Design District 2017 in de Van Nelle Fabriek

Een paar weken geleden werd ik via een persbureau uitgenodigd door Moduleo (producent van luxueuze vinylvloeren) om naar Design District te gaan. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik hou van design en ben altijd benieuwd wat de nieuwste trends zijn. Ik accepteerde dus meteen de uitnodiging en gister gingen Alex en ik op pad naar Design District 2017 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Wat is Design District?

Design District is een beurs op het gebied van interieur design. Het gaan dan vooral om kantoorinrichting al is er ook genoeg te bewonderen op het gebied van sanitair, vloeren, tapijten, badkamers en ga zo maar door. Hou je van design en hou je van alles op gebied van interieur dan is een bezoekje aan Design District zeker de moeite waard.

Design District is een evenement voor de interieurprofessional. Iedereen die zich bezighoudt met interieur en design, zoals architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, retailers, facility managers etc. is gedurende 3 dagen welkom om Design District te bezoeken. De laatste dag, vrijdag 9 juni, zijn ook studenten en particulieren van harte welkom.

Design District 2017 in de Van Nelle Fabriek
Designklokken van Rik van Mierlo

Moduleo design vloeren

Omdat ik door Moduleo was uitgenodigd, zijn we eerst naar de stand van Moduleo gelopen. Daar hebben we ons laten informeren door de vloeren en de mogelijkheden. Ik ben verliefd! Wij willen onze slaapkamer opnieuw inrichten en ik denk dat daar wel een Moduleovloertje in komt. Her leuke aan deze vloeren is dat je het helemaal zelf kan ontwerpen. Jouw vloer is dus uniek! Ik hou daar wel van. Niet dat wat iedereen heeft, maar je eigen smaak en creativiteit gebruiken. Nu eerst even doorsparen 😉

Design District 2017 in de Van Nelle Fabriek
Moduleo designvloer

Inspiratie

Ik heb voldoende inspiratie op kunnen doen. Ik heb mooie designlampen gezien. Maar ook prachtige vloerkleden. En laat ik nou net op zoek zijn naar een voerkleed voor in de woonkamer. Al weet ik niet of mijn kinderen design proof zijn. Zal voorlopig nog een kleed van Ikea of iets dergelijks worden totdat ik zeker weet dat ze fatsoenlijk kunnen eten en drinken. Vrees dat ik nog heel lang moet wachten.

Design District 2017 in de Van Nelle Fabriek
Badkamerdesign

Geweldig uitzicht

De Van Nelle Fabriek is sowieso een hele mooie locatie maar het uitzicht is pas echt top. We werden  uitgenodigd om een milkshake te drinken op de 9e etage. Het uitzicht was werklijk geweldig! We hebben genietend van onze mangomilkshake van het uitzicht genoten. Gelukkig geen harde wind meer anders hadden we niet buiten kunnen staan. Al met al hebben we een leuke ochtend gehad en volgend jaar ben ik zeker weer van de partij.

Design District 2017 in de Van Nelle Fabriek
Uitzicht over Rotterdam

Design District 2017 in de Van Nelle Fabriek

Als je ook van design houdt en ook een kijkje wilt nemen dan kan dat vandaag nog van 11:00 tot 18:00 uur. Als je je op de website van Design District registreert betaal je maar € 10,- in plaats van € 20,-. Het is zeker de moeite waard!

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.