fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De december DIY Box van September18

december DIY Box

Het is bijna 10 december en dat betekent dat je nog een paar dagen hebt om de december DIY Box van September18 te bestellen. De DIY Box van deze maand is weer echt een leuk DIY project. En wat echt ideaal is aan deze box is dat je zo klaar bent. December is immers al druk genoeg en dan heb je niet veel tijd om hele ingewikkelde en tijdrovende DIY projecten op te pakken. We gaan in december aan de slag met een bedsprei van lontwol. En je kan voor de feestdagen een leuk accent toevoegen. Lees gauw verder voor alle info over deze geweldig DIY Box!

September18

Sarah Ruijter is eigenaar van Zijdar & Zijdewinkel.nl bestaande uit winkel, groothandel, webshop, atelier en een eigen zijde-museum. Ook worden er cursussen en masterclasses op het gebied van zijde gegeven. September18 is begonnen vanuit die liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde. Zij zag mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ook besefte ze dat er meer mensen zijn zoals zij. Mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. En dus bedacht zij de leuke DIY boxen.

Libelle Special

Deze december DIY Box is een special edition. Je komt deze namelijk tegen in het Libelle Winterboek van dit jaar. Het 228 pagina tellende Libelle Winter Doeboek staat vol DIY’s waarmee je aan de slag kan, maar ook puzzels, feestrecepten, een roman en nog veel meer. En dus ook deze december DIY Box van September18. En deze maand ontvang je met de code LIBELLE ontvang je 10% korting op je lidmaatschap van September18.

inhoud december DIY Box

December DIY Box

Deze maand gaan we aan de slag met een bedsprei van lontwol. We gaan deze armbreien/ Wat? Ja je las het goed, armbreien. Breien maar dan zonder breinaalden. Je gebruikt je armen. En het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het echt niet. Het is zelfs enorm eenvoudig. En het gaat een stuk sneller dan ‘gewoon’ breien met breinaalden. Ik was in nog geen kwartiertje al klaar.

De inhoud van deze DIY box hoef ik eigenlijk niet te vermelden, want veel zit er niet in. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Er zit heel veel lontwol in, dat dan weer wel.

Inhoud van de november box

  • lontwol in de kleur Ivory
  • gouden lint

DIY membership

September18 biedt iedere maand een nieuwe DIY box aan. Je kan je hiervoor iedere maand tot de 9e van die maand aanmelden als member om de DIY box van die maand te ontvangen. Meld je je vanaf de 10e aan, dan krijg je jouw eerste box vanaf de maand erop. De DIY BOX kost € 29,- per maand (+€ 3,95 verzendkosten in Nederland). Er wordt vanaf de tweede maand maandelijks € 32,95 afgeschreven op de 10e van de maand (de eerste maand is een handmatige betaling). Het membership is maandelijks opzegbaar. Je hebt dan echt een heel leuk en betaalbaar DIY-pakket in huis waarmee je lekker aan de slag kunt!

Aan de slag met de DIY Box van december

Je hebt nog twee dagen om de december DIY Box van September18 te bestellen. En ik kan hem je zeker aanraden. Het is een leuk DIY project waarvoor je weinig breikennis, of eigenlijk helemaal niet, voor hoeft te hebben. Naast dat de handelingen eenvoudig zijn, ben je ook vrij snel klaar. En dat is vooral in deze drukke decembermaand wel fijn. Aan de andere kant is het juist goed om nu ook te ontspannen en je rust te pakken. Met deze DIY Box gaat je dat zeker lukken!

Heb jij nog leuke Kerst DIY’s op de planning staan?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!