zomervakantie komt eraan en de eerste drie weken werk ik gewoon, maar ik heb dan wel de kinderen thuis. Ik kan dan dus veel minder doen dan ik normaal gesproken doe. Dus even knallen!

Donderdag

Helaas voel ik me vandaag toch niet echt oké. Het is zo’n verkoudheid of griepje wat niet door wil zetten. Dus ik doe nog maar rustig aan en hoop dat ik me snel weer wat fitter en energieker voel. De kinderen hebben vandaag hun laatste schooldag dus verwen ik ze met allemaal lekkernijen. Ze krijgen van mij altijd bruin brood, fruit en groente mee naar school, maar vandaag krijgen ze een plak cake en in hun lunchbox zit een wit puntje met beleg en als verrassing een koek. Dit hebben ze wel verdiend na weer een schooljaar hard werken en hun best doen. Ze hebben allebei een prachtig rapport en gaan over naar groep 2 en groep 5.

De week begint niet lekker

Het besef dat Marley op de helft is van haar lagere school ‘carrière’ doet wel een beetje pijn hoor. Deze vier jaar zijn zo snel gegaan en de volgende vier jaar zullen vast ook snel gaan. Pfff nog even niet aan denken hoor. Vanmiddag halen we een lekker ijsje want dat had ik beloofd en dan hebben ze voor vandaag wel weer genoeg suiker op haha.

Vrijdag

De eerste dag van de vakantie dus we doen lekker rustig aan. Heerlijk is dat als je niet op de klok leeft. En gelukkig voel ik me weer een stuk beter. In de jaarkalender van school stond dat het vandaag opruimdag is, dus dat doen we dan maar. De meiden ruimen hun kamer op en ik doe de overige kamers. In de middag genieten we van het zwembad in de tuin en spelen de meiden buiten met vriendinnetjes. Ik heb ook een heel leuk gesprek met een personal trainer, want na de vakantie wil ik echt gaan sporten. En zon personal trainer zorgt voor een schop onder mijn luie reet. To be continued…

De week begint niet lekker maar wel een opgeruimde kamer

Vandaag heeft IndeBuurt Zoetermeer een artikel over mij geplaatst. De foto’s die ik maandag moest maken waren onder andere voor dit artikel. Het is een heel leuk stuk geworden. Heb je het nog niet gelezen dan zeker even doen 🙂

Weekend

Vandaag wat huishoudelijke klusjes gedaan, zoals strijken. De afgelopen dagen was het allemaal blijven liggen en dat moet nu wel even weggewerkt worden. Ik weet niet hoe het bij jullie is, mar hier draait die wasmachine gewoon iedere dag. Tja, de meiden verkleden zich wel drie keer per dag en er zit altijd overal wel een vlek op. Zaterdagavond hebben we feest van Alex zijn oma. Ze wordt vandaag (16 juli) alweer 93. Ieder jaar trakteert ze haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen op een diner bij Van der Valk en het is ook dit keer weer een topfeestje. We genieten allemaal en zijn natuurlijk nog het meest.

De week begint niet lekker maar wel een opgeruimde kamer
Een heerlijk toetje bij het diner van oma

En zondag is de dag waar ik maanden naar uit heb gekeken. Het concert van Justin Timberlake. Alex is natuurlijk de man van min dromen, maar Justin was dit al jaren en jaren geleden. En zo’n oude liefde roest niet. En je eerste liefde heeft altijd een speciaal plekje in je hart 😉

Ik heb een topavond met Alex en vriendinnen. Ik schrijf dit als we weer net thuis zijn en dit zijn echt van die momenten dat ik zo dankbaar ben. Dankbaar dat ik mijn jeugdliefde weer in het echt heb gezien, maar vooral dat ik dit met zulke fijne mensen mag delen. Ik krijg de lach niet van mijn gezicht. Achteraf besef ik ook dat ik eigenlijk heel weinig foto’s heb gemaakt. Ik zat echt in het moment en heb ervan genoten. Ik slaap straks vast als een roosje…

De week begint niet lekker

De week begon niet lekker en was echt een beetje bang dat ik al het leuks van het weekend zou moeten missen. Ik heb goed naar mijn lichaam geluisterd en rustig aan gedaan. Ik ben nog wat verkouden, maar voel me niet meer naar. Als ik toch weer door was gegaan dan had ik me vandaag vast niet zo goed gevoeld. En dat is, luister naar je lichaam want het weet dondersgoed wat het nodig heeft. Die was en strijk lopen niet weg. Dat komt wel. Ik ben belangrijker dan die was of strijk. En dat heeft heel lang geduurd voordat ik dat besefte. Maar ik ben zo blij dat ik dat besef nu wel heb. Goed voor jezelf zorgen is soms lastig, maar ook dat kan je leren. Oh en die weegschaal? Helemaal niet mee bezig geweest deze week 😉

Hoe was jouw week?

Ik wens je deze week weer een mooie en zonnige week. Geniet van de mooie momenten en maak er iets moois van!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!