fbpx

DIY Box van november van September19

diy box november september18

Het is alweer bijna de 10e van de maand en dat betekent dat je nog een paar dagen de tijd hebt om de DIY Box van november van September19 te bestellen. Dit keer een DIY Box die al helemaal in kerstsfeer is. Superleuk, want normaal gesproken ga ik altijd wel naar een kersworkshop voor het maken van een mooi kerststuk en voor andere leuke kerstdiy’s. Dat zit er dit jaar niet in dus extra leuk om dan thuis een leuke kerstdiy te maken. Dit keer gaan we aan de slag met een kerstster met lontwol en lichtjes.

September18

Sarah Ruijter is eigenaar van Zijdar & Zijdewinkel.nl bestaande uit winkel, groothandel, webshop, atelier en een eigen zijde-museum. Ook worden er cursussen en masterclasses op het gebied van zijde gegeven. September18 is begonnen vanuit die liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde. Zij zag mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ook besefte ze dat er meer mensen zijn zoals zij. Mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. En dus bedacht zij de leuke DIY boxen.

DIY membership

September18 biedt iedere maand een nieuwe DIY box aan. Je kan je hiervoor iedere maand tot de 9e van die maand aanmelden als member om de DIY box van die maand te ontvangen. Meld je je vanaf de 10e aan, dan krijg je jouw eerste box vanaf de maand erop. De DIY BOX kost € 29,- per maand (+€ 3,95 verzendkosten in Nederland). Er wordt vanaf de tweede maand maandelijks € 32,95 afgeschreven op de 10e van de maand (de eerste maand is een handmatige betaling). Het membership is maandelijks opzegbaar. Je hebt dan echt een heel leuk en betaalbaar DIY-pakket in huis waarmee je lekker aan de slag kunt!

inhoud diy box november september18

DIY box van november

Met de DIY box van november ga je aan de slag met een houten kerstster, touw en lontwol. De kerstster is van blank hout en die kan je ook in een leuk kleurtje lakken. Ik heb dit niet gedaan, Dan sla je een paar spijkers in de box en hier weef je het touw omheen. Dan ga je met het lontwol aan de slag. Dit weef je weer om het touw heen zodat je een lekker flyffy kerstster krijgt. Dan weef je als laatst de lichtjes er doorheen en klaar is Truus…eh Kees!

Heel simpel, maar oh zo leuk en gezellig. Ik moet nog even wachten tot Sint in het land is er weer weg is, maar ik kan niet wachten om mijn kerstster van lontwol op te hangen. Hij is namelijk heel erg leuk geworden en het was superleuk om te maken. Als je me op Instgram volgt kan je de filmpjes in mijn hoogtepunt ‘diy’ terugkijken.

Inhoud van de november box

  • een houten kerstster
  • lontwol in de kleur Ivory
  • touw
  • spijkers
  • lichtje
  • batterijen
  • leren label September18

Het enige wat je zelf moet hebben is een schaar en een hamer. That’s it!

Aan de slag met de DIY Box van november

Wil jij ook aan de slag met de Aan de slag met de DIY Box van november? Meld je dan uiterlijk 9 november aan als member via de website van September18. Je krijgt dan naast je membership ook een gratis welkomstcadeau, namelijk het krukje met lontwol waarmee je ook aan de slag kan. Op de website kan je ook terecht voor meer informatie over de boxen en eventueel een losse box bestellen. Zoals de box van september waarbij je aan de slag gaat met stoere mandjes van lontwol. Als member krijg je ook nog eens €10 korting op een losse box!

Ga jij in de aanloop naar Kerst ook altijd knutselen?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!