Denksport Mini mix voor kleuters en Spelen met Kleur + winactie! (GESLOTEN)

Denksport Mini Mix voor kleuters en Spelen met Kleur

Ik kreeg in de kerstvakantie iets leuks opgestuurd om uit te proberen. Nou ja, het was niet voor mij maar voor de meiden. Zij kregen namelijk van Denksport allebei een boekje. Jenna kreeg de “Mini Mix voor Kleuters” en Marley kreeg “Spelen met Kleur”. Het was een regenachtige kerstvakantie dus een mooie gelegenheid om de boekjes uit te testen. Vandaag lees je wat de meiden van Denksport Mini Mix voor Kleuters en Spelen met Kleur vinden. En wil je een nog beter beeld van hoe de meiden de boekjes vinden, bekijk dan ons filmpje op YouTube.

Denksport Junior

Bij Denksport denk je aan puzzelen. Zweedse puzzels, woordzoekers en kruiswoordpuzzels. Maar Denksport heeft meer dan alleen puzzels. Je hebt in mijn eerdere blog kunnen lezen dat Denksport hun eerste PaperCloud Christmas had gelanceerd. Een mooi magazine vol DIY’s voor de kerst. Maar wist je dat Denksport ook leuke boekjes voor kinderen heeft? Onder de naam Denksport Junior is er een heel assortiment leuke boekjes voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Denk aan “Mijn eerste woordzoeker” tot verschillende “Doeboeken”.

Denksport Mini Mix voor Kleuters

Jenna mocht Mini Mix voor Kleuters uitproberen. Dit is een boekje voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Dit boekje telt 32 pagina’s vol met verschillende opdrachten. Denk aan ‘zoek de verschillen’, ‘doolhoven’, ‘kleurplaten’ en ga zo door. Ze hoeven zich niet te vervelen! Het leuke aan dit boekje is dat het heel gevarieerd is. En vind je kind iets niet leuk, bijvoorbeeld ‘kleuren’, dan gaat je kind door op een andere pagina. Een ideaal boekje voor kinderen die naar groep 1 en 2 gaan. Ze worden op een leuke en speelse manier uitgedaagd en het sluit aan bij wat ze op school leren. Achterin het boekje vind je de oplossingen van elke pagina en zo kunnen ze meteen zien of ze het goed hebben gedaan. Mini Mix voor kleuters is los verkrijgbaar bij de boekhandel of op de site van Denksport voor €3,50 en verschijnt 8x per jaar.

Het oordeel van Jenna

Jenna vindt dit boekje heel leuk. Ze is sowieso een kind dat heel leergierig is en het leuk vindt om opdrachtjes te maken. En ze ging dan ook als een malle door het boekje. Toen ze er klaar mee was legde ze hem weg om er de volgende dag weer mee verder te gaan. Doordat het boekje 32 pagina’s bevat is ze wel even zoet. En dat maakt het ook leuk. Als de Bobo binnenkomt, heeft ze die in een uurtje helemaal klaar en moet ze weer weken wachten op de volgende. Maar Mini Mix voor Kleuters kan ze steeds weer pakken en er lekker in bezig zijn.

Dit boekje is echt heel leuk voor Jenna en als de volgende editie (1-3-2018) te koop is gaan wij die zeker kopen! Aanrader dus voor thuis, maar ook heel leuk om mee te nemen op vakantie. Bijvoorbeeld om in het vliegtuig te maken of als het een regenachtige dag is en er niet gezwommen kan worden in het zwembad.

Denksport Mini Mix voor kleuters en Spelen met Kleur

Denksport Spelen met Kleur

Marley mocht Spelen met Kleur uitproberen. Spelen met Kleur is een boekje voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Marley houdt niet zo van rekenen en de verplichte schoolvakken, maar tekenen, kleuren en knutselen vindt ze heerlijk. Ze kan er helemaal in op gaan. Een creatieveling dus, net als haar mama. Spelen met Kleur is dan ook het ideale boekje voor haar. In dit boekje staan verschillende kleuropdrachten. Bijvoorbeeld kleuren op nummer, kleuren op kleur, tovertekeningen en spiegeltekeningen. Maar ook gewone kleurplaten waar je kind zijn of haar eigen fantasie kan gebruiken (ook heel belangrijk!). Dit boekje telt 48 pagina’s. En omdat er toch een opdracht gedaan moet worden, is een kleurplaat niet binnen vijf minuten klaar.

Je hebt dus echt wat aan dit boekje en ik zou dit boekje zeker meenemen op vakantie. Maar natuurlijk is het ook leuk om thuis op een regenachtige dag lekker te kleuren en te zien wat na het inkleuren van de nummertjes het eindresultaat is. Spelen met Kleur is los verkrijgbaar bij de boekhandel of op de site van Denksport voor €4,25 en verschijnt 4x per jaar.

Het oordeel van Marley

Marley is druk bezig geweest met de eerste pagina. Dit was kleuren op nummer. Er ging best wat tijd in zitten om de kleurplaat helemaal af te kleuren. Ze moest goed kijken naar de nummertjes en dat dan inkleuren. Ze zei ook dat het best wel zoeken was soms. Maar ze was helemaal happy met het eindresultaat. Ze vond het dan ook heel leuk om te doen en kon niet wachten om verder te gaan met de volgende tekenopdracht. Ze is met die eerste pagina best een tijdje bezig geweest en dat maakt dat ze nog lang plezier heeft van dit boekje. Het telt immers 48 pagina’s. Ik weet zeker dat ze dit boekje regelmatig zal pakken om weer wat te gaan tekenen en kleuren.

Denksport Mini Mix voor kleuters en Spelen met Kleur

Het oordeel van mama

Ik vond het heerlijk om te zien hoe de meiden lekker bezig waren met Denksport Mini Mix voor kleuters en Spelen met Kleur. Zo leuk dat we er een leuk filmpje van maakten voor Youtube. In dit filmpje zie je de meiden lekker bezig in de boekjes. Ik kan beiden boekjes aanraden. Het is leerzaam en vooral leuk. Heel gevarieerd ook. En voor de prijs hoef je ze zeker niet te laten liggen. Het is die paar euro zeker waard. En is je kind niet van het kleuren, kijk dan even op de site van Denksport want er zijn heel veel leuke boekjes te krijgen in de Denksport Junior collectie.

Winactie

Lijkt het je leuk om Denksport Mini mix voor kleuters en Spelen met Kleur met je kind of kleinkind (of neefje of nichtje) uit te proberen? Doe dan mee met de winactie! Ik mag namelijk van ieder boekje één exemplaar weggeven. Zo kan je samen met je kind of kleinkind spelenderwijs leuke opdrachtjes maken. Ik weet zeker dat jouw kind er ook geen genoeg van zal krijgen.

Wat moet je doen?

Reageer onder aan deze blog of op Facebook welk van de twee boekjes je wilt winnen en voor wie je wilt winnen (kind, kleinkind, neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen enz). Simpel toch? Je hebt een week de tijd om mee te doen. Op 16 januari sluit de winactie en maak ik de winnaar bekend. Oh en vergeet natuurlijk niet naar ons filmpje op YouTube te kijken 😉

Bekijk hieronder ons filmpje op YouTube 🙂

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product aanschaft, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

14 reacties

  1. Spelen met kleur zou super leuk zijn voor ons zoontje. Binnenkort gaan we op wintersport, dus zou het geweldig zijn dat hij hiermee aan de slag kan. Veel variatie in een klein blokje…super !

  2. Ik doe graag mee voor de mini mix voor kleuters van 3 tot 5 jaar. Leuke voorbereiding voor school voor mijn 3,5 jarige meisje.

  3. Voor Maaike mijn dochter van vier wil ik mee doen om mini mix voor kleuters te winnen. Dat vindt ze denk helemaal geweldig. Nu al spelenderwijs bezig met allerlei leerspelletjes.

  4. Leuk! Ik zou voor Charlie wel de mini mix voor kleuters willen 🙂
    Ik denk dat deze er sowieso komt als we naar Frankrijk rijden in de zomervakantie 🙂
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!