fbpx

Geniet van Disney Junior Party tijdens de Kinepolis Kleuterbios + win twee bioscoopkaartjes

Disney Junior Party tijdens de Kinepolis kleuterbios

Wat valt het weer toch tegen deze meivakantie! Buiten zijn we nu liever niet. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je binnen kunt doen. Bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de bioscoop. Er draaien weer veel leuke films voor jong en oud. En binnenkort is er ook weer de kleuterbios bij Kinepolis. En omdat het zulk vies weer is en ik deze nieuwe maand goed en positief wil beginnen, gooi ik er vandaag een hele leuke winactie in. Vandaag maak je namelijk kans op twee kaartjes voor Disney Junior Party tijdens de Kinepolis Kleuterbios op zondag 27 mei!

Wat is de Kinepolis Kleuterbios?

Ieder kwartaal organiseert Kinepolis de kleuterbios met alle favoriete Disney vriendjes. Tijdens de kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Voor de jongere kinderen kan de bios best overweldigend zijn en op deze manier ervaren ze toch de bioscoopbeleving. Daarnaast krijgen de kinderen na afloop van de film een leuk cadeautje en zelfs een echt filmdiploma!

Disney Junior Party

Tijdens de kleuterbios op 27 mei is er weer een heuse Disney Junior Party. Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van PJ Masks: Pyjamahelden en een exclusieve aflevering van Vampirina. Tussendoor vermaakt Mickey Mouse vanaf het doek de kinderen in de zaal. Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Het is dus niet de bedoeling dat ze twee uur lang stilzitten.

Zingen en dansen tijdens de voorstelling

Wij zijn nooit eerder bij de Kinepolis Kleuterbios geweest. Ik denk dat Jenna het wel heel leuk zal vinden. Als we naar een reguliere biosvoorstelling gaan merk ik toch dat het soms te lang duurt. Zodra de pauze begint mag ze dan ook rondjes rennen en zich uitleven. Ze moet toch even haar energie kwijt na al dat stilzitten. Doordat ze nu tijdens de voorstelling mag zingen en dansen zal ze niet verveeld raken en is ze lekker bezig. Ik ben heel benieuwd hoe ze het zal vinden. En hoe ik het zal vinden. Op zondag 27 mei kan je weer via Facebook en Instagram ons bioscoopochtendje volgen 😉

Win twee bioscoopkaartjes voor de Disney Junior Party tijdens de Kinepolis Kleuterbios

Vandaag maak jij kans op twee kaarten voor de Kleuterbios bij een Kinepolis vestiging bij jou in de buurt. Wat moet je doen? Like mijn Facebook pagina Tante Truus Kan Alles. En reageer op Facebook met wie jij naar de kleuterbios wilt gaan of tag iemand waarvan je weet dat hij of zij graag met zijn of haar kind naar de kleuterbios zou willen. Heb je geen Facebook dan kan je natuurlijk ook onder deze blog reageren. Je kan meedoen t/m maandag 7 mei. Op dinsdag 8 mei (Jenna haar verjaardag) maak ik bekend wie de kaartjes heeft gewonnen. Succes!

Niet gewonnen? Je bestelt makkelijk je kaarten via Kinepolis zodat jij toch met je kleuter kan genieten van deze leuke en gezellige filmochtend.

Alvast veel plezier!

 

Foto: Kinepolis

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert niet mijn mening over het product of de dienst. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!