fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Doe nu je decemberinkopen en bespaar veel geld

Doe nu je decemberinkopen

Je wilt er misschien nog niet aan denken. En misschien hoop je toch nog op een nazomer. Nou die nazomer kun je wel vergeten en december is dichterbij dan je denkt. Pepernoten kan je al volop kopen en de kerstversiering is ook al te koop. En wist jij dat de veel winkels over een paar weken hun prijzen omhoog gooien? Dit is daarom het ideale moment om je decembercadeaus in te slaan. Een beetje vroeg zou je denken, maar echt, doe nu je decemberinkopen en bespaar veel geld.

December is een dure maand

De decembermaand is een dure maand. Als je kleine kinderen hebt vier je Sinterklaas en als ze wat groter zijn maken jullie misschien wel surprises voor elkaar. Of misschien spelen jullie een dobbelspel. En dan komt Kerst er ook aan. Vaak ook weer met cadeautjes onder de boom en gezellige etentjes. Er moeten dus weer veel gekocht worden. Waaronder cadeautjes. En als je net als ik (in het verleden) alles last minute doet, geef je onnodig veel geld uit.

Prijzen gaan in het najaar altijd omhoog

Wist jij dat veel winkels hun prijzen in november en december omhoog gooien? Vooral de webwinkels zijn daar heel goed in. Dat is ook de reden dat ik geen prijzen meer vermeld bij speelgoedreviews. Want het gaat echt om hele grote verschillen. Ik ben hier vorig jaar achtergekomen toen ik wat speelgoedreviews had gedaan en hierover schreef. Ik noteerde de prijzen erbij zodat jij op de hoogte was. Maar een paar weken later waren die prijzen ineens enorm gestegen.

Dan maar een cadeautje minder

Ik begrijp die winkels wel, want ze kunnen zo een enorme winst maken. En ze raken ook nog eens hun voorraad kwijt, want wij moeders kopen toch wel. Maar hé, onze portemonnees hebben ook een limiet. Dan maar een cadeautje minder.

Doe nu je decemberinkopen

Maar waarom genoegen nemen met minder? Begin gewoon nu alvast met het inkopen van cadeaus. Weet je al wat je kind zou willen krijgen? Zo niet, doe dan een rondje speelgoedwinkel onder het mom van ‘even kijken of er nieuw speelgoed is’. En als je kind dan gaat zeuren om bepaald speelgoed kan je zeggen dat hij of zij alvast een lijstje voor Sinterklaas kan maken. Als moeder weet je wel hoe je het in kan pakken zonder verdacht over te komen. Bang dat je kind de cadeaus vindt? Vraag of je de cadeaus bij iemand neer mag leggen die geen kinderen heeft. Probleem opgelost!

Niet alleen speelgoed wordt duurder in november

Ook andere producten worden in november duurder gemaakt. Dit werkt gewoon volgens hetzelfde principe. Dus ook voor je partner, familie en vrienden kan je nu gewoon alvast cadeaus inslaan. Want je bent toch geen dief van je eigen portemonnee? Ga de komende tijd lekker shoppen. En wat een bijkomend voordeel is; je gaat zonder stress de feestdagen tegemoet! Nogmaals, niet alle (web)winkels doen dit, maar er zijn erbij die dit wel doen. Hou daarom de prijzen in de gaten en wacht niet te lang met inkopen doen.

De komende tijd komen er weer veel speelgoedreviews en winacties aan. Hou daarom de blog van Tante Truus Kan Alles, Youtube, Facebook en Instagram goed in de gaten!

Wanneer doe jij je decemberinkopen?

Deel op:

6 gedachten over “Doe nu je decemberinkopen en bespaar veel geld”

   1. Neenee, net te laat. :p
    Komt eigenlijk omdat ik pas na Nieuwjaar naar mijn ouders ga om het te vieren. Ik pik dus nog de solden van januari als bonus mee.

     1. Ja. Dit jaar wel mijn mama uitgenodigd voor oudejaar te vieren. Ik koop nu toch ook al zaken die niet vervallen zoals wijn. Kwam trouwens goed uit want in september was het 2+1 gratis bij Delhaize.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!