fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Deze week gaat het alle kanten op

Deze week gaat het alle kanten op

Dit is een druk en enerverend weekje. Zo zijn we nog druk bezig met mijn kantoor en de slaapkamer van de meiden. Maar ik moet ook naar de tandarts voor een gaatje, heb ik een leuke bijeenkomst met verschillende onderneemsters en worden mijn wimpers bijgevuld. Deze week gaat het alle kanten op!

Maandag

Vandaag heb ik een druk dagje dus als ik de meiden naar school heb gebracht en de hond heb uitgelaten ga ik direct aan de slag. Ik wil deze week zoveel mogelijk doen en vooruit werken zodat ik volgend week ook lekker van een weekje vrij kan genieten.Na de lunch heb ik een afspraak bij de tandarts staan. Ik heb een klein gaatje. Bikkel als ik ben doe ik dat zonder verdoving. De pijn tijdens het boren viel best mee. Maar ik heb de rest van de dag een gevoelige kies. Dat is dan weer een beetje jammer. Het goede nieuws is dat ik weer chocola en winegums kan eten haha

Patatjes eten na zwemles
Patatjes eten na zwemles

In de avond heb ik een afspraak in de kerk. Omdat Marley in juni haar eerste heilige communie doet, zijn de ouders in verschillende groepjes verdeeld om mee te helpen. En ik heb natuurlijk gekozen om te helpen met de versiering. We hebben leuke dingen bedacht en kunnen allemaal alvast aan de slag. In maart hebben de ook een knutselavond en kunnen we zien hoe ver iedereen is en wat we nog moeten knutselen. Gelukkig hebben we nog even tijd. Maar ik weet ook dat de tijd voorbij vliegt dus ik ga snel met mijn taken aan de slag 😉

Dinsdag

Ook vandaag ga ik weer lekker aan de slag. Op dinsdag zijn de meiden tot 16:15 op school dus dan kan ik even wat uurtjes pakken.

de super sneeuwmaan
Heb jij dinsdag de supermaan gespot? Her lukte me eindelijk om eens een goede foto van de maand te maken 😃

In de avond ga ik aan de slag met mijn bullet journal. Want februari is maar een korte maand en volgende week komt mijn blog over mijn bullet journal (met winactie!!) online. Dat wordt dus nog even bikkelen (niet goed gepland van mij).

Woensdag

Ik vertelde vorige week dat ik model was voor wimperextensions en dit wordt vandaag afgemaakt. En man, wat ben ik blij met het resultaat. Het is niet alleen mooi, maar ook zo handig. Geen mascara meer en als ik net wakker ben zie ik er al gelijk een stuk beter uit dan voorheen haha.

ijsje eten
Een ijsje eten met de meiden

In de middag gaan de meiden en ik op pad. We gaan op zoek naar leuke carnavalsoutfits  voor de meiden. Marley weet gelukkig wat ze wil. Ze wil als superheld dus in de feestwinkel slagen we voor haar al snel. Maar Jenna weet het niet en kan niet kiezen. We gaan daarom maar een ijsje eten. Nu de ijssalon weer open is kunnen we weer vaak genieten van vers schepijs. Heerlijk! Uiteindelijk rijden we nog even langs de Action en daar valt Jenna haar oog op een zeemeerminjurk. Ook zij kan gaan carnavallen op school!

In de avond ga ik naar een bijeenkomst van Zoetermeerse Zakenvrouwen. Het is altijd leuk om andere onderneemsters te ontmoeten en van elkaar te leren. Het is weer een energieke avond waar we vooral ook veel lachen met elkaar. Op naar de volgende bijeenkomst!

Donderdag

Vandaag moet ik even naar de IKEA. Ik heb daar het laminaat voor mijn kantoor gekocht en ik (nou ja, Alex) kwam net een plank te kort. Dus nog even een pak bij gehaald.

bullet journal maart
Een voorproefje van mijn bullet journal voor maart

In de middag nog even werken, want volgende week is het vakantie. En om heel eerlijk te zijn heb ik door het geklus deze week minder gewerkt dan ik van plan was. Even knallen dus deze middag!

Vrijdag

Vandaag is het dan zover. De meiden vieren carnaval op school. En omdat Alex deze ochtend de auto heeft, begint mijn vrijdag eens niet met boodschappen doen. Ik begin deze ochtend met gewoon even niks. Genieten van een paar koppen koffie terwijl ik een serie op Netflix kijk. Heerlijk! Maar ik hou het bij één aflevering, want het huis moet wel nog aan kant. Dus ik ga opruimen en schoonmaken, want om 12 uur is Jenna alweer klaar en dan wil niet nog moeten poetsen.

deze week gaat het alle kanten op en carnaval vieren
Mijn zeemeermin en superheld ❤️

De boodschappen worden vandaag wel nog gedaan. Maar pas in de middag als Alex uit zijn werk is. De meiden gaan buiten spelen, hij maakt het laatste stukje vloer af en ik ga boodschappen doen. En ook dan begint voor mij de vakantie! Oke, ik moet volgende week nog wel een paar dingetjes doen maar dat is echt minimaal.

Zaterdag

Het is vandaag prachtig weer en de meiden nemen het ervan. Ze gaan met een vriendinnetje picknicken. Komt stiekem wel goed uit, want Alex en ik kunnen nog even door met mijn kantoor. De plinten worden gelegd, wat dingen moeten vervangen worden en mijn nieuwe lamp wordt opgehangen.

deze week gaat het alle kanten op en is de vloer van mijn kantoor gelegd
Zo blij met mijn nieuwe kantoor!

Mijn bureau en kasten staan inmiddels in de kamer en de kamer kan nu verder ingericht worden. Dat verder inrichten doe ik komende week wel.

Zondag

De week is alweer bijna voorbij, maar vandaag gaan de meiden eerst nog bij een nichtje spelen. En Alex en ik kunnen mooi verder met de slaapkamer van de meiden. Kast en bureaus kunnen in elkaar worden gezeten zodat ze weer een echte kamer hebben. De meiden wisten van niks dus toen ze thuis kwamen en waren ze super verrast. Zo leuk en fijn als je je kinderen zo blij ziet. Daar doen we het voor. De kamer is nog een beetje saai nu, maar de komende week hebben we alle tijd om alles leuk en gezellig te maken.

de slaapkamer van de meiden is ook bijna af

Tussen de bedrijven door natuurlijk ook nog gewoon de was weggewerkt en de badkamer schoongemaakt dus als het tijd is voor De Luizenmoeder doe ik niks meer. Behalve een glas wijn aan mijn mond zetten 😉

Deze week gaat het alle kanten op

En heb ik iets teveel gezegd? Het ging deze week echt alle kanten op. Maar het was een leuke en goede week. En ondanks dat het toch wel druk was en ik eigenlijk met honderd dingen tegelijk bezig was, zit ik nog steeds boordevol energie. Dit houden we lekker vast en gaan er ook komende week weer een leuke week van maken. Lekker genieten van mijn meiden (Alex moet helaas gewoon werken) en lekker rustig aandoen!

Hebben jouw kinderen deze week ook vakantie of is de vakantie alweer voorbij?

Ik wens je in ieder geval een mooie en zonnige week toe!

Liefs,
Irene

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!