fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Denksport Varia Start is ideaal voor de beginnende puzzelaar + win (WINACTIE GESLOTEN)

Denksport Varia start

Ken je dat? Je gaat op vakantie en koopt een puzzelboekje voor onderweg of gaat lekker in de tuin of op balkon puzzelen. Maar welk boekje kies je dan? Een 3-ster moet goed zijn. Maar als je dan aan de slag gaat merk je dat het toch wel lastig is. Je begrijpt niet alle puzzels en zit meer naar de antwoorden te spieken dan dat je de puzzels echt zelf maakt. Daarom heeft Denksport nu een Varia ‘startpuzzelboekje’. Denksport Varia Start is een puzzelboekje op 1- en 2-ster niveau. En ik mag vijf boekjes weggeven!

Denksport Varia start

Denksport Varia Start is hét puzzelboekje als je de fijne kneepjes van het puzzelen in de vingers wilt krijgen. In dit boekje vindt je kruiswoordpuzzels, filippines en Zweedse puzzels. Maar bij iedere puzzel wordt je geholpen zodat het wel lukt om ze allemaal op te lossen en je niet bij de antwoorden hoeft te kijken.

kruiswoordpuzzel

Kruiswoordpuzzel

De kruiswoordpuzzel kent iedereen wel. Je vindt ze in veel tijdschriften en kranten. Maar het lukt mij niet altijd om ze helemaal op te lossen. In Denksport Varia Start staan ook kruiswoordpuzzels, maar wordt je een handje geholpen. Zo zie je bij sommige kruiswoordpuzzels in welke vakjes de medeklinkers komen te staan en bij andere kruiswoordpuzzels zie je de antwoorden naast de puzzel staan. Deze antwoorden staan op alfabetische volgorde dus het is ook niet zo dat je niet even moet zoeken naar het antwoord.

filippine

Filippines

Bij een filippine is het zo dat het er cijfers in de vakjes staan en die cijfers staan weer voor een letter. Maar dit wil niet altijd zeggen dat de filippines makkelijk op te lossen zijn. Daarom wordt je bij de filippines geholpen doordat er al letters zijn ingevuld. Bijvoorbeeld de eerste en laatste letters of bepaalde klinkers.

Zweedse puzzel

Zweedse puzzel

Bij de Zweedse puzzels staat de omschrijving in de puzzel en moet jij het antwoord invullen. Hier wordt je geholpen doordat er al wat letters zijn ingevuld of bijvoorbeeld een heel woord.

Doe mee en win!

Ik mag van Denksport vijf Denksport Varia Start boekjes weggeven. Wil jij kans maken op één van deze puzzelboekjes? Doe dan mee met deze leuke winactie!

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 26 juni. Ik maak op donderdag 27 juni de winnaars bekend. De winnaars krijgen altijd persoonlijk bericht en ik plaats een openbaar bericht op Facebook.

Succes!

Denksport Varia start

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen en wil je dit leuke puzzelboekje kopen? Je kunt dit puzzelboekje bij de meeste boekhandels krijgen en natuurlijk kan je het boekje ook online bij Denksport bestellen.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!