Deze week twee studiedagen | Een kijkje in mijn leven

Vorige week waren de meiden twee dagen vrij in verband met de stakingen van de leerkrachten. De meiden hebben deze week twee studiedagen en dus weer een kort werkweekje en een lang weekend. Je hoort me absoluut niet klagen, maar het is wel even aanpassen met werk. Ach, komt wel weer goed…

Maandag

Afgelopen nacht kon ik niet slapen. Ik was klaar wakker. En waarom? Geen idee. Het enige wat ik steeds maar dacht is dat ik de volgende ochtend dan echt niet zou gaan sporten. En ja, ik stond brak op. Maar ik ben toch gaan sporten. Ik was alleen vergeten dat alles voordat ik ziek werd, zwaarder was gezet dus dat was even bikkelen. Maar eerlijk is eerlijk, ik voelde me wel heel goed nadat ik gesport had dus dat was een goede keuze.

Ik ben nog niet helemaal fit, maar ben blij dat ik weer ben wezen sporten 💪🏻

Omdat ik vorige week amper wat gedaan had aan werk had ik een overvolle mailbox. Die heb ik eerst maar even leeggemaakt. En ik kan je zeggen dat ik daar gewoon een halve dag mee bezig ben geweest. Zonde van mijn tijd eigenlijk. Maar dat maak ik de rest van de week wel weer goed. En er zaten een paar leuke mailtjes tussen dus je hoort me niet klagen.

Dinsdag

Vandaag kan ik gelijk als de meiden naar school zijn aan het werk en dat doe ik dan ook. Ik schrijf een paar nieuwe blogs en werk aan een paar opdrachten. Ik begin weer lekker in de flow te komen en dat voelt goed. Deze week heb ik niet veel tijd om te werken omdat de meiden twee studiedagen hebben, maar gelukkig heeft Alex vrijdag vrij genomen en is het eigenlijk maar een dagje dat ik mis. Deze week ook maar wat in de avonduren doen en dan komt het goed.

Ik heb ’s avonds nog wel wat gedaan, maar niet veel. Ik merk dat ik nog wel moe ben en ga daarom op tijd naar bed. Morgen weer een dag…

Woensdag

Eigenlijk moet ik nog wat voor mijn werk doen, maar ik besluit het huis eerst een beetje aan kant te maken. In de middag komt ons nichtje mee uit school en ze blijft ook slapen. Dan zijn de meiden toch druk met spelen en kan ik nog wat werken. En dat lukt aardig. Ze spelen boven, kijken een film en gaan buiten spelen. Ik het dus echt de hele middag kunnen werken. Ideaal!

In de avond ga ik met een paar andere moeders naar school om te knutselen. Volgende week starten de voorrondes van de playbackshow en dan is het wel zo leuk als alle kinderen die meedoen een aandenken krijgen. Dus we gaan iets leuks voor de kinderen maken. Ik heb alleen nog geen idee wat. Ik hoop dat de andere moeders een leuk idee hebben. Komt vast goed!

Donderdag

De meiden hebben deze week twee studiedagen en vandaag is de eerste studiedag en omdat ons nichtje bij ons heeft gelogeerd heb ik geen kind aan ze. Ze vermaken zich prima en spelen er op los. Ze maken ook wel een gigantische bende, maar ik kan me er niet druk om maken. Gelukkig zijn ze ook zo lief om het zelf weer op te ruimen, dus dat scheelt haha.

Deze week twee studiedagen en lekker spelen
De meiden vermaken zich prima tijdens de studiedagen

In de middag doet ons nichtje mee aan een voorleeswedstrijd en Marley gaat dan gezellig mee. Jenna en ik gaan even de stad in. Ze had nog een bon van Primark en die wordt goed besteed. Ze koopt van alles. Van lipgloss tot een diadeem met bloemetjes en oortjes en van een zonnebril tot lippenbalsem. Kind weer helemaal gelukt met haar spulletjes.

Vrijdag

Ik ga deze ochtend wel gewoon sporten, want Alex is toch thuis. Ons nichtje is gezellig nog een nachtje blijven slapen. Als zij naar huis gaat, gaat Alex met de meiden naar Scheveningen, zodat ik even rustig kan werken. En ik kan een hoop doen. Heel fijn.

met papa naar de speelhal
Na een wandeling op het strand gaan de meiden met Alex naar de speelhal waar ze de grootste lol hebben

Voordat Alex terug is heb ik zelfs tijd om het huis aan kant te maken en in de avond doe ik de wekelijkse boodschappen omdat ik echt geen zin heb om dit op zaterdagochtend te doen. En buiten dat, morgen begin van de middag komt Irene van FotoMaNo foto’s bij ons maken en ik heb geen zin in gehaast en gedoe.

Zaterdag

Vandaag sta ik niet echt goed op. Ik heb buikpijn en kan niet verklaren waar de pijn vandaan komt. Het is geen intense pijn, maar wel een zeurderige pijn die de hele dag aanhoudt. Ondanks dat hebben we een gezellig middag terwijl Irene ons fotografeert. Ben zo benieuwd naar de foto’s. Nog even geduld hebben, maar ik weet zeker dat het weer prachtige foto’s zijn. Als Irene weer weg is, moet ik nog even naar de stad. Alex gaat met Marley naar Primark omdat zij ook nog een cadeaubon heeft en Jenna gaat met mij mee. Ik moet even naar Holland & Barret voor lavendelolie. Ik gebruik nu een spuitflesje met alleen water voor mijn haar iedere ochtend, maar ik mis de lavendelolie die mijn haar nog wat extra opfrist.

Deze week twee studiedagen en een fotoshoot
Irene van FotoMaNo in actie

Na het eten heb ik nog steeds last van mijn buik en besluit daarom even op bed te gaan liggen totdat de visite er is. Alex zijn neef en vrouw komen gezellig borrelen en het zou zonde zijn als ik dan nog steeds buikpijn heb. En het helpt! Na het soort van dutje (dommelde half weg) is de buikpijn weg. Heel apart. Maar ik kan in ieder geval borrelen en hapjes eten. Het was weer een gezellige avond die we gauw weer eens over gaan doen!

Zondag

Zondagen zijn altijd zo heerlijk, want..lekker uitslapen. En dat doen we dan ook. Heerlijk zo’n ochtendje rustig aan doen. In de middag zouden onze lieve vrienden komen, maar helaas gooit de storm roet in het eten. En dus wordt het ook een rustig middagje.

Deze week twee studiedagen
De meiden vermaken zich prima tijdens de storm

Ik rommel een beetje in huis en doe vooral rustig aan. Ik merk toch dat ik niet helemaal fit ben en behoorlijk moe dus ik duik ’s avonds lekker op tijd mijn bed in. De meiden bouwen een hut, zetten hun tipi neer en een andere tent. Zo komen we de zondag wel door 😉

Deze week twee studiedagen

Ik denk dat ik na de griep toch weer te snel en te veel heb gedaan. Mijn lichaam strubbelt een beetje tegen merkte ik deze week. Nog beter naar mijn lichaam luisteren dus! Al met al was het een lekker weekje. Doordat de meiden deze week twee studiedagen hadden heb ik lekker veel tijd met ze door kunnen brengen. En kon ik een paar dagen wat rustiger aan kunnen doen. Hopelijk helpt het voor de komende week zodat ik er weer fris en fruitig tegenaan kan. We zullen zien…

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.