Denksport is 90 jaar en viert dit met het superdikke Denksport Magazine + win

Het is alweer even geleden, maar ik heb weer een leuke winactie in samenwerking met Denksport. De zomervakantie komt eraan en dan is het wel zo fijn als je wat te puzzelen hebt, toch? En dit keer heb ik een bijzondere winactie, want Denksport bestaat dit jaar 90 jaar. En ten ere van dit jubileum lanceert Denksport het Denksport Magazine. Een superdik puzzelmagzine boordevol puzzels en meer voor het hele gezin! In deze blog vertel ik je alles over dit puzzelmagazine en lees je hoe je kans maakt op een exemplaar.

denksport magazine woordzoeker

Denksport Magazine

Denksport Magazine is een gloednieuw puzzeltijdschrift met een heel ruim aanbod van lichte puzzelsnacks tot diepe doordenkers. Dit 128 pagina’s dikke puzzeltijdschrift haalt werkelijk alles uit de kast om iedereen van jong tot oud aan het puzzelen te krijgen. In dit magazine kom je natuurlijk de welbekende sudoku’s, kruiswoordraadsels en Zweedse puzzels tegen. Maar ook nieuwe puzzels zoals who dunnit’s en het Zweeds doolhof. Naast de standaardpuzzels kom je ook oude covers en puzzeldiagrammen uit oude uitgaven tegen. En ook Denksport’s allereerste kruiswoordraadsel uit 1930. En er is ook aan de kinderen gedacht. Puzzels die ze alleen kunnen doen, maar ook puzzels die jij samen met je kind kan doen. Kortom een gevarieerd tijdschrift waardoor jij je deze zomer niet hoeft te vervelen!

Denksport Magazine is online bij Denksport verkrijgbaar en natuurlijk bij de meeste boekhandels.

Denksport Magazine zoek de verschillen

Wat ik van Denksport Magazine vind

Wat ik fijn vind is dat dit puzzel magazine, zoals het bij een magazine hoort, in A4 formaat is. Lekker ruim en hierdoor ook ruimte voor heel veel puzzels. Als ik het blad dan open, zie ik meteen de inhoudsopgave en deze is wel twee pagina’s breed. Dat geeft meteen al aan hoevel er in dit magazine te vinden is. Mijn oog valt meteen op de kinderpuzzels en DIY’s. Het blad is dus echt voor jong en oud.

De eerste puzzel is een grote Zweedse puzzel waar je wel even zoet mee bent. Er is ook een prijsvraag waaraan je mee kunt doen en kans maakt op een e-bike ter waarde van € 2.897,95 en dan volgen weer puzzels. Maar ook een ‘zoek de verschillen’. Een foto en dat maakt het toch een stuk moeilijker. Leuk om met je kinderen te doen! Bedenk een puzzel en die staat er wel in. Ik heb rebussen gezien, kleur op nummer, lijnpuzzels en ga zo maar door. Nogmaals, jij hoeft je deze zomer echt niet te vervelen!

Denksport Magazine mini

Doe mee en win!

Ik mag van Denksport één exemplaar van Denksport Magazine weggeven. Wil jij kans maken op één van deze puzzelboekjes? Doe dan mee met deze leuke winactie!

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met ‘Denksport Magazine’ en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 8 juli. Ik maak na donderdag 9 juli de winnaars bekend. De winnaars krijgen altijd persoonlijk bericht.

Succes!

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

7 REACTIES

  1. Dat ziet er leuk uit. Wij puzzelen eigenlijk alleen in de vakantie. Wij hebben nu vakantie dus hier zouden we blij mee zijn. Ook leuk om samen met mijn zoon te doen. 🍀🍀🍀🍀

  2. ‘Denksport Magazine’ zou goed van pas komen nu ik in een burnout zit en is tevens een goede training voor mijn hersens na het herseninfarct. Dus ik wil wel meedoen. 🍀😘

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.